suser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν, έχω το kde 4.2 και το gnome εγκατεστημένα στο debian testing μου. Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ τρέχω το kde4 κάποιες εφαρμογές έχουν το στυλ του gnome (firefox, grisbi, icedove, wicd...). Υπάρχει κάποιος τρόπος που να εμφανίζοται όλα στο στυλ του KDE4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Θες καποιο απο αυτα τα 2 ή και τα 2 gtk-qt-engine qtcurve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω αν γίνει κάποια αλλαγή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ---------- Τα εγκατέστησα και τα 2 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Την αλλαγη του θεματος πρεπει να την κανεις μεσα απο το kde. Αν την κανεις απο το gnome, βγεις απο αυτο και μετα μπεις στο kde δεν την "πιανει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά το έλυσα μια ρύθμιση ήταν στις Ρυθμίσεις Συστήματος. Ευχαριστώ jim_p. Υ.Γ= Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, πως λέγονται οι Ρυθμίσεις Συστήματος για να τις καλέσεις από κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Του kde > systemsettings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Από κονσόλα στο kde3 η εντολή ήταν kcontrol. Τώρα στο kde4 ποιο είναι το αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για το kde4 λεω. systemsettings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.