Προς το περιεχόμενο

Πλαστα χαρτονομισματα

badvariemai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουω τον τελευταίο καιρό για πολλά πλαστά χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν (κυρίως 5 και 10ε). Ακόμα και τα ΑΤΜ βγάζουν καμμιά φορά. Το ερώτημα μου είναι αν δει κάποιος ότι εχει ένα πλαστό χαρτονόμισμα τι πρέπει να κάνει;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα ,

θεωρείται παράνομος αυτός που έχει στην κατοχή του ένα πλαστό χαρτονόμισμα, άσχετα με ποιον τρόπο βρέθηκε στην κατοχή του, και τι έχει σκοπό να τον κάνει.

Και στην Αστυνομία να πας να το παραδώσεις θα σε συλλάβουν γιατί έτσι ορίζει ο Π.Κ. :confused:

Αν θέλεις ακριβώς αυτούσιο τον νόμο μπορώ να στον στείλω.

Οι πιο μεγαλοι σε ηλικία θα θυμούνται περιστατικά απο 'ανθρωπάκια' που έχουν συλληφθεί γιατι θέλησαν να παραδώσουν στην αστυνομία κάποιο πλαστό χαρτονόμισμα.

Εγώ εάν ανακάλυπτα στα χρήματα μου κάποια πλαστα θα τα έσκιζα ή θα τα 'έτρωγα' :grin:

Δημοσ.

Exo ena plasto 5euro to opoio anakalifthike otan h tamias sto supermarket to perase katw apo thn lampa. Mou to edwse pisw k to fylaw apo tote na to deixnw...

Einai apistefta pisto sto afthentiko

Δημοσ.

Akousa oti exoun bgalei ena plug-in gia to clone cd, pou kanei copies 5 kai 10 euro. Alitheuei? :grin:

Pantos, exo kai ego ena 10euro plasto sto portofoli mou kai to filao san ta matia mou... "MY PRECIOUS..." :crazy: :crazy:

Otan ksemeino apo lefta, tha to parei kanenas taksitzis... ;) B)

Δημοσ.

PC_Master mporeis na mou steileis ton Nomo na tou rixw mia matia?

An to pas stin trapeza i an to valeis se kapoio ATM gia katathesi tha to katalavei kaneis? Den tha eprepe na iparxei kapoia ipiresia wste na tous pigaineis ta plasta kai na sta antallasoun. Wste na katharizei i agora?

Δημοσ.

H tameias mou eipe "hmm mallon einai plasto" (to katalave apo thn afh) kai meta to perase apo th lampa k vevaiothike.

Th rotisa an mporw na to kratiso k mou to edwse.

Pantos eilikrina den tou fainetai..

vevaia otan to paratirisa apo konta.. fainotan sthn iridizousa tainia... ama thn etrives klp ksefloudize!

kai telika thn ksefloudisa olh! xexexe (malakia mou)

Δημοσ.

Έγραψες!

Αυτή η υπηρεσία σίγουρα θα μας έλυνε όλα τα οικονομικά πρόβληματα..

Πάντως και εγώ πιστεύω πως κάθε κράτος που θέλει να σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μια υπηρεσία ανταλλαγής πλαστών χαρτονομισμάτων! :grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...