Galis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 το sacred 2 καλο δεν ηταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεις τουλαχιστον να δινεις τα λεφτα σου για παιχνιδια που το αξιζουν και οχι για παπαρες οπως το RE5? Ον τοπικ. Το παιχνιδι διχνει καλυτερο απο προσφατα παραδειγματα οπως το το Sacred 2. Θα το εχω υποψη μου να δω τι εχει να πει. Το RE5 ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της Capcom. Ακομα και να μην αξιζει θα το αγορασω γιατι ειμαι φανατικος οπαδος της CAPCOM! Αλλα γιατι δεν αξιζει?? Αν ειναι τοσο χαλια οσο λες τοτε γιατι η console version ξεπερασε τα 4.000.000. πωλησεις παγκοσμιως??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το RE5 ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της Capcom. Ακομα και να μην αξιζει θα το αγορασω γιατι ειμαι φανατικος οπαδος της CAPCOM! Αλλα γιατι δεν αξιζει?? Αν ειναι τοσο χαλια οσο λες τοτε γιατι η console version ξεπερασε τα 4.000.000. πωλησεις παγκοσμιως??? Για τον ιδιο λογο που ειμαι και εγω μεσα σε αυτους τους μ@λ@κες. Επειδη ηταν τιτλος κανονικος RE. Δεν πειραζει, τωρα το εμαθα το κολπο. Οπως φενεται ουτε και η Capcom μπορει να εχει συνεχομενη ποιοτητα στους μεγαλυτερους τιτλους της. Τωρα που το εχω παιξει (2 φορες κιολας γιατι δεν ημουν σιγουρος την πρωτη φορα οτι αυτο που επαιξα ηταν τοσο χαλια) μπορω να πω ενα πραγμα, καλυτερα να κλεισει η CAPCOM αν ειναι να δω και αλλα παιχνιδια σαν το RE 5. Χιλιες φορες να πεθανει με το κεφαλι ψηλα παρα να την δω να το γυρναει σε EA, Activision, Vivendi. Το "απο τα καλυτερα παιχνιδια της Capcom" απλα το προσπερναω θεορωντας οτι κανεις πλακα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:48 ---------- το sacred 2 καλο δεν ηταν? Μπα.....ειχε καλες προοπτικες αλλα.....μπα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θα το κατεβασω θα το αγορασω!Εχω σταματησει εδω και καιρο να κατεβαζω games. Αποφασισα να αγοραζω ολα τα games για να στηριξω το pc gaming. Ξεκινησα με τα Lost Planet& Street fighter 4 σε λιγες μερες θα αγορασω το RE5. Μετα θα αγορασω το Batman και το Mini Ninjas. Mαλλον θα το αγορασω και αυτο. Ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι με το να κατεβαζουμε games καταστρεφουμε το pc gaming??:mad: Εδω το Gears 2 δεν βγηκε στο pc γιατι φοβοντουσαν οτι κανεις δεν θα το αγορασει και ολοι θα το κατεβασουν.. Πρεπει να αρχισετε να αγοραζετε και εσεις pc games. Σωστές κουβέντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reinhart84 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γκουχ γκουχ...Κατα αρχήν, περιέργως, συμφωνώ και με τις δύο απόψεις...και με Koritsi_Gia_PC και με ikaruga24 καπου στη μέση ειμαι εγώ...ΌΜΩΣ θα έλεγα βρε παιδιά να τα γράψετε αυτά στο topic του sacred 2...Sorry για το σπάσιμο....το torchlight είναι ή δεν είναι το mythos?? δεν καταλαβα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Με λίγα λόγια: Όχι, το Torchlight (TL) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Mythos. Με περισσότερα λόγια : το Μύθος το έφτιαχνε ένα παρακλάδι της εταιρίας που έφτιαξε και το Hellgate: London, και δυστυχώς 'βυθίστηκε' κι αυτό μαζί με την εταιρία. Τα άτομα που έφτιαχναν το Μύθος (ο πυρήνας των οποίων είχε φύγει από την Blizzard και ήταν από τους δημιουργούς των δύο πρώτων Diablo), έφτιαξε την καινούργια εταιρία (Runic Games) η οποία φτιάχνει τώρα το Torchlight. Το οποίο, σαν σχεδίαση και gameplay, είναι περισσότερο απόγονος του Fate (http://en.wikipedia.org/wiki/Fate_(video_game)) παρά του Diablo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reinhart84 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να σαι καλά πατριωτάκι....Για τα πρώτα κατι είχε πάρει το μάτι μου...Κάπου στο τέλος είχα χαθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 (καλά που είσαι... ΑΣΜ και κατάλαβες τι έλεγα! το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και λέω "όποιος βγάλει άκρη είναι για την Ακαδημία Αθηνών, σούμπιντος" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Torchlight Vanquisher Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Να πω οτι μου αρεσε?? Ποτε βγαινει αυτο τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αυτό το site. Και σε πολύ δελεαστική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 20 ευρουλακια original? Καλη φαση, μαλλον θα το τιμησω αφου δω τα πρωτα review και δεν ειναι χαλια γιατι πασχουμε απο καλο hack and slasher καιρο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αυτό το site. Και σε πολύ δελεαστική τιμή. Το αναφέρει και στο τέλος του video. Πάρα πολύ ενδιαφέρον, αυτός ο χαμός επί της οθόνης μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Torchlight Alchemist Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Torchlight Dev Diary 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα