Dafnousaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τι παιζεται online αυτο τον καιρο, Ενδιαφερομαι να ξεκινησω κανενα παιχνιδακι , το μονο που εχω παιξει online ειναι το WOW. Τι αλλο μου προτεινεται ?
bullet2D Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζω EVE Online (περιστασιακά) και Continent of the Ninth αλλά περιμένω TERA και κανά δυο ακόμα MMOG να δοκιμάσω. Για το Aion δεν τρελαίνομαι κίόλας μιας και έχω χάσει την πίστη μου στην NCSoft αν και σίγουρα θα το δοκιμάσω στην Open Beta του. Επίσης με τρώει να ξαναμπώ FFXI, το πρόβλημα είναι ο περιορισμένος χρόνος, μιας και ειδικά το FFXI (όπως και όλα τα MMORPG με πολύ περιεχόμενο) χρείαζεται άπειρο.
subdee Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Age of Conan.
basilis5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 αν εισαι διατεθειμενος να πληρωνεις μηνιατικο χαρατσι δες και το lotro
panoramix222000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Battlefield Heroes είναι δωρεάν και διασκεδαστικό!
GLKMATHS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 CALL OF DUTY 2 ( ALL TIME CLASSIC ) CALL OF DUTY MODERN WARFARE και περιμένω με ανυπομονησία το CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 στις 10/11/2009 PS : IN C.O.D WE TRUST
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τι παιζεται online αυτο τον καιρο, Ενδιαφερομαι να ξεκινησω κανενα παιχνιδακι , το μονο που εχω παιξει online ειναι το WOW. Τι αλλο μου προτεινεται ? Δεν γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένη? Για να λες WOW μάλλον ενδιαφέρεσαι για MMORPG.. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτό το τομέα για να σου προτείνω. Το Lineage2 έχει χάσει το PvE και τον καλό του κόσμο. Το WOW τυφλώνει. Στο CabalOnline official γίνεται πανικός, πολλά λεφτά για Items/XP. Στους Privates πολύ Corruption. Το FFXI Online που αναφέρει ο φίλος μου ο Bullet2D ενώ έχει καλά στοιχεία, δείχνει πολύ old-style πια, είναι καραPay2Play και εμένα προσωπικά με χαλάει το ότι τα FF ΠΡΕΠΕΙ να είναι Turn-based. Το AoC δεν νομίζω να σου κάνει. Πολύ βάρβαρο, πολύ PK, πολύ βαριά Engine και από τα 20lvl+ είναι λίγο γονάτισμα. (Btw, είχα ακούσει ότι είναι buggy από κάτι γνωστούς.. δεν ξέρω αν αληθεύει) RF Online.. Boring boring boring.. *yawn* Το Eve Online δεν το καταλαβαίνω. Και άλλο τόσο δεν καταλαβαίνω τους FAN του >.> To Warhammer Online αγοράστηκε αμέσως από τη κλίκα μου και μετά από 1 μήνα σταμάτησαν να το παίζουν όλοι. Δεν μπήκα στον κόπο να μάθω το γιατί. To Archlord θα το πρότεινα! Τις προάλλες μου έστειλε Email η εταιρία ενημερώνοντας με ότι έκλεισε τους 3 Server της. Πάλι καλά. Μερικά γνωστά που δεν αναφέρω, τι να κάνω, σαν ανώριμη Gamer που είμαι θεωρώ πως έχουν ΠΟΛΥ ξεπερασμένα ή φρικτά γραφικά.. άρα επίσης δεν στα προτείνω. Γενικά όλα ανεπαρκέστατα ή σκατά τα βρίσκω. Αυτό που θα έκανα στην θέση όποιου ψάχνετε για MMORPG? Θα περίμενα.. το Tera Online, το Continent of the Ninth (aKa C9) το Diablo 3. Υπογράφω στον οποιονδήποτε πως τουλάχιστον με τα πρώτα 2 θα φάει κόλλημα. Με το D3 είμαι λίγο επιφυλακτική στο τι θα δω.. οι FAN της Blizzard πιστεύω πως θα το βουλιάξουν εντελώς το καράβι, και δεν θα δω κάτι περισσότερο ενδιαφέρον από Sacred 2. Κεριά ανάβω, ψέματα δεν λέω. Αυτά από εμένα. /Μαρία
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ενω μας λες οτι εχεις παιξει δεν μας λες αν θες κατι παρομοιο η "το σταματησα γιατι δεν θελω κατι τετοιο". Αν ψαχνεις κατι τετοιο παντως για εμενα αυτον τον καιρο δεν αξιζει τιποτα εκτος απο το Guild Wars αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι για ολα τα γουστα καθοτι δυσκολο να μπεις και ακομα ποιο δυσκολο να το καταλαβεις αν και εχει εξαιρετικο community που βοηθαει και δεν κραζει (εχει και απο αυτους αλλα σε λογικα πλαισια). Πολυ καλο PvE και εξαιρετικοτατο PvP (το καλυτερο οπως λενε ανα τον κοσμο αλλα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει). Αν παλι το WoW το εθεσες σαν παραδειγμα προς αποφυγη και τελικα δεν θελεις κατι τετοιο να σου προτεινω το -in-memoriam- που ειναι detective παιχνιδι και ψαχνετε να βρειτε τον δολοφονο μιλωντας με αλλους σαν εσενα που τον ψαχνουν. Αρκετα ενδιαφερον θα ελεγα για καποιο χρονικο διαστημα.
bullet2D Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για να ξεκαθαρίζουμε λίγακι τα πράγματα. Το EVE Online είναι απο τα πιο αξιόλογα MMORPGs με συνεχώς αυξανόμενο player base και μια εταιρεία (CCP) που πραγματικά νοιάζεται για το target group της (που αξίζει να σημειωθεί είναι 20+ χρονών). Είναι Sci-fi Space PVP MMOG με έμφαση στην player driven market και γενικά περιεχόμενο. Oι μάχες και το σύστημα πλοήγησης και ελέγχου του πλοίου είναι περισσότερο turn-based παρά πραγματικού χρόνου. Το παιχνίδι βρίσκεται σε ένα και μοναδικό server με 50.000 παίκτες ταυτόχρονα! Ένας τεχνολογικός άθλος για την CCP που καμοία άλλη εταιρεία στη βιομηχανία δεν έχει κάν ονειρευτεί να πραγματοποιήσει ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε συνδιασμό με το brutal pvp του είναι μοναδική εμπειρία. Το EVE δεν συνιστάται σε οπαδούς του fantasy (sword & sorcery) που σιχαίνονται την επιστημονική φαντασία και σε όσους θέλουν ένα χαρούμενο παιχνιδάκι να χαλαρώσουν. Με το EVE και συγκεκριμένα σε 0.0 επικυνδίνες περιοχές οπού επικρατεί η αταξία και ο νόμος της διαστημικής πειρατίας είσαι συνέχεια στη τσίτα και οι φίλοι σου μοιάζουν περισσότερο εχθρικοί απο τους εχθρόυς σου. Αν ούτε λόγος να γίνεται για sci-fi τότε όπως πολύ σωστά η Μαρία έγραψε αποφύγετε τα παρακάτω: Lineage II - To παιχνίδι στους official servers εξαίρεση τον Teon είναι νεκρό, τα bot και και η αγορά χρήματος απο gold famers ουσιαστικά το διάλυσαν απο τα τέλη του C4, παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο παγκοσμίως και ειλικρινά του άξιζε καλύτερη τύχη σε Ευρώπη και Αμερική WOW - Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκουν εκατομμύρια παίκτες παίζωντας υπνωτισμένοι αυτή την καρικατούρα παιχνιδού με το πιο ελλεινό character design Free με Item Mall MMORPGS - Όλα μα όλα βρίσκονται στην ίδια μοίρα, γραφικά, ήχος και γενικά σχεδίαση κόσμου σε επίπεδα κάτω του μέτριου και φυσικά ανύπαρκτα updates, στην τελική καταλήγεις να πληρώνεις περισσότερα απο τα παιχνίδια με συνδρομή, γιατί δεν μπαίνεις σε ένα αξιόλογο pay to play να γουστάρεις; Aλλά προτιμήστε η περιμένετε τα νέα η υπάρχοντα MMORPGs που θα έρθουν απο Kορέα και Ιαπωνία όπως: Tera Online Berkanix Online Rusty Hearts Monster Hunter Frontier Final Fantasy XIV Το Continent of the Ninth (C9) δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για Αγγλική έκδοση. Kαι κραταώ τους ενδοιασμούς μου για το Aion που μου μοιάζει πολύ κοινότυπο MMO χωρίς τίποτα να προσφέρει (όσοι ασχολούνται με mmogs ξέρουν οτί η δυνατότητα πτήσης του χαρακτήρα σας δεν είναι καινοτομία!).
shinigami Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Bullet αν ειχες ασχοληθει με το wow για ενα αρκετο διαστημα,θα καταλαβαινες γτ ειχε φτασει 9 (ή 12 δεν θυμαμαι ακριβως)εκατομμυρια subscriptions... (πρωην παικτης του wow )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Online αυτό τον καιρό παίζω Puzzle Pirates
hashashin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Κρατα τα λεφτα σου αν ειναι να αγορασεις, παρε Guild Wars 2 οταν κυκλοφορησει και θα σαι αρχοντας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.