titakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Έχω ενα πρόβλημα με τον Η/Υ οταν παίζω κανενα game ή ότανα εκτελώ κάποιο browser η CPU δουλεύει στο 100%....Γιατί???
nickarmy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το σύστημά σου ? 1)Μπορει να οφειλετε λόγο υψηλών θερμοκρασιών 2) για τη πρώτη περίπτωση αδυναμος επεξεργαστής 3)για τη δεύτερη ιοί
titakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Έκανα φορμάτ στον Η/Υ μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.Έχει windows xp pro.οπότε απορρίπτουμε τους ιούς.του έκανα μια μετατροπή στην μητρική με έναν αλλο επεξεργαστή μικροτερο απο αυτό π είχε.στην αρχή δούλευε σωστά.μετα δεν ξέρω τι έπαθε.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πάστα που κολλά τον επεξεργαστή με την μητρική?
nickarmy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ναι,αυτο οτι δεν παιζουν οι ιοι επειδή ειναι pro δεν το κατάλαβα
dermitzos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ναι,αυτο οτι δεν παιζουν οι ιοι επειδή ειναι pro δεν το κατάλαβα Εννοούσε ότι αφού έκανε format δεν φταίνε οι ιοί...
Georgis1987 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα θερμοκρασιες και πες μας και απο τη αποτελειται το pc σου γιατι μαλλον απο θερμοκρασια ειναι
kostandinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 αν εχεις VISTA : Απενεργοποισε το superfetch Start - run και γράφουμε services.msc Οταν ανοίξει επιλέγουμε superfetch και απο τις ιδιότητες τον απενεργοποιούμε βάζοντας στον τύπο εκκίνησης την επιλογή απενεργοποιημένο
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έκανα φορμάτ στον Η/Υ μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.Έχει windows xp pro.οπότε απορρίπτουμε τους ιούς.του έκανα μια μετατροπή στην μητρική με έναν αλλο επεξεργαστή μικροτερο απο αυτό π είχε.στην αρχή δούλευε σωστά.μετα δεν ξέρω τι έπαθε.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πάστα που κολλά τον επεξεργαστή με την μητρική? αν εχεις VISTA :... 10 χαρακτηρες
fabio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 κατεβασε αυτο http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx για να δεις τι ακριβως χρησημοποιει τον επεξεργαστη ειχα παρομοιο προβλημα και μια χαρα με εσωσε!
costis66 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εχεις κανενα usb hub πανω στο συστημα σου? ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και τελικα εφταιγε ενα usb hub που ειχα επανω. λιγο κουφο αλλα αληθινο......
alexnir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 επισης μπορεις να ανοιξεις τον task manager και να δεις τι ειναι αυτο που χρησιμοποιει τον επεξεργαστη σου....
fabio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι απαραιτητο να εμφανιζεται στο task manager γι αυτο προτινα το process explorer .
profi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πάστα που κολλά τον επεξεργαστή με την μητρική? Ελπίζω να είναι τυπογραφικό...κ να εννοείς επεξεργαστή με ψύκτρα!!
Dark_Sage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι απαραιτητο να εμφανιζεται στο task manager γι αυτο προτινα το process explorer . δείχνει καπου το μεγεθος της cache του cpu?
dimi5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω εχο αυτο το προβλημα αλλαξα και λογισμικο και καρτα γραφικον αλλα παλι το ιδιο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα