Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να διωξω την Λαικη απο τα Ιλισια?

sierra1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου ,εδω και 30-40 χρονια γινεται Λαικη στην Γαληνης στα Ιλισια.

Δημιουργειται απιστευτη ταλαιπωρια και βρωμια την μερα της Λαικης αλλα και την προηγουμενη(δεν βρισκεις να παρκαρεις πουθενα),την δε μερα της Λαικης παρακαλας τον καθε λαικατζη να παρει το φορτηγο του απο το parking του σπιτιου σου για να πας στην δουλεια σου.

Υπαρχει καποιος τροπος ή καποιος νομος για να διωξεις μια Λαικη?

Δεν μπορει επι δεκαετιες να γινεται στον ιδιο δρομο..!!!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυσκολο εως αδυνατο...Εκει που εμενα παλιοτερα γινοταν λαικη. Οι μαγαζατορες του δρομου αυτου ειχαν κανει τα παντα για να στειλουν τη λαικη 100 μετρα παραδιπλα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο για λαικες. Περασαν 9 χρονια απο τοτε και ακομα εκει γινεται η λαικη.

Αυτο που φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις ειναι να διαμαρτηρηθεις στο δημο, αλλα με τα επιχειρηματα που παραθετεις εδω το πιθανοτερο ειναι να αντιμετωπισεις ειρωνικα χαμογελα.

Δημοσ.
Υπαρχει καποιος τροπος [...] για να διωξεις μια Λαικη?

Καταγγελία σε πρωινή εκπομπή τύπου Αυτιά-Παπαδάκη.

Oh Wait...

Δημοσ.
Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτή δεν είναι λύση.

Μα ρε ρε συ, όπου και να πάει η λαϊκή, θα υπάρχουν οι αντίστοιχοι δυσαρεστημένοι.

Δημοσ.

Να μη γίνεται πλέον η λαική;

Έχει ξεμείνει από το μεσαίωνα αυτό το πράγμα μου φαίνεται.Πολύ μου τη σπάει.Φωνάζουν να πας σε αυτούς λες κι εσύ είσαι ζώον και δε μπορείς να διαλέξεις μόνο σου.Κι εμένα η λαική γίνεται δίπλα στο σπίτι μου κάθε δευτέρα.Λέω ευκαιρία θα πάρω φθηνά.

Ε 3 φορές πήγα.Τη μια κλέβαν στο ζύγι,την άλλη μου λέγαν άλλα ντι άλλων τιμές,κ γενικώς τα προιόντα τουλάχιστον σε αυτή,είναι β' διαλογής.Καλύτερα μανάβικο οι διαφορές στις τιμές είναι αστείες,τουλάχιστον ο άλλος πληρώνει ενοίκια κ δε σε πρήζει κ με φωνές.

Δημοσ.

πραγματα οπως η λαικη, ο κλασικος παλιατζης με το ντατσουν και τη ντουντουκα να ξεσηκωνει τη γειτονια, ο επισης κλασικος με το ντατσουν "κασταναχωμα, κοκκινοχωμα κλπ" και αλλα τετοια ομορφα πλην ομως γραφικα με την κακη ενοια, απλα δειχνουν οτι ημασταν ειμαστε και θα ειμαστε ανατολιτες και οχι Ευρωπαιοι. Φυσικα αυτο το δειχνουν πιο εντονα οι χαρακτηρες μας, η κουλτουρα μας κλπ αλλα η συζητηση τωρα περιστρεφεται γυρω απτη λαικη και τα συναφη.

Η λαικη δεν ειναι κακο. Κακη ειναι με την ανατολιτικομορφη που εχει λες και ζουμε ακομα στα χρονια της σκλαβιας απτους τουρκους. Θα την προτιμουσα να ναι σε φαση σουπερ μαρκετ, αλλα με προιοντα λαικης και τιμες λαικης. Το να πηγαινεις λαικη και ο ενας να σε κλεβει στο ζυγι, ο αλλος να σου βγαζει το τυμπανο, ο τριτος να κανει χιουμορακι στη κοπελα σου προσπαθωντας απλα να βγαλει μισο ευρω, οχι ευχαριστω δε θα παρω. Θα προτιμησω την πολυεθνικη αλυσιδα σουπερ μαρκετ για τις αγορες μου, η στη χειροτερη το ψιλικατζιδικο/μαναβικο της γειτονιας μου. Κι ασε αυτους να κλαιγονται οτι επεσε η πελατεια. Οταν και αν παρουν χαμπαρι τις γυφτιες τους ισως λυσουν το προβλημα τους.

ΥΓ. Σαφως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι που δουλευουν λαικη, ετσι.

Δημοσ.

Ενω οταν πας διακοπες σε μια ανατολικη ή αραβικη χωρα, τρελαινεσαι με το ποσο ωραια ηταν που ολη η πολη ειναι ενα παζαρι...

Δεν καταλαβα σε τι μας φταιει η ανατολικοκουλτουρα μας; Ειπε κανεις οτι ειμαστε απογονοι των Αγγλων και δεν το πιστεψαμε;

Δημοσ.

Kαι σε μένα μου τη σπάνε οι αποπάνω (μια χαρά άνθρωποι είναι, απλά ο ένας είναι μόνιμα αξούριστος και μου τη δίνουν οι αξούριστοι). Πως μπορώ να τους διώξω?

Να μη γίνεται πλέον η λαική;

Γιατί να υπάρχουν οι θερινοί σινεμάδες?

Έχει ξεμείνει από το μεσαίωνα αυτό το πράγμα μου φαίνεται

Οι σινεμάδες από το 60.

Πολύ μου τη σπάει

Και μένα

Φωνάζουν να πας σε αυτούς λες κι εσύ είσαι ζώον και δε μπορείς να διαλέξεις μόνο σου

Και μένα με πρηζε το θηλυκό να την πάω σε έναν από δαυτους.

Λέω ευκαιρία θα πάρω φθηνά

Και γω πως θα πιάσω τπτ.

Ε 3 φορές πήγα

Εγώ ευτυχώς μόνο μια:P

Τη μια κλέβαν στο ζύγι

Ηταν που ήταν γτπ ο προβολέας και κρασαρε το μαύρο, δεν είχε δύσει ακόμα ο ήλιος κι έκανε την κατάσταση ανυπόφορη

την άλλη μου λέγαν άλλα ντι άλλων τιμές

16χρονα που χασκογελούσαν, μασουλούσαν ποπκορν και λέγαν χαζοαττάκες.

.Καλύτερα μανάβικο οι διαφορές στις τιμές είναι αστείες

Καλύτερα στο σπίτι με τις ματρόσκες. Ετσι κι αλλιώς, οι καινούργιες ταινίες δεν αξίζουν.

Συμπέρασμα. Το να απαγορεύεις κάτι επειδή δε σου γουστάρει, πέρα από το ότι διακόπτει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας-οικονομίας είναι και σταλινικό.

Δημοσ.
Το να απαγορεύεις κάτι επειδή δε σου γουστάρει, πέρα από το ότι διακόπτει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας-οικονομίας είναι και σταλινικό.

Κέρδισα ένα προσωπικό μου στοίχημα.

Δημοσ.
Συμπέρασμα. Το να απαγορεύεις κάτι επειδή δε σου γουστάρει, πέρα από το ότι διακόπτει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας-οικονομίας είναι και σταλινικό.

Welcome back.

Δημοσ.

Η κατάργηση της λαϊκής το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να αυξάνει την εξάρτηση μας στα μεγάλα super market, ίσως και μονοπώλιο μιας και τα μανάβικα της γειτονιάς πλέον για να επιζήσουν το έχουν γυρίσει οι περισσότεροι σε μίνι μάρκετ διότι όλοι πάνε στις μεγάλες αλυσίδες. Και μονοπώλιο σημαίνει αύξηση τιμών. Και μετά θα παρακαλάμε για λαϊκή... και θα κοπανάνε το κεφάλι τους στο τοίχο όσοι ζήτησαν την κατάργησή της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...