ATiTool Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια πιο cs να αγορασω? το Anthology ή το Source? ποια ειναι η διαφορα τους? γιατι εχω μεινει πολυ πισω με το cs!
basilis5 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εννοειται το source καλο το 1.6 αφησε εποχη αλλα τωρα τι θα αγοραζες να παιξεις; τεκκεν 6 ή τεκκεν 2;
Meraklis56 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 προσωπικά θα έπελεγα το tekken 3 και ας βγαινει το tekken 6. αυτό είναι υποκειμενικό θέμα,ποιο counter-strike να αγοράσει.εγώ ακόμα παίζω το 1.6 εγώ θα σε πρότεινα,κατέβασε και τα 2 counter(1.6 και source).παίξτα λίγο.όποιο σου αρέσει,πήγαινε αγόρασε το,και παίζε online.
phadomas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ο καθενας θα παρει αυτο που του ταιριαζει.εσυ προφανως θα παιξεις πρωτη φορα cs,οποτε δεν εισαι για gather matches...Οποτε παρε το source και μετα αργοτερα αν θες μπαινεις και esl και παιζεις ιντερνετ για πιο σοβαρο παιχνιδι.γτ καλα τα bots και τα public games αλλα αυτο που αξιζει πραγματικα στο cs ειναι τα 5vs5,1vs1 κλπ matches
ATiTool Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εγω επαιζα παραπολυ cs παλεοτερα (εποχη 1.5) με logitech ΜΧ-518 και δεν συμαζευετε! με το source δεν μπορεις να παιξεις 1.6? και οποιος νωμιζει οτι ξερει cs,να μου κανει PM!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 προσωπικά θα έπελεγα το tekken 3 και ας βγαινει το tekken 6. αυτό είναι υποκειμενικό θέμα,ποιο counter-strike να αγοράσει.εγώ ακόμα παίζω το 1.6 +1 με το source δεν μπορεις να παιξεις 1.6? Nup. και οποιος νωμιζει οτι ξερει cs,να μου κανει PM! ... /Μαρία
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιξε κανα COd 4 να ανοίξουν τα μάτια σου
ATiTool Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μου αρεσει το cod! μ@λ@κι@ ειναι! το cs μου αρεσει το cod ειναι για παιδια που θελουν να βλεπουν κινουμενα σχεδια (εξου και τα πολυ καλητερα γραφικα του) χαχαχα!
Soulseeker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι… Εγώ από την άλλη απορώ γιατί κάποιος να παίζει ακόμα CS όταν έχουν βγει 289340523465256 καινούρια FPS από τότε από το οποία αρκετά ειναι αξιόλογα
ATiTool Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι κανενα δεν ειναι cs!!! ρε φιλε συγκρινεις αλλο FPS με το counter? πλακα κανεις? το cs επαψε να εχει τοσο πολυ κοσμο λογο των MMOrpg! και ΟΧΙ γιατι βγηκε καλητερο FPS!
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι… Εγώ από την άλλη απορώ γιατί κάποιος να παίζει ακόμα CS όταν έχουν βγει 289340523465256 καινούρια FPS από τότε από το οποία αρκετά ειναι αξιόλογα ναι γιατι κανενα δεν ειναι cs!!! ρε φιλε συγκρινεις αλλο FPS με το counter? πλακα κανεις? το cs επαψε να εχει τοσο πολυ κοσμο λογο των MMOrpg! και ΟΧΙ γιατι βγηκε καλητερο FPS! οχι
basilis5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εγω πιστευω παλι πως το 1.6 ειναι ενα ατελειωτο bug και προτεινω το source,εκτος κι αν θες κατι πολυ γρηγορο οποτε αναγκαστικα πας στο 1.6
phadomas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι κανενα δεν ειναι cs!!! ρε φιλε συγκρινεις αλλο FPS με το counter? πλακα κανεις? το cs επαψε να εχει τοσο πολυ κοσμο λογο των MMOrpg! και ΟΧΙ γιατι βγηκε καλητερο FPS! Εισαι λαθως...μην ξεχνας οτι με το quake 3 γινοταν παταγος... και εν τελη μετα απο UT(το πρωτο),cs και Quake3 δεν εχουν βγει καλυτερα fps..
konstantinos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ο καθενας θα παρει αυτο που του ταιριαζει.εσυ προφανως θα παιξεις πρωτη φορα cs,οποτε δεν εισαι για gather matches...Οποτε παρε το source και μετα αργοτερα αν θες μπαινεις και esl και παιζεις ιντερνετ για πιο σοβαρο παιχνιδι.γτ καλα τα bots και τα public games αλλα αυτο που αξιζει πραγματικα στο cs ειναι τα 5vs5,1vs1 κλπ matches Τι ειναι ακριβως τα 5vs5,1vs1 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα