Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη σύνδεση στο connex φίλης μου με το Laptop μου.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι άσχετη με τα ασύρματα δίκτυα, θέλω να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Έχω καινούριο φορητό με windows vista και έχει και ασύρματη σύνδεση άμα θέλω. Η γειτόνισσα και φίλη μου πήρε connex και μου έδωσε το ελευθερο να συνδεθώ άμα μπορώ. Εγώ έχω internet on the go και λέω να το κόψω γιατί είναι πολύ ακριβό. Ανοίγω το ασύρματο κουμπί αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δημοσ.

Παιδια παρεμβάλονται 2 τοίχοι. Η απόσταση είναι περίπου 20-30 μέτρα. Αυτο το ssid δεν ξέρω τι είναι

Δημοσ.
Παιδια παρεμβάλονται 2 τοίχοι. Η απόσταση είναι περίπου 20-30 μέτρα. Αυτο το ssid δεν ξέρω τι είναι

To ssid είναι η ταυτότητα του ασύρματου δικτύου, κάθε ασύρματο δίκτυο πρέπει να έχει ένα ssid ώστε να το αναγνωρίζει ο ενδιαφερόμενος που θέλει να συνδεθεί σε αυτό.

Αν είναι καινούριο το modem, και δεν έχει πειραχθεί από τον ιδιοκτήτη, το ssid είναι γραμμένο κάτω από αυτό, αλλά ταυτόχρονα είναι γραμμένο και ένα wep key.

Εσύ από το Laptop κάνεις ανίχνευση για ασύρματα δίκτυα και εφόσον εντοπίσεις το ssid του συγκεκριμένου modem που θέλεις να συνδεθείς πατάς επάνω στο όνομά του σύνδεση, αν είναι κρυπτογραφημένη σύνδεση σου ζητάει να βάλεις το wep key, αυτό που είναι γραμμένο κάτω απο το modem.

Αν όλα πάνε καλά μετά από λίγο θα συνδεθείς στο modem της φίλης σου.

Δημοσ.

+1 Γιαννης Platano

Μερικα laptops το ενεργοποιουν με το αριστερα κατω γαλαζιο πληκτρο FN + καποιο ακομα πληκτρο πανω στα F

Δημοσ.
+1 Γιαννης Platano

Μερικα laptops το ενεργοποιουν με το αριστερα κατω γαλαζιο πληκτρο FN + καποιο ακομα πληκτρο πανω στα F

Ενα F/S που εχω εγω θελει Fn και F1 αν θυμαμαι καλα.Ενα Toshiba που περναγα windows 7 χθες ειχε κουμπακι μπροστα και αριστερα στο προφιλ του....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...