_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό γνώσης ξένων γλωσσών...αυτό εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό γνώσης ξένων γλωσσών...αυτό εννοώ. Θεωρητικά και σε αυτό φταίνε εν μέρει και τα φροντιστήρια στα οποία πληρώνεις, καταλαβαίνεις το γιατί φαντάζομαι. Προσωπικά έχω πετύχει πολλά άτομα που δεν ήξεραν αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για μαγκιά?Για να είστε μοντέρνοι? Εγω χρησιμοποιω το so και το Αnyway σε ανεπισημες συζητησεις. Πιστεψε με, ο μονος λογος που το κανω ειναι γιατι προφερονται με λιγοτερη προσπαθεια. Για λεξεις που δεν εχουν καν νοημα, παραειναι μεγαλες. Εχετε καταλάβει πόσο αστείοι και γελοίοι γίνεστε? Τα λατινικα ερωτηματικα σου και η απουσια κενων μετα τη στιξη μου προκαλεσαν ενα ελαφρυ χαμογελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 απλος γαλλια τα μισουν ισπανια ούτε τα σχολεία εμεις είμαστε που νομίζουνμε οτι ειναι θεικά ποιο σωστά τα έχουμε κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό γνώσης ξένων γλωσσών...αυτό εννοώ. Σε γενικές γραμμές...σε σχέση με τους άλλους λαούς,η μ.....α πάει σύννεφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τα λατινικα ερωτηματικα σου και η απουσια κενων μετα τη στιξη μου προκαλεσαν ενα ελαφρυ χαμογελο. Ξέχασες και τα double quotes ("") αντί των ελληνικών εισαγωγικών («»)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω χρησιμοποιω το so και το Αnyway σε ανεπισημες συζητησεις. Πιστεψε με, ο μονος λογος που το κανω ειναι γιατι προφερονται με λιγοτερη προσπαθεια. Για λεξεις που δεν εχουν καν νοημα, παραειναι μεγαλες. Τα λατινικα ερωτηματικα σου και η απουσια κενων μετα τη στιξη μου προκαλεσαν ενα ελαφρυ χαμογελο. Αν το κάνεις όντως είσαι πολύ αστείος και γελοίος.Παρακάτω όμως το επιβεβαιώνεις λέγοντας οτι σου πρόκαλεσε γέλιο η απούσια σημείων στίξης και η παρούσία αγγλικών ερωτηματικών.Κοίτα προσωπικά πιστεύω οτι δείκτης νοημοσύνης και τέτοιες βλάκείες δεν υπάρχουν.Το κακό ξέρεις ποιό είναι;Οτι κάθε φορά βρίσκεται κάποιος που με κάνει να πιστεύω οτι κάνω λάθος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:40 ---------- Ξέχασες και τα double quotes ("") αντί των ελληνικών εισαγωγικών («»)... Double τι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τα λατινικα ερωτηματικα σου και η απουσια κενων μετα τη στιξη μου προκαλεσαν ενα ελαφρυ χαμογελο. I sense some pwnage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 το να χαρακτηρίζεις βέβαια τους συνομιλητές σου γελοίους και αστείους επειδή χρησιμοποιούν αγγλικές, και γενικότερα ξένες, εκφράσεις, σε προσωπικές τους συζητήσεις, είτε χάριν αστεϊσμού, είτε χάριν ευκολίας, δε δίνει και τη δέουσα βαρύτητα στο λόγο σου. Αν με εννοείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως, όταν καθηγητές πανεπιστημίου λένε το εκπληκτικό.. <<σαν καθηγητής που είμαι...>> εμείς τότε πρέπει να έχουμε το ελεύθερο να ασελγούμε στη γλώσσα... Βρε μαλάκα, <<ως>> είναι, όχι <<σαν>>!!!! Δεν είσαι ηθοποιός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σε όποιον και να αναφέρεσαι, καλύτερα Αυνάν παρά καμήλα που δε βλέπει τη καμπούρα της. Δεν έχω καμπούρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, εφόσον δε τη βλέπουμε δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, εφόσον δε τη βλέπουμε δεν υπάρχει. Τοτε εσύ που τη βλέπεις θα μπορούσες να με διαφωτήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τα είπαν ο Αδμιν και ο parsifal για μένα, να πω ότι έκαναν post στα αγγλικά και από πείσμα αρνήθηκες να τους δώσεις σημασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το κάνεις όντως είσαι πολύ αστείος και γελοίος.Παρακάτω όμως το επιβεβαιώνεις λέγοντας οτι σου πρόκαλεσε γέλιο η απούσια σημείων στίξης και η παρούσία αγγλικών ερωτηματικών.Κοίτα προσωπικά πιστεύω οτι δείκτης νοημοσύνης και τέτοιες βλάκείες δεν υπάρχουν.Το κακό ξέρεις ποιό είναι;Οτι κάθε φορά βρίσκεται κάποιος που με κάνει να πιστεύω οτι κάνω λάθος. εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και ότι μπορεί να είναι γελοίο. Δεν καταλαβαίνεις όμως ότι προς χάρην ευκολίας ή συνήθειας έκανες το ίδιο πράγμα και μάλιστα στο γραπτό λόγο που είναι ακριβώς το ίδιο και μάλιστα χειρότερο; (πριν κρινουμε και πριν αφορίσουμε καλό είναι να σκεφτόμαστε και λίγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις