kapodistrias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Από εδώ και πέρα και εγώ ελληνικά.Έχω παρατηρήσει τον εαυτό μου να κάνει ορθογραφικά λάθη.
gtroza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ναί Αδμιν μπορούσε ή μάλλον έπρεπε να γραφτεί και πιό "ευγενικά" ! .
gregdais Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τρεφω ακομη μια ελπιδα οτι ειναι ειρωνια. Δεν μπορει...Αν παλι οχι: Το 2ο bold ειναι μαλλον επειδη εχεις φτωχο λεξιλογιο και αθλια προφορα. φίλε μου δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι ξέρω, απλά προσπαθώ. και είμαι σίγουρος πως ξερω να γραφω καλύτερα... κατι τύπους σαν και εσενα, που εκφράζετε την άποψή σας δημόσια κρίνοντας λεπτομέριες που δεν βοηθάνε! επίσης όλοι κατάλαβαν τι θέλω να πω, αν εσύ είσαι ο παράξενος ή ο κεφτές δεν έχω κανένα πρόβλημα. με bold βλέπετε την δύναμη της Ελληνικής γλώσσας, μας δείχνει έναν τύπο παραξενιάρη που σίγουρα τσακώνεται και με το πληκτρολόγιο του, δεν τον γουστάρει τίποτα γύρω του.
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, καταλαβαμε. Τα Ελληνικα ειναι η γλωσσα των Θεων το κι ολοι οι αλλοι λαοι δεν μπορουν να εκφραστουν με αυτα τα υποκαταστατα που ονομαζουν γλωσσες.
gtroza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, καταλαβαμε. Τα Ελληνικα ειναι η γλωσσα των Θεων το κι ολοι οι αλλοι λαοι δεν μπορουν να εκφραστουν με αυτα τα υποκαταστατα που ονομαζουν γλωσσες. άρα όλα καλά ! γιά να ηρεμήσουμε τα ελληνικά είναι κάτι σαν το Linux ! "έχουν πάει σ΄όλες τις αρχιτεκτονικές επεξεργαστών" .
afentiko7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο μσν χρησιμοποιεί κανείς σας ελληνικά?
gtroza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 χεστήκαμε για το μσν υπάρχουν κι άλλα greeklish χρησιμοποιώ αλλά είναι τραγικά τα αποτελέσματα και μερικές φορές ελληνικά .
afentiko7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εκεί δλδ δεν μας νοιάζει? Ξέρω άτομα που γραφουν ασταμάτητα επί 1-2 ώρες συνέχεια? να μου πεις εκεί γράφεις μια πρόταση, αλλά μου φαίνεται υποκριτικό
teo64x Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο μσν χρησιμοποιεί κανείς σας ελληνικά? Εγώ χρησιμοποιώ. Γιατί μπορώ.
gtroza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 αλλά μου φαίνεται υποκριτικό το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο πομπός αλλά και ο δέκτης .
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο μσν χρησιμοποιεί κανείς σας ελληνικά? Εσύ όταν προγραμματίζεις χρησιμοποιείς ελληνικά;
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο μσν χρησιμοποιεί κανείς σας ελληνικά? Τα αυτονοητα ρωταμε; Οποιος γραψει πανω απο δυο συνεχομενα μηνυματα σε greeklish, block μεχρι συμμορφωσεως.
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μόνο ελληνικα,μπορει να κανω ορθογραφικά αλλά δεν με πειράζει
teo64x Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ όταν προγραμματίζεις χρησιμοποιείς ελληνικά; Τι σχέση έχει αυτό; Μιλάμε για χρήση greeklish στη θέση ελληνικών, όχι για χρήση αγγλικών στη θέση αγγλικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις