jimakos_tool Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια εχω τον εξης σκληρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509 και απο την στιγμη που εβαλα το snow leopard δεν μπορω να μπω στα δεδομενα μου. Τον βρισκει τον σκληρο στις τοποθεσιες shared αλλα δεν κανει συνδεση. Απο windows μπαινω κανονικα και απο internet μπαινω κανονικα στα δεδομενα μου. Μηπως εχει καποιος καμια ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια εχω τον εξης σκληρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509 και απο την στιγμη που εβαλα το snow leopard δεν μπορω να μπω στα δεδομενα μου. Τον βρισκει τον σκληρο στις τοποθεσιες shared αλλα δεν κανει συνδεση. Απο windows μπαινω κανονικα και απο internet μπαινω κανονικα στα δεδομενα μου. Μηπως εχει καποιος καμια ιδεα??? Εχω τον ιδιο και τα snow leopard τον χειρίζονται κανονικά... Δοκιμασε να κανεις connect ως guest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 κι εγώ έχω τον ίδιο εξωτερικό και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos_tool Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω τον ιδιο και τα snow leopard τον χειρίζονται κανονικά... Δοκιμασε να κανεις connect ως guest... δεν μπαινει με τιποτα, του εκανα και reset και τιποτα, ως guest Πως θα μπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπαινει με τιποτα, του εκανα και reset και τιποτα, ως guest Πως θα μπω? Εμενα, με το Path finder, οταν κανω click πανω στο driver, μου πεταει ενα παραθυρο και με ρωταει πως θελω να συνδεθω... guest ή σαν User.... επιλεγω Guest και ολα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos_tool Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 α ναι αυτο μου το πεταει και μενα αλλα οτι και να πατησω δεν μπαινει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εγω αντιμετωπίζω αλλο προβλημα... δεν μπορω με τιποτα να κανω nfs share καποιο καφελο απο το my book... εχω αγορασει το nfs manager αλλα μου βγαζει μηνυμα λαθους οταν παταω share... ξερει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 και μένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ο εξωτερικός WD mybook απο εκεί bootara και το λειτουργικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 και μένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ο εξωτερικός WD mybook απο εκεί bootara και το λειτουργικό NFS μπορεις να κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos_tool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 θα με τρελανει το συστημα, απο itunes μου παιζει κανονικα τα τραγουδια που εχω στον σκληρο αλλα στον finder δεν μου ανοιγει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 θα με τρελανει το συστημα, απο itunes μου παιζει κανονικα τα τραγουδια που εχω στον σκληρο αλλα στον finder δεν μου ανοιγει τιποτα. ούτε καν στο Disk Utility δεν στον εμφανίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos_tool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ούτε καν στο Disk Utility δεν στον εμφανίζει; οχι ουτε εκει. μου το εμφανιζει στο shared αλλα δεν κανει συνδεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 οχι ουτε εκει. μου το εμφανιζει στο shared αλλα δεν κανει συνδεση... Δοκίμασες να το συνδέσεις κάπως αλλιώς; Π.Χ firewire; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos_tool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 μονο ethernet εχει και usb για να συνδεσεις αλλο σκληρο πανω για επεκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 τι να σου πω αγωρίνα τπτ drivers από την WD; στη τελική format αλλά πως να το κάνεις θα μου πείς αφού δεν το βλέπει ούτε το Disk Utility. Το συνδέσες σε κανένα μηχάνημα με winblows να δείς αν στον αναγνωρίζει εκεί τουλάχιστον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.