Προς το περιεχόμενο

snow leopard issue with wd mybook world edition

jimakos_tool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω τον εξης σκληρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509 και απο την στιγμη που εβαλα το snow leopard δεν μπορω να μπω στα δεδομενα μου. Τον βρισκει τον σκληρο στις τοποθεσιες shared αλλα δεν κανει συνδεση. Απο windows μπαινω κανονικα και απο internet μπαινω κανονικα στα δεδομενα μου. Μηπως εχει καποιος καμια ιδεα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω τον εξης σκληρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509 και απο την στιγμη που εβαλα το snow leopard δεν μπορω να μπω στα δεδομενα μου. Τον βρισκει τον σκληρο στις τοποθεσιες shared αλλα δεν κανει συνδεση. Απο windows μπαινω κανονικα και απο internet μπαινω κανονικα στα δεδομενα μου. Μηπως εχει καποιος καμια ιδεα???

Εχω τον ιδιο και τα snow leopard τον χειρίζονται κανονικά... Δοκιμασε να κανεις connect ως guest...

Εχω τον ιδιο και τα snow leopard τον χειρίζονται κανονικά... Δοκιμασε να κανεις connect ως guest...

δεν μπαινει με τιποτα, του εκανα και reset και τιποτα, ως guest Πως θα μπω?

δεν μπαινει με τιποτα, του εκανα και reset και τιποτα, ως guest Πως θα μπω?

Εμενα, με το Path finder, οταν κανω click πανω στο driver, μου πεταει ενα παραθυρο και με ρωταει πως θελω να συνδεθω... guest ή σαν User.... επιλεγω Guest και ολα οκ!

εγω αντιμετωπίζω αλλο προβλημα... δεν μπορω με τιποτα να κανω nfs share καποιο καφελο απο το my book... εχω αγορασει το nfs manager αλλα μου βγαζει μηνυμα λαθους οταν παταω share... ξερει κανεις κατι?

θα με τρελανει το συστημα, απο itunes μου παιζει κανονικα τα τραγουδια που εχω στον σκληρο αλλα στον finder δεν μου ανοιγει τιποτα.

ούτε καν στο Disk Utility δεν στον εμφανίζει;

τι να σου πω αγωρίνα τπτ drivers από την WD;

στη τελική format αλλά πως να το κάνεις θα μου πείς αφού δεν το βλέπει ούτε το Disk Utility.

Το συνδέσες σε κανένα μηχάνημα με winblows να δείς αν στον αναγνωρίζει εκεί τουλάχιστον;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...