geioannou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 θελω να φτιαζω στην σελιδα που εχω ενα photo album στο οποιο να εμφανιζονται φωτογραφιες και σε οποια θελει ο επισκεπτης κανοντας click να μπορει να την δει σε μεγαλυτερη διασταση. εχει κανεις καμια ιδεα ?
geioannou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. μαλλον η περιπτωση του 2ου link με εξηπηρετη περισοτερο μιας και το βρισκω παρα μα παρα πολυ απλο. φανταζομαι πως τον φακελο που δημιουργει το προγραμμα τον ανεβαζω στη σελιδα και παιζει. δεν θελει κατι αλλο ? (εννοειτε με το σωστο path των φωτογραφειων) θα κανω καποιες περισσοτερες δοκιμες και θα επανελθω
antonisid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm Κλασσικότατο!!!
geioannou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm Κλασσικότατο!!! πραγματικα ωραιο αλλα δεν ειμαι καθολου του κωδικα.... μπορει να το προσπαθησω ομως μιας και νομιζω δεν φαινετε πολυ δυσκολο
antonisid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι αν ακολουθησεις τις οδηγιες δε θα χεις προβλημα.copy paste θα κανεις μονο.Απλα πρεπει να ξερεις λιγο html για να φτιαξεις τα λινκς.
geioannou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι αν ακολουθησεις τις οδηγιες δε θα χεις προβλημα.copy paste θα κανεις μονο.Απλα πρεπει να ξερεις λιγο html για να φτιαξεις τα λινκς. ειπα να προσπαθησω να κανω πρωτα αυτο με τον κωδικα μπας και.... αλλα καπου με μπερδεψε. μηπως υπαρχει καποια τετοια ετοιμη σελιδα να δω πως ειναι διαμορφωμενη ? αυτο θα με βοηθουσε πολυ μιας και δεν ειμαι γνωστης HTML
antonisid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 κοιτα δεν υπαρχει κατι που να μην χρειαζεται εστω και πολυ λιγες γνωσεις html.
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 i know that, αλλα για καποιον που δεν γνωριζει ειναι πολυ πιο ευκολο για διαμορφωσει κατι παρα να το φτιαξει απο την αρχη. ειναι παρομοιο προβλημα ειχα και οταν εφτιαχνα την φορμα επικοινωνιας. για να εγραφα το κωδικα απο την αρχη μου ηταν αδυνατον, αλλα οταν βρικα εναν ηδη ετοιμο, αρχικα καταλαβα σε πολυ μεγαλο μερος την λογικη του και μετα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να το προσαρμοσω στις δικες μου απαιτησεις. γιαυτο ζηταω μια ετοιμη τετοια σελιδα.....
_hopelesscase_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Aν και δεν το'χω χρησιμοποιήσει, είδα ότι το Highslide 'εβαλε editor για όσους δεν σκαμπάζουν από κώδικα. Ίσως σου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.