Eluminator_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα!! Διαθετω τα windows 7 rtm version 7600 και σκεφτομαι να τα βαλω στο λαπτοπ μου σαν κυριο OS γιατι τα βαρεθηκα πια τα βιστα. Οταν ειχα παρει το λαπτοπ ειχε μεσα 2cds, ενα με τους drivers & utilities και το αλλο τα windows vista Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν κανω φορματ και μετα βαλω τα windows 7, ολοι οι drivers που εχει το πρωτο cd θα εγκαθηστονται κανονικα?? το λαπτοπ ειναι το fujitsu siemens amilo xi2528. Ευχαριστω..
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα!!Διαθετω τα windows 7 rtm version 7600 και σκεφτομαι να τα βαλω στο λαπτοπ μου σαν κυριο OS γιατι τα βαρεθηκα πια τα βιστα. Οταν ειχα παρει το λαπτοπ ειχε μεσα 2cds, ενα με τους drivers & utilities και το αλλο τα windows vista Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν κανω φορματ και μετα βαλω τα windows 7, ολοι οι drivers που εχει το πρωτο cd θα εγκαθηστονται κανονικα?? το λαπτοπ ειναι το fujitsu siemens amilo xi2528. Ευχαριστω.. Οι περισοτεροι drivers των vista δουλεβουν στα 7 αλλα τα 7 βλεπουν τις περισοτερες συσκευες απο μονα τους. Το πολυ να χρειαστει ενα windows update για να δουν ολες τις συσκευες.
Eluminator_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραια, αρα δν νομιζω να υπαρξει προβλημα σε αυτον τον τομεα, ετσι οποτε βρω χρονο θα τα βαλω....γτ μπηκα και στης fujitsu siemens το site αλλα εχει μονο για τα βιστα drivers... Α, και μια ερωτηση ακομη, γινεται να κανω upgrade απ'τα βιστα home premium που εχω τωρα στα 7 χωρις να σβηστουν τ'αρχεια μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.