john2gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω πάντως είναι θετικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το πηρες κιολας ρε θυριο? Για πες περισσοτερα για να παρουμε μια ιδεα και εμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κλασικό hack n slash. Το καλό μέχρι στιγμής είναι ότι συνέχεια βρίσκω νέα items/weapons και οι εχθροί σταδιακά γίνονται δυσκολότεροι (πράγμα αναγκαίο σε τέτοια παιχνίδια). Ποικίλα επίπεδα, μέτριο story, όμορφα γραφικά (λίγο καρτουνίστικα μεν, αλλά η βία δεν λείπει), χαμός επί σκηνής, άμεσος χειρισμός, η κάμερα μου φάνηκε κάπως κοντινή. All in all, όποιος γουστάρει το Diablo θα καλοπεράσει με το Torchlight. Και κοστίζει μόλις 20 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 +1 Το έπαιξα μια ωρίτσα και με εξέπληξε θετικά. Μενού, όπλα κλπ, όλα πολύ ωραία Ούτε να ψάχνεσαι, ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Θα περασω να το τσιμπησω απο το Metropolis μολις σχολασω (αν το εχει φερει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μόνο μέσω digital (Steam και GamersGate) πωλείται. Το 2010 σχεδιάζει η Runic να το κυκλοφορήσει σε retail! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Α καλα.....θα παω να δω αν μου το εφερε ο "θειος" τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το είδα και εγώ και μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Προβλέπω λιώσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει υπάρχει και demo διαθέσιμο μέσω του Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το τελευταιο ας πουμε "diablo style" που μου αρεσε ηταν το titan quest (τρομερο). Να δουμε αυτο τι λεει..λιγο καρτουνιστικο αλλα θα το δοσκιμασω να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλο. εγω πρωτη φορα χτυπησα 8 ωρο gaming μετα απο αρκετα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο το παιχνιδι. Πηγαζει ποιοτητα και προσοχη στη λεπτομερεια. Να δουμε αν εχει και αντοχη στο χρονο απο εδω και περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 To παιχνίδι μόλις βγήκε και είναι ότι θέλουμε όσοι παίζουν απλά ARPGs (Sacred, Titan Quest, Dungeon Siege, Divinity, ), και είναι από την ομάδα του Diablo Forums: http://forums.runicgames.com/ http://www.runicgamesfansite.com/ Ακόμα δεν υπάρχουν λίστες από items, αλλά το wiki θα τα βάλει http://en.runicgamesfansite.com/rgwiki/index.php?title=Torchlight 3 χαρακτήρες ,single game για φέτος και shared stash. Τι άλλο θέλουμε για 20 δολάρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 [...]3 χαρακτήρες ,single game για φέτος και shared stash. Τι άλλο θέλουμε για 20 δολάρια; Το παιχνίδι σε δισκάκι Κατεβάζω το demo από steam κι έρχεται με 5-15kB/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πολύ πόρωση το παιχνιδάκι. Και τεράστιο για τα 500mb του. Κάνει την αναμονή του Diablo 3 πολύ ευχάριστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα