pug_f_e Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια ελεος..Μου εκανε το ιδιο πραγμα που εκανε και πριν κανα μηνα και αναγκαστηκα να κανω φορματ.. Μετα απο διακοπη ρευματος,μου πεταει τη κλασικη εικονα: Ασφαλης εκκινηση εκκινηση με δικτυο εκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλευαν κλπ και κανονικη εκκινηση. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ,KANEI PALI ΕΠΑΝΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ. Γινεται να κανω κατι, εκτος απο φορματ???
nikos903 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Fixboot και chkdsk /r δεν κάνουν τίποτα?
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε repair εγκατάσταση από το δισκάκι.
pug_f_e Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Fixboot και chkdsk /r δεν κάνουν τίποτα? to fixboot ειναι εντολη ή προγραμμα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ---------- τι λειτουργικό ΧΡ professional ελληνικα service pack 3 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ---------- Κάνε repair εγκατάσταση από το δισκάκι. το δοκιμασα, αλλα ή δε κανει τιποτα ή κατι δε κανω σωστα... Απλα σε καποια φαση μου πεταει γραμμη εντολων και μου λεει να πατησω exit για να τερματιστει η επιδιορθωση.κανει επανεκκινηση και τα ιδια..
pug_f_e Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 το προβλημα λυθηκε με chkdsk στην κονσολα αποκαταστασης...
sph0600069 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον pug_f_e μονο που δεν ειανι εγκατεστημενη η κονσολα καθως επισης δεν εχω σινατακι των windows μιασ και αμελησα να κανς το ρικαβερυ ντισκ. τωρα?
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πρεπει οπωσδηποτε να βρεις ενα cd απο windows xp οποιαδηποτε εκδοση και να ειναι, ας μην ταιριαζει με τα δικα σου. Θα το βαλεις θα ξεκινησει η υποτιθεμενη εγκατασταση, και εκει που θα σε ρωτησει πρωτη φορα αν θα κανει εγκατασταση ή επιδιορθωση του λες επιδιορθωση και σε παει στην κονσολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.