Προς το περιεχόμενο

Άσπρες γραμμές στο flight simulator [GTX295]

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που παίζω στο flight simulator x εμφανίζονται κάτι άσπρες γραμμές που είναι πολύ ενοχλητικές.. Τρέχω τα Windows 7 με τους τελευταίους drivers. Το refresh rate περιορίζεται στα 59Hz-δεν με αφήνει να το πάω στα 60

Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με τα XP. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Φωτογραφία.

Τσέκαρε gpu temps με furmark, δοκίμασε άλλους drivers, δες αν υπάρχει SLi patch/fix για το συγκεκριμένο game, δοκίμασε και με SLi disabled.

Δημοσ.

Δεν πολυκαταλαβαίνω τι δείχνει η εικόνα, δοκίμασε με κάποιους drivers πριν την 190.χχ σειρά.

Οι θερμοκρασίες με furmark ήταν φυσιολογικές;

Δημοσ.

Δοκίμασα και με τους 186.18 drivers αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ...οι θερμοκρασίες στο Furmark έφτασαν τους 88 βαθμούς και ο ανεμιστήρας δουλεύει στο φουλ...στο rendering δεν υπήρχε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο flight simulator, δηλαδή αυτό με τις άσπρες γραμμές...

Δημοσ.

Σε άλλα παιχνίδια να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει...πάντως σίγουρα δεν είναι bug γιατί έχει το ίδιο πρόβλημα και το FS2004...

Δημοσ.

Εγω έτσι όπως το βλέπω γιατι νομιζω οτι ειναι θεμα οθόνης και οχι καρτας.... απλα ίσως στο FS εντύνεται λόγω πιο σκότινών εικόνων!

Δημοσ.

Το ποιο απλό που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοκιμασεις μια αλλη οθόνη και να δεις αν το κανει και εκει!!

Δημοσ.

α) Δεν έχω κάποια άλλη οθόνη

β) Το πρόβλημά μου εμφανίζεται και όταν είναι ανοιχτόχρωμα τα χρώματα που απεικονίζονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...