nick#18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια...με εχει πιασει κατι τις τελευτεες μερες και θελω να ντυσω το OEM κουτακι μου απο cosmodata με καπιο αυτοκολλητο που να μοιαζει με αν8ρακονηματα...εχετε καμια ιδε που μπορω να βρω κατι? Μια ιδεα που μου ηρθε ειναι να παω σε καπιο καταστημα με επιγραφες/αυτοκολητα κλπ και τους πω διαστασεις και να μου τυπωσουν κατι αλλα λεω μηπως φαινετε πολυ ψευτικο...:/ τι λετε?
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως λες μπορείς να πας σε ένα κατάστημα, ρώτα για την εκτύπωση αν δε σ αρέσει δε παίρνεις, η άλλη λύση είναι να το βάψεις με spray [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5Ax7ZqhPe3A]like this[/ame]!
nick#18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 hmmmm...καληη φαση αυτο με το alienware που κανει ο τυπος αλλα δεν παιζει με τιποτα οποτε παω σε μαγαζι κ τελειωσε.... Α...για φυλλα πραγματικων ανθρακονιματων το ξεχναμε λογο κοστους ε?
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείται το ξεχνάς ούτε αναφορά δε κάνει.. απο Ανθρακόνημα είναι φτιαγμένα αμάξια (formula) διαστημόπλοια και όπου το χρήμα είναι ο τελευταίος παράγοντας... εκτός αν θέλεις να προστατεύεται το hardware σου πασει θυσία .. χαχα
JohnnyB Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το μπροστινό και πίσω φτερό της μηχανής μου, όπως και το κράνος μου είναι από ανθρακόνημα... :-p
EliasKir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σε καταστηματα με αξεσουαρ για αυτοκινητα εχει τετοια αυτοκολλητα νομιζω.
nick#18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείται το ξεχνάς ούτε αναφορά δε κάνει.. απο Ανθρακόνημα είναι φτιαγμένα αμάξια (formula) διαστημόπλοια και όπου το χρήμα είναι ο τελευταίος παράγοντας... εκτός αν θέλεις να προστατεύεται το hardware σου πασει θυσία .. χαχα ναι ξερω...ειχα ακουσει μια φορα που ειχε στουκαρει καπιος με wrc και σχολιαζαν ποσο κανει ο προφυλακτιρας...2000ευρα λεγανε κατι τετοιο. Το μπροστινό και πίσω φτερό της μηχανής μου, όπως και το κράνος μου είναι από ανθρακόνημα... :-p κ απο εμφανιση να φανταστω ολα τα λευτα εε? Σε καταστηματα με αξεσουαρ για αυτοκινητα εχει τετοια αυτοκολλητα νομιζω. θα το ψαξω! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια! Θα σας πω μολις βρω και σε τι τιμες.
Galio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.stickercity.com/simulated-carbon-fiber-sticker-sheet.html http://www.ttd.gr/website/product_info.php?cust_id=&template_id=&lang=gr&cPath=&cPath=8&products_id=202 και λογικα πρεπει να εχει και το praktiker
nick#18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τα links! Αυτο απο το ttd.gr καλο μ φαινετε θα ψαξω...
SpyrosR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Από εμφάνιση ένα ανθρακονημάτινο φύλλο ΔΕΝ είναι όλα τα λευτά. Το carbon στην πραγματικότητα είναι απλά μια μαύρη, ματ επιφάνεια. Τίποτε παραπάνω. Δε καταλαβαίνεις διαφορά από ένα μαύρο πλαστικό. Η εμφάνιση σα "ψαροκόκκαλο" που βλέπουμε πολλοί στα ανθρακονήματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά... βάψιμο. Να πάρεις πραγματικό carbon γι αυτό το λόγο δεν έχει νόημα... πάλι βαμμένο θα 'ναι για να 'χει τέτοια εμφάνιση! Πάντως ένα full-carbon case δε θα μέτραγε; Πανάλαφρο και τελείως άκαμπτο... λέει...
Galio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 η εμφανιση ψαροκοκκαλο που λες ειναι η υφανση που εχει το ανθρακονημα καθως υπαρχουν διαφορετικες υφανσεις απο 50-50 που ειναι ισομετρης, ωστε να βοηθησουμε το σημειο που βαζουμε το ανθρακονημα για να εχει μεγαλυτερες αντοχες ειτε οριζοντια ειτε καθετα. Επισης αυτο που πολλες φορες βλεπουμε και ειναι μαυρο-χρυσαφι ειναι carbon-kevlar.
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Από εμφάνιση ένα ανθρακονημάτινο φύλλο ΔΕΝ είναι όλα τα λευτά. Το carbon στην πραγματικότητα είναι απλά μια μαύρη, ματ επιφάνεια. Τίποτε παραπάνω. Δε καταλαβαίνεις διαφορά από ένα μαύρο πλαστικό. Η εμφάνιση σα "ψαροκόκκαλο" που βλέπουμε πολλοί στα ανθρακονήματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά... βάψιμο. Να πάρεις πραγματικό carbon γι αυτό το λόγο δεν έχει νόημα... πάλι βαμμένο θα 'ναι για να 'χει τέτοια εμφάνιση! Πάντως ένα full-carbon case δε θα μέτραγε; Πανάλαφρο και τελείως άκαμπτο... λέει... ναι βρε σι...απλα ξερεις αυτο το καρο που κανει εινα ωραιο....αλλα αυτο το cace που λες αν υπηρχε θα ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑΑΑ!
SpyrosR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 η εμφανιση ψαροκοκκαλο που λες ειναι η υφανση που εχει το ανθρακονημα Nop, nop, nop. Ξαναλέω ότι δε φαίνεται η 'ύφανση' του carbon. Ένα ενιαίο μαύρο ματ πράγμα είναι, σα πλαστικό. Η ύφανση είναι σε εξαιρετικά "μικρά" επίπεδα, που αμφιβάλλω αν μπορείς να διακρίνεις... μπογιά είναι, για ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα.
Galio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εδω βλέπουμε πως ειναι το ανθρακονηματινο υφασμα εδω βλεπουμε πως ειναι αφου έχει επεξεργαστει το γυαλισμα και το φινιρισμα ερχονται απο βερνικι και το UV coating ωστε να μην χαλασει το χρώμα με τον ήλιο άλλη φωτογραφία απο ανθρακόνημα άλλη φωτο απο ανθρακονηματινο φύλλο καθως το δουλεύουν με epoxy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.