phadomas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ειναι ακριβως τα 5vs5,1vs1 ? ειναι ακριβως οτι ακους.δλδ matches μεταξυ 10 ατομων ή το δευτερο μεταξυ 2 ατομων.Η διαφορα με τα κλασσικα σε ολους μας Publics ειναι οτι στα 5vs5 matches υπαρχει στρατηγικη οχι μονο για το πως θα κινηθει ενας παικτης αλλα κ ολοκληρη η ομαδα.Μπορει πολλοι αυτο να το περνανε στο ντουκου αλλα η αληθεια ειναι οτι στο cs δεν νικαει κυριως μονο αυτος που εχει το καλυτερο skill αλλα αυτος που εχει skill κ μυαλο ταυτοχρονα.δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη παιζουν cs γενικα στον κοσμο.στην Ελλαδα ακομη παιζουν στην 1.6 εκδοση gathers(οπως και εγω) και γινονται πολλα tour καθε χρονο.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλιστα.Υπαρχει καποιος γνωστος ελληνικος server που να μπαινω?Εγω στο ιντερνετ εβρισκα τον Μακεδονια και εναν αλλο .Μιλαμε πολυ γελιο !!
phadomas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλιστα.Υπαρχει καποιος γνωστος ελληνικος server που να μπαινω?Εγω στο ιντερνετ εβρισκα τον Μακεδονια και εναν αλλο .Μιλαμε πολυ γελιο !! Για την 1.6 λες ή για το source?Επισης να ξερεις οτι τα gather(τα 5vs5) γινονται μεσω του mirc στον server του GRnet.Αυτη τη στιγμη υπαρχουν 4 channels που κανουν games.τα a)cs.gather b)hl-gather c)noobwars d)gatherstyle.αυτα ειναι τα πιο σταθερα που υπαρχουν και λειτουργουν καιρο.ολα αυτα που σου λεω ισχουν για την 1.6 εκδοση κ οχι για το source..τωρα αμα δεν θες gather και θες απλως να παιξεις public υπαρχουν servers ελληνικοι κ ξενοι.θα τους βρεις ευκολα
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το 1.6 αν...αααααν ειχε καλητερα γραφικα θα ηταν top...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το 1.6 αν...αααααν ειχε καλητερα γραφικα θα ηταν top... Ποιο 1.6.... 1.5 FTW! επεφτε πολυ λιωσιμο παλια....
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιο 1.6.... 1.5 FTW! επεφτε πολυ λιωσιμο παλια.... δεν ξερω αυτο δεν το επαιξα ποτε αλλα ισως ξερεις κατι παραπανω
phadomas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το 1.6 αν...αααααν ειχε καλητερα γραφικα θα ηταν top... Ναι αλλα οπως βλεπεις εμεις που παιζουμε φανατικα 1.6 δεν μας απασχολει κ τοσο αυτο αλλα κυριως το gameplay.και για αυτο δεν παιζουμε source:P. και εκτος αυτου το 1.6 που εχει hl1 engine τι περιμενες να εχει?παιχνιδι του 99 ειναι.και αυτα π εχει ευχαριστημενοι να ειμαστε
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εγω το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο..βαρεθηκα να βλεπω τα τετραγωνακια ασχετα του gameplay και το παρατισα...
phadomas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εγω το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο..βαρεθηκα να βλεπω τα τετραγωνακια ασχετα του gameplay και το παρατισα... Ναι ρε φιλε το βαρεθηκες γτ δεν μπηκες στην ουσια του παιχνιδιου.Οταν παιζεις Public ή με bots λογικο ειναι να βαρεθεις.μετα απο αυτο αρχισες το source?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ποια ουσία? ότι παίζουν συνέχεια εδώ και χρόνια το ίδιο mode στις ίδιες πίστες? το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς...
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ontopic: To anthology να πάρεις. Offtopic: Καλά ναι τι cs... Για το θεό.. Μετά το cod4 για μένα ήρθε το τέλος του cs(που έπαιζα παράλληλα με το cod2).. Δεν υπάρχει το παραμικρό σημείο σύγκρισης.. (ex cs player απο 1.2-1.3) Είμαι σίγουρος οτι ακόμα και σήμερα παίζουν dust/dust2/aztec και assault.. Ανακυκλώσιμο παιχνίδι για ηλικίες -15 και εχμμμμ χ κοινωνικές ομάδες (δεν είμαστε τώρα για ρατσιστικά σχόλια)
phadomas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ποια ουσία? ότι παίζουν συνέχεια εδώ και χρόνια το ίδιο mode στις ίδιες πίστες? το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς... Δεν εχεις αδικο σε αυτο..απλως λεω οτι ειναι πιο ενδιαφεροντα τα 5vs5 matches απο τα κλασσικα Publics.στα publics απλως περνεις ενα οπλο και βαρας κ κυριως παιζεις για την παρτη σου.σα να λεμε quake3..Το οτι ειναι ιδιο Mod εδω και χρονια εχεις δικιο...αλλα και παλι δεν ξερω τι θα μπορουσαν να βγαλουν παραπανω..μην ξεχναμαι οτι δεν μπορουν να βγαλουν κατι futuristiko γτ δεν ειναι unreal.δλδ τωρα ας πουμε δεν ξερω κατα ποσο ωραιο θα ηταν ενα capture the flag στο cs.Το μονο που μπορω να φανταστω σαν mod ειναι καποιες αποστολες..
nick#18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε φιλε το βαρεθηκες γτ δεν μπηκες στην ουσια του παιχνιδιου.Οταν παιζεις Public ή με bots λογικο ειναι να βαρεθεις.μετα απο αυτο αρχισες το source? δεν επαιζα μαι botακια και σε public παντα....μετα απο αυτο cod! klainmaingr ναι ακομα αυτες οι πιστες ειναι "top".
zizu10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Θα ξαναζωντανέψω μετά από καιρό αυτό το θέμα και θα κάνω την εξής ερώτηση : Αξίζει να δώσω 5 ευρώ να πάρω το Source ή 8 ευρώ και να πάρω την complete έκδοση που τα έχει όλα??? Υ.Γ. 1 Έχω παίξει στο παρελθόν με φίλους το συγκεκριμένο παιχνίδι και μου άρεσε. Πίστευετε ότι αξίζει σαν αγορά και αν όχι τι θα μου προτείνατε κοντά στα 10 ευρώ σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα