appleuser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα , εχω συνδεσει το macbook μου με μια lcd ..το προβλημα ειναι οτι πρεπει να εχω ανοιχτη και την οθονη του book αν την κλεισω τοτε πεφτει σε υπνωση .. αυτο λυνεται με το ιnsomniax το προβλημα ειναι ομως οτι με κλειστο το καπακι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες... υπαρχει τροπος να κλεινει η οθονη αλλα το καπακι να παραμενει ανοιχτο ωστε να αεριζεται ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Άνοιγεις λάπτοπ πατώντας το κουμπί και μόλις ακούσεις ότι "παίρνει μπρος" κατεβάζεις το καπάκι. Θα μπουτάρει μόνο με την εξωτερική οθόνη. Μετά μπορείς να ανοίξεις το καπάκι και η οθόνη του δεν θα ενεργοποιηθεί. Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα (insomniax...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καποιο προγραμματακι που να επιλεγω να κλεινει την οθονη δεν υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 1.κατεβάζεις την οθόνη και μπαίνει σε sleep. 2. Πατάς κάποιο πλήκτρο του εξωτερικού πληκτρολογίου ή του mouse και ξυπνάει με κλειστή την οθόνη και βλέπεις στην εξωτερική σου. 3. Ανοίγεις την οθόνη του macbook. Βέβαια ακόμα και κλειστή να την έχεις δεν παθαίνει τίποτα, απλά θα λειτουργεί ο ανεμιστήρας πιο πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.