zoug100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδες θελω μια βοηθεια αν ξερετε.λοιπον εχω το jetspeed 520+ και οταν εχω σε λειτουργια το utorrent δεν μπορω να κανω browsing.εως εδω οκ.γνωστο το φαινομενο οτι το jetspeed 520+ κολλαει με τα τορεντς και δεν κανει browsing. χτες ειπα να βαλω ενα παλιο laptop που μου δωσε ενας φιλος για να ανεβαζω-κατεβαζω torrents τη νυχτα ωστε να μην χρησιμοποιω το δικο μου pc.υποψην το laptop δεν ειναι κατι φοβερο.Pentium 4 1.4 GHz με RAM 483 MB. με το laptop εκπληκτος παρατητρησα οτι μπορουσα και εκανα browsing κανονικοτατα με συνδεδεμενο το jetspeed φυσικα.και μαλιστα ειχα βαλει στις ρυθμισεις του utorrent απεριοριστη ταχυτητα upload αλλα ακομα και τοτε εκανα browsing σε ιστοσελιδες κανονικοτατα. ειπα τοτε να κανω ενα format στο pc μου μηπως και εφταιγε αυτο.το εκανα λοιπον.κατεβασα παλι το utorrent και μολις εθεσα το προγραμμα σε λειτουργια παλι τα ιδια χαλια.δεν μπορουσα να κανω browsing καθολου μα καθολου. πειτε μου ρε παιδια πως εξηγειται αυτο το πραγμα?τι γινεται με αυτο το ρημαδι το jetspeed?δοκιμασα ξανα στο laptop και παλι οκ το browsing.αρα δεν ηταν κατι τυχαιο χτες.τι στο καλο παιζει?δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη.μου φαινεται εντελως κουλο αυτο το πραγμα.με το pc να μην μπορω να κανω browsing καθολου και με το laptop να ειναι ολα κανονικοτατα. και επισης ενα αλλο περιεργο.οταν το εβαζα στο laptop το utorrent ειχε χαμηλα αναμμενο το πρασινο λαμπακι δηλ εκανε portforward.και δεν ειχα βαλει ουτε στατικη ip ουτε τιποτα. οποιος μπορει να τα εξηγησει αυτα ας στειελι μηνυμα. ευχαριστω παιδες να συμπληρωσω οτι η καρτα δικτυου και στο pc και στο laptop ειναι ακριβως ιδιο μοντελο Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 mporei να εγινε πρασινο επειδη ανοιξε μονο του πορτα με το upnp.ενω στο αλλο να μην ειναι ανοιχτο το upnp.στην πραξη για το πρασινο προσεχε μην σε κοβει κανα firewall>επισης δωσε καρφωτα ip και καντα αυτα τα port forward.κατι αλλο να πω δεν ξερω .ειναι κουλο.μηπως κανα firewall κανα antivirus κατι ποθ δεν εχει δηλαδη το μεγαλο Pc.Μηπως διαφορετικο Service pack?Μηπως καποια πειραγμενη εκδοση xp?μηπως αλλο λειτουργικο?αλλη εκδοση explorer?
zoug100 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 λειτουργικο ακριβως το ιδιο γιατι εχω κανει format και στα 2 απο το ιδιο cd που εχω για τα windows.antivirus τα απεγκατεστησα και στα 2 επιτηδες για να το τσεκαρω.firewall και στα δυο απενεργοποιημενο.service pack ολοϊδιο μιας και το cd εγκαταστασης το ιδιο οπως ειπα πιο πανω.οντως πολυ κουλο.ανεξηγητο
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 να δοκιμαζες πιο νεους drivers γι την καρτα δικτυου??αλλα και παλι δεν στεκει ρε γαμοτο.γιατι να εχουν διαφορετικα Priorities.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.