fabio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 απο που προεκυψε οτι φταιει η καρτα γραφικων ? απο οσα ειχα βρει συνηθως φταιει καρτα δικτυου. πιο συγκεκριμενα οχι η καρτα αλλα ο driver. απο το device manager απενεργοποιησε τη να δεις τι θα γινει και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κατεβασε το process manager γιατι αλλιως πας στα τυφλα. @Dark_Sage δεν σε πιανω ... η cache της cpu ειναι στανταρ. τι να δεις ποση ειναι ?? αν εννοεις την cache του συστηματος αν δεν κανω λαθος τη δειχνει
ClockOrange Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω εχο αυτο το προβλημα αλλαξα και λογισμικο και καρτα γραφικον αλλα παλι το ιδιο .... πλακα κάνεις ότι άλλαξες κάρτα γραφικών γι αυτό τον λόγο...το ότι ο cpu δουλεύει σε ψιλά νούμερα συνήθως οφείτελεται σε θερμοκρασίες cpu,malware,η σε κανένα driver.αλλά για να αλλάξουμε κάτι πρώτα το δοκιμάζουμε..
titakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αυτό εννοώ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ---------- ευχαριστώ όλους!!!!θα κάνω ότι μου είπατε.....
midas12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 έχω κατεβάσει το process Explorer και έχω καταλάβει πως φταίει ένα πρόγραμμα το svchost.exe και το explorer.exe ο Η/Π δεν υπερθαιμένεται ιδιαίτερα επεξεργαστή έχω Intel® Corei5 M 430 @ 2.27 GHz και μνήμη (RAM) 4,00 GB λειτουργικό σύστημα windows 7 64-bit.Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είμαι αρχάριος.Επίσης το pc μου δουλεύει συνέχεια στο 100% CPU όταν παίζω κανα game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα