aspirin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την samsung smx-f35bp. Σήμερα το πρωί έκανα αναβάθμιση στο firmware και όλα πήγαν καλά εκτός από ένα.Η εσωτερική μνήμη δεν είναι διαθέσιμη και χρειάζεται φορμάτ. Μόνο που έχω μέσα video τα οποία δεν έχω αποθηκεύσει αλλού. Αν κάνω φορμάτ καταστράφηκα. Μπορώ να σώσω τα αρχεία διαφορετικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πέραν της κλασσικής παρατήρησης του "βρε αδερφέ πως κάνεις firmware upgrade χωρίς να έχεις πάρει backup τα πάντα??" προτείνω να ψαχτείς με κάποια software που κάνουν recovery δεδομένα από storage cards. Με την ίδια λογική πρέπει να δουλεύει και η εσωτερική μνήμη. Ίσως η Ontrack, ή κάποια εταιρία κατασκευής καρτών μνήμης όπως η SanDisk να έχουν κάποιο free utility που μπορείς να δοκιμάσεις. Ακόμα καλύτερα αν μπορείς να βρεις ποιας εταιρίας τις μνήμες φοράει το συγκεκριμένο μηχανάκι, και να ψάξεις για δικό της utility. Όλα αυτά βέβαια εφόσον μπορεί να συνδεθεί η κάμερα με υπολογιστή, και ο υπολογιστής να βλέπει την εσωτερική μνήμη ως άλλο drive. Άλλο τρόπο δεν ξέρω. Οι πιθανότητες επιτυχίας βέβαια είναι λίγες. Υπάρχουν και διάφορα recovery centers που μπορείς να στείλεις την κάμερα για ανάκτηση δεδομένων , αλλά το κόστος είναι τσουχτερό και δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα δεδομένα θα επανέλθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.