Panahs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΜΙΛΗΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Fail Mε έχει βοηθήσει πολύ το ιντερνετς... Δεν είναι το ίντερνετς Είναι ο ιντερνές, του ιντερνέ... κοκ
afentiko7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δλδ γι' αυτά τα αποτελέσματα της έρευνας (που δεν τα περίμενε κανείς), ξοδεύτηκαν φράγκα? . Ρε που χαλάν τα λεφτά μας.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 To πολυτονικό πάντως καλά έκανε και καταργήθηκε κατα τη γνώμη μου.Βέβαια συντελούσε στη σωστότερη προφορά και χρήση των λέξεων αλλά ταυτόχρονα ήταν μεγάλος μπελάς κ πολύ δύσχρηστο. Φαντάζεσαι όμως αντί για τόνους να είχαμε πολλά φωνήεντα στη σειρά όπως τα φινλανδικά που όταν τα διαβάζεις νομίζεις οτι βλέπεις αυτό: "Αττααα κασααα ταίιιμα κατταατ αραααρ" Παλουουκι δεν ειιιναι αυτοο;
Street-Fighter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οτι να ναι η είδηση. Αυτός που γράφει greeklish το κάνει γιατί δεν γουστάρει να δείξει στους άλλους οτι ειναι ανορθόγραφος. Καλό είναι να μην γράφουμε greeklish οχι τίποτα άλλο αλλά για να τιμούμε την Νεα Ελληνική γλώσσα.
nickarmy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 γιαυτο πουλες δεν ξέρω, πολύ που γραφουν με greeklish απλος βαριουντε να γραψουν ελληνικά
Street-Fighter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τους έχεις ρωτήσει και σου έχουν απαντήσει ετσι? Ε μην περιμένεις να σου πουν οτι δεν ξέρουν ορθογραφία. Btw παίζει να έχουν περάσει 9 χρόνια απο την τελευταία φορά που ειχα διαβάσει μήνυμα με greeklish.
nick#18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 οοπως τα λεει....κ' εγω μια απο τα ιδια...καποτε εγραφα μια χαρα χωρις πολλα ορθογραφικα ή ισως και κανενα τωρα ομως...:S
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το λογικά, δεν έχει θέση για την περίπτωση.συγγνώμη για το offtopic . λογικά μια από αυτές θα εννοεί, όχι ότι λέω εγώ πως είναι...δεν είμαι σίγουρος έτσι και αλλιώς...
Αδμιν Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Biased: Οχι και πλουσια τα κινεζικα που εχουν μονο 300 λεξεις και τα υπολοιπα ειναι προιον συγκολλησεως. Common Sense: Ολες οι γλωσσες ειναι ισοτιμες εφοσον εξυπηρετουν τους φυσικους ομιλητες.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 παλε αυτα με τα κινεζικα φιλε αλλην δουλεια δεν κανεις :-D
jk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά μας εξανάγκασαν να γράφουμε greeklish,τα λειτουργικά δεν υποστήριζαν ελληνικά σε μερικά σημεία και υπήρχε πρόβλημα στα chat,video games,μια φόρα αν θυμάμαι καλα ειχα πρόβλημα στα Dos η στα Windows δεν μου αναγνώριζε τους φακέλους και απο τοτέ τους εχώ όλους greeklish,τώρα μπορεί να ειναι καλύτερα απο θέμα υποστήριξης αλλα δεν ξέρω αν ειναι αργά.
efo355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δε μπορώ να ακούω δικαιολογίες ότι τα γκρικλισ είναι πιο εύκολα και οι τόνοι δυσκολεύουν όλα μια συνήθεια είναι. Τα τελευταία χρόνια γράφω μόνο ελληνικά και άν καμμια φορά θελήσω να γράψω σε γκρικλις τα κάνω μαντάρα γιατί φεύγει το χέρι και βάζει τόνους. Δυστηχώς υπάρχουν ακόμα φόρουμ και μάλιστα πολύ διαδεδομένα που δεν έχουν κάποιο κανόνα και ο καθένας γράφει όπως θέλει δυστηχώς με τη γελοία δικαιολογία του << δεν έχει ελληνικά ο υπολογιστής μου>>
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 παλε αυτα με τα κινεζικα φιλε αλλην δουλεια δεν κανεις :-D Ορίστε ένα παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν τα πολλά greeklish. Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβω ότι ο user εννοεί "πάλι" με το "παλε", τόνοι πουθενά, ούτε σημεία στίξης. Φανταστείτε ένα post μερικών παραγράφων σε αυτό το στυλ.
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα το "παλε" (καμια σχεση με το "παλαι") ειναι το παλι στην Κυπριακη. Και δεν καταλαβαινω τι κολλημα εχει παθει ο χρηστης με την Ιαπωνικη υπογραφη μου. Θα την βγαλω μαλλον.
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα το "παλε" (καμια σχεση με το "παλαι") ειναι το παλι στην Κυπριακη. Και δεν καταλαβαινω τι κολλημα εχει παθει ο χρηστης με την Ιαπωνικη υπογραφη μου. Θα την βγαλω μαλλον. Συγνώμη τότε, δεν το γνώριζα αυτό. Κάτι μου λέει όμως ότι υπάρχει όντως πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις