zuratharamon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. Διαβάζοντας το θέμα για τις προτάσεις εφαρμογών για mac έπεσε το μάτι μου στο Xee. Μια χαρά μου φάνηκε, μέχρι που ήρθαν τα rar στη μέση. Για κάποιο λόγο το Xee έχει αναλάβει τα rar αρχεία και δεν λέει να τα αφήσει. Τι του αλλάζω το default application να είναι το stuffit expander στα rars, αυτό τίποτα, μετά από λίγο τα ξαναπαίρνει δικά του. Καμιά ιδέα? (Εκτός από το σβήσιμο του Χεε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξί κλίκ σε κάποιο rar -> Get info -> Open With: (Διαλέγεις με πιο πρόγραμμα θέλει να ανοίγουν όλα τα rar αρχεία.) -> Change All... και τελείωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μερσι, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- Δεξί κλίκ σε κάποιο rar -> Get info -> Open With: (Διαλέγεις με πιο πρόγραμμα θέλει να ανοίγουν όλα τα rar αρχεία.) -> Change All... και τελείωσες. Δυστυχώς το change all... μου το έχει απενεργοποιημένο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- Το ΧΕΕ ήταν ανοιχτό γι αυτό δεν το έκανε. Δούλεψε, ΘΕΝΞ ΜΑΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.