SeKoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τα τελευταία δύο χρόνια κατοικώ σε μια πολυκατοικία στο περιστέρι χωρίς διαχειριστή και έχω αναλάβει να διεκπεραιώνω διάφορες υποθέσεις σε σχεση με τα της πολυκατοικίας μας. Για παράδειγμα τους τελευταίους μήνες λόγω έργων ΔΕΗ στο δρόμο το αποχετευτικό μας σύστημα έχει πάθει εγκεφαλικό (λόγω έργασιών στον δρόμο) και το καθαρίζουμε κάθε μήνα 1-2 φορές. Το πρόβλημα είναι οτι ήρθε η ΕΥΔΑΠ την 6η φορά (ο υπάλληλος ήταν σαφώς νευριασμένος που δεν φτιάχνει κανείς το κεντρικό σύστημα- απο όσο ξέρω είναι δουλειά της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου αλλα αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο) και μας είπε οτι πρέπει να φτιάξουμε στην ρημοτομή του σπιτιού και όχι (μέσα στη σκάλα όπου βρίσκετε) επιπλέον φρεάτιο για την καθαριότητα και την ευπρέπεια του χώρου και αλλες φαρφάλες, καθώς επίσης μας τόνισε οτι αμα την ξανακαλέσουμε δεν θα μας το καθαρίσει. Επι τούτου μας έστειλε και επιστολή που λέει τα ίδια και την οποία κοινοποιεί στον δήμο. Η ερώτησή μου τώρα: Το φρεάτιο είναι στην σκάλα και όχι στην ρημοτομή. Θέλω να αποφύγω το δεύτερο ταυτόχρονο φρεάτιο (ενα στην σκάλα και ένα έξω) γιατί τοτε όποτε βουλώνει το μέσα θα σκάμε 100αρες για αποφραξη και δεν θα το κάνει η ΕΥΔΑΠ. Εφόσον η ΕΥΔΑΠ έβγαλε την άδεια για το φρεάτιο μέσα στην σκάλα εγώ είμαι υποχρεωμένος να βάλω τον ιδιοκτήτη να ξυλώσει όλη την σκάλα για να βγάλει τα φρεάτια έξω; Εάν δεν κάνω λάθος απο τον κεντρικό αγωγό το υπάρχον φρεάτιο είναι στα 5-6 μέτρα. Όποιος γνωρίζει τα όσα ορίζει ο νόμος για το φρεάτιο ή τα πολεοδομικα παρακαλώ ας απαντήσει , καθότι η πολυκατοικία είναι 5 ετών.
user12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν στελνει η ΕΥΔΑΠ πραγματωνομονα ο μηχανικος που εχει υπογραψει τα σχεδια λογικα εχει την ευθυνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.