Galio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πάνω που ήθελα να αλλάξω την ψύκτρα και καθώς δεν έχω αγοράσει ακόμα κάποια κοίταξα τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή και μου φαίνονται αυξημένες σε κατάσταση σχεδόν idle τρέχει δηλαδή κάνας Firefox Skype msn και τέτοια, τίποτα το σοβαρό δηλαδή, είδα ότι η θερμοκρασία είναι κοντά στους 59-60 στο core0 και 57-59 στο core1 μήπως μου βγάζει το προγραμματάκι λάθος ένδειξη; Ξέρει κανείς ποια πρέπει να είναι περίπου η θερμοκρασία στο idle να προσθέσω ότι η ψύκτρα τώρα είναι η stock καθώς είχα πάρει τον επεξεργαστή boxed και δεν είναι OC, και το κουτί έχει πολύ καλό αερισμό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ---------- Να πω επισης οτι στο bios μου βγάζει θερμοκρασία 40 βαθμούς
eSATA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ποιο προγραμμα εχεις;... βαλε everest και πες μας θερμοκρασιες και σε φουλ Load.
Galio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω το HWmonitor και το speedfan κατεβάζω τώρα το everest ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:30 ---------- Ορίστε και με το Everest IDLE LOAD Επειδή δεν έψω καταλάβει κοιταμε την θερμοκρασία που λέει CPU ή την θερμοκρασία στα core ???
Galio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 οκ ευχαριστώ απλα να ρωτήσω ποια θερμοκρασία πρέπει να βλέπω CPU ή τα core ?
caution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ...και τα δύο έχουν σημασία αλλά τα cores κυρίως
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν θες να εξακριβώσεις αν έχει κολλημένα sensors, κλείσε το Pc, άστο κάνα δεκάλεπτο να κρυώσει, και μόλις το ξανα-ανοίξεις μπες αμέσως bios να δεις temps. Αν είναι πάλι 50φεύγα, πιθανότατα είναι κολλημένα, και δεν πέφτουν από μία θερμοκρασία και κάτω. Καθόλου ασυνήθιστο για την E8xxx σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.