nickvas19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα...έχω την 280gtx και οταν βαζω στην επιφανεια εργασιας 1920χ1040 παραμορφωνονται και τα χρωματα ειναι φυσιολογικο?!?!...δλδ πχ το γκρι γινεται προς το μπεζ....και αν ναι τι να κανω?!...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 με καλώδιο dvi to hdmi?
nickvas19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 οπως το ειπες...εχω και ενα αλλο προβλημα...ξερετε μηπως γιατι στα 24hz ο ηχος προηγειτε?στα άλλα hz ειναι κανονικα...μηπως επρεπε να κατεβασω και το ηχο fullhd...γιατι θυμαμαι το ειχε χωρια...και μετα το έκανες μιχ
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν πρωτη κινηση 8α ηταν καλο να βγαλεις του παλιους οδηγους και να βαλεις τους τελευταιους απο την σελιδα της nvidia.Παιξε και με τις ρυ8μισεις της τηλεορασεις.Ας πουμε η δικια μου (LG) ειναι συνδεμενη με το pc με DVI- HDMI και οταν επιλεγω στην τηλεοραση ΗDMI εχει μια επιλογη στην τηλεοραση που λεει (PC η TV) αν το εχω στο TV τα χρωματα οπως λες και συ παραμορφωνονται και χανω και αναλυση ενω αν επιλεξω το PC ολα ειναι κανονικα.Πιστευω να βοη8ησα καπως.
nickvas19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ατυην την επιλογη δεν την εχω βρει στην δικια μου ...εψαξα στο ενχειριδιο...βρικα κατι αλλα δεν λεει αν αυτη η επιλογη υπαρχει μονο για το βισμα το νορμαλ για οθονη pc...οταν το βάζω εμενα δεν μου έχει τετοια επιλογη οπως λες εσυ...οποιος εχει samsung ας πει
caution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα...έχω την 280gtx και οταν βαζω στην επιφανεια εργασιας 1920χ1040 παραμορφωνονται και τα χρωματα ειναι φυσιολογικο?!?!...δλδ πχ το γκρι γινεται προς το μπεζ....και αν ναι τι να κανω?!... καμ εγκέν ;
nickvas19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον μια ερωτηση...οι ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ εχουν μορφη mkv...αυτη η μορφη ειναι συμπιεσμένη...δλδ...δεν ειναι οπως η αρχικη της ποιοτητα απο το cd?...
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 mkv = Matroska δες εδώ -> http://en.wikipedia.org/wiki/Matroska
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.