Προς το περιεχόμενο

Windows σε laptop

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη εχει ενα Toshiba ενος ετους με vista και παραπονιεται οτι παει πολυ αργα.Ζηταει να της περασω xp αλλα μολις δοκιμασα μετα απο κατι προκαταρτικες μπλε οθονες πηρα μια σελιδα γεματη ...κινεζικα.

Θα της προτεινω να της περασω τα windows 7 ....Οσοι τα βαλατε σε φορητο ειχατε προβληματα με drivers κλπ ?

Θα τα σηκωσει ο φορητος ? Εγω τα εβαλα σε desktop αλλα εκει το hardware ειναι σαφως πιο δυνατο κια δεν ειχα προβλημα...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα έχω στο acer5102 μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με drivers (εκτός από κάμερα, αλλά δεν έκατσα να το ψάξω κιόλας). Είναι σαν να πήρα καινούριο λάπτοπ όσον αφορά τις ταχύτητες, τα σηκώνει άνετα. Go on !

Δημοσ.
Τα έχω στο acer5102 μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με drivers (εκτός από κάμερα, αλλά δεν έκατσα να το ψάξω κιόλας). Είναι σαν να πήρα καινούριο λάπτοπ όσον αφορά τις ταχύτητες, τα σηκώνει άνετα. Go on !

Ευχαριστω.

Δημοσ.

και εγώ σκεφτόμουν να περάσω τα 7άρια στο dell xps1330 μου και τσέκαρα στο σαιτ της dell, όπου αναφέρει οτι οι περισσότεροι vista drivers κάνουν και για τα 7άρια - τώρα το μόνο που λείπει είναι ο χρόνος!!!

Δες το support Toshiba για θέματα με τα 7άρια, αν δεν έχουν critical issues δοκίμασέ το - άλλωστε θα κάνεις σίγουρα full disk image για να μπορέσεις να επαναφέρεις τα vista αν κάτι σημαντικό δεν πάιξει...

Δημοσ.

Δες το support Toshiba για θέματα με τα 7άρια, αν δεν έχουν critical issues δοκίμασέ το - άλλωστε θα κάνεις σίγουρα full disk image για να μπορέσεις να επαναφέρεις τα vista αν κάτι σημαντικό δεν πάιξει...

Ευχαριστω.Αν δεν κατσουν υπαρχουν τα recovery dvd για επαναφορα.

Δημοσ.
Η αποδοση τους σε σχεση με το λειτουργικο (ποιο) που ειχες ειναι καλυτερη ?

Ευχαριστω.

Το πρωτο laptop(το δικο μου) ειχε vista και δουλευει πολυ πιο γρηγορα με τα 7.

Το δευτερο laptop(της αδερφης μου) ειχε και αυτο vista και σερνοταν και τωρα με τα 7 ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Το τριτο laptop(του θειου μου) ειχε xp(με 512mb ram) και με τις μλκιες που ειχε προεγκατεστημενες ηταν σχετικα αργο.Με το upgrade της ram σε 1gb εγινε καπος καλητερο και του περασα vista ultimate(ξερω μλκια εκανα :P) και εγινε χειροτερα(+ τους ιους που ειχε μαζεψει :P) και τωρα του περασα 7(rc νομιζω) και δουλευει καλητερα.

Γενικα τα 7 ειναι πολυ καλητερα απο τα vista(σε μερικες περιπτωσεις και απο τα xp).

Μην βαρατε δεν με πληρονει η ms για να τα πω αυτα :P

Δημοσ.
Το πρωτο laptop(το δικο μου) ειχε vista και δουλευει πολυ πιο γρηγορα με τα 7.

Το δευτερο laptop(της αδερφης μου) ειχε και αυτο vista και σερνοταν και τωρα με τα 7 ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Το τριτο laptop(του θειου μου) ειχε xp(με 512mb ram) και με τις μλκιες που ειχε προεγκατεστημενες ηταν σχετικα αργο.Με το upgrade της ram σε 1gb εγινε καπος καλητερο και του περασα vista ultimate(ξερω μλκια εκανα :P) και εγινε χειροτερα(+ τους ιους που ειχε μαζεψει :P) και τωρα του περασα 7(rc νομιζω) και δουλευει καλητερα.

Γενικα τα 7 ειναι πολυ καλητερα απο τα vista(σε μερικες περιπτωσεις και απο τα xp).

Μην βαρατε δεν με πληρονει η ms για να τα πω αυτα :P

Σε ευχαριστω φιλε μου....Οχι ...Δεν βαραμε εδω !!!!

Δημοσ.

Γιαννη με κλειστα τα ματια βαλτα.

Τα εβαλε φιλος μου σε toshiba 5ετιας και πανε αψογα.

Στο δικο μου (ενα acer ενος ετους), δεν το συζητω, τα εχω απο την πρωτη μερα που βγηκ η πρωτη beta. Ουτε ενα προβλημα μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Ποιο Toshiba ?

Σε ποιο σημειο σου εβγαλε BSOD ?

Ποσο μνημη εχει ?

Σε αποδοση , σιγουρα καλυτερα θα πηγανει με XP

Μια φιλη εχει ενα Toshiba ενος ετους με vista και παραπονιεται οτι παει πολυ αργα.Ζηταει να της περασω xp αλλα μολις δοκιμασα μετα απο κατι προκαταρτικες μπλε οθονες πηρα μια σελιδα γεματη ...κινεζικα.

Θα της προτεινω να της περασω τα windows 7 ....Οσοι τα βαλατε σε φορητο ειχατε προβληματα με drivers κλπ ?

Θα τα σηκωσει ο φορητος ? Εγω τα εβαλα σε desktop αλλα εκει το hardware ειναι σαφως πιο δυνατο κια δεν ειχα προβλημα...

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ποιο Toshiba ?

Σε ποιο σημειο σου εβγαλε BSOD ?

Ποσο μνημη εχει ?

Σε αποδοση , σιγουρα καλυτερα θα πηγανει με XP

Οταν φορτωνε καποια αρχεια συστηματος νομιζω...Εχει 3 γιγα μνημη.

Δημοσ.
Οταν φορτωνε καποια αρχεια συστηματος νομιζω...Εχει 3 γιγα μνημη.

Αν θες να βαλεις XP

Δες στο BIOS.

Aν εχεις καποια επιλογη για το mode του δισκου βαλτο IDE

Eπισης αν υπαρχει η επιλογη AHCI (Advanced Host Controller Interface) απενεργοποιησε το.

Mε 3 GB Ram τρεχει μια χαρα και τα 7 , σιγουρα θα ειναι πιο γρηγορο απο τα Vista αλλα και πιο αργο απο τα XP.

Δημοσ.

φίλε υπαρχει ενα αλλο θεμα με οδηγους xp για φορητους αν θεσ εδω στο φορουμ αλλα και τα 7 μαμανε...σαφως καλυερα απο τα vista..και δεν θα έχεισ κανενα απολυτως προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...