Προς το περιεχόμενο

MSI 280gtx

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...έχω την 280gtx και οταν βαζω στην επιφανεια εργασιας 1920χ1040 παραμορφωνονται και τα χρωματα ειναι φυσιολογικο?!?!...δλδ πχ το γκρι γινεται προς το μπεζ....και αν ναι τι να κανω?!...

Δημοσ.

οπως το ειπες...εχω και ενα αλλο προβλημα...ξερετε μηπως γιατι στα 24hz ο ηχος προηγειτε?στα άλλα hz ειναι κανονικα...μηπως επρεπε να κατεβασω και το ηχο fullhd...γιατι θυμαμαι το ειχε χωρια...και μετα το έκανες μιχ

Δημοσ.

Σαν πρωτη κινηση 8α ηταν καλο να βγαλεις του παλιους οδηγους και να βαλεις τους τελευταιους απο την σελιδα της nvidia.Παιξε και με τις ρυ8μισεις της τηλεορασεις.Ας πουμε η δικια μου (LG) ειναι συνδεμενη με το pc με DVI- HDMI και οταν επιλεγω στην τηλεοραση ΗDMI εχει μια επιλογη στην τηλεοραση που λεει (PC η TV) αν το εχω στο TV τα χρωματα οπως λες και συ παραμορφωνονται και χανω και αναλυση ενω αν επιλεξω το PC ολα ειναι κανονικα.Πιστευω να βοη8ησα καπως.

Δημοσ.

ατυην την επιλογη δεν την εχω βρει στην δικια μου :(...εψαξα στο ενχειριδιο...βρικα κατι αλλα δεν λεει αν αυτη η επιλογη υπαρχει μονο για το βισμα το νορμαλ για οθονη pc...οταν το βάζω εμενα δεν μου έχει τετοια επιλογη οπως λες εσυ...οποιος εχει samsung ας πει :P

Δημοσ.
καλησπερα...έχω την 280gtx και οταν βαζω στην επιφανεια εργασιας 1920χ1040 παραμορφωνονται και τα χρωματα ειναι φυσιολογικο?!?!...δλδ πχ το γκρι γινεται προς το μπεζ....και αν ναι τι να κανω?!...

καμ εγκέν ;

Δημοσ.

λοιπον μια ερωτηση...οι ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ εχουν μορφη mkv...αυτη η μορφη ειναι συμπιεσμένη...δλδ...δεν ειναι οπως η αρχικη της ποιοτητα απο το cd?...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...