IMAndreas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας. Προσπαθώ να βρώ από το windows download center να κατεβάσω το sp3 αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι Windows XP Service Pack 3 - Πακέτο εγκατάστασης μέσω δικτύου για επαγγελματίες IT και προγραμματιστές και ένα που είναι σε ISO...ξέρει κανείς τι γίνεται? Ακόμα έχω βάλει auto-updates αλλά να με ρωτάει πριν καταβάσει και εγκαταστήσει....όταν μου είχε βγάλει για το sp3 δεν το είχα επιλέξει και τώρα που πάτησα εμφάνιση μη επιλεγμένων ενημερώσεων δεν μου το βγάζει...γιατι? να αναφέρω πως έχω αυθεντικά windows ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:15 ---------- Μπαίνω εδώ http://www.microsoft.com/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx πατάω εκεί που λέει για να το κατεβάσω και μου βγάζει αυτό Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να λάβετε ενημερωμένες εκδόσεις από την τοποθεσία μας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τοποθεσία, πρέπει να διαθέτετε Microsoft Internet Explorer 5 ή νεότερη έκδοση. Για να κάνετε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης, μεταβείτε στην τοποθεσία Στοιχεία λήψης του Internet Explorer. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης στο web, μπορείτε να αποκτήσετε ενημερωμένες εκδόσεις από την τοποθεσία Κέντρο λήψης της Microsoft ή να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις υψηλής προτεραιότητας και ασφάλειας με τη δυνατότητα "Αυτόματες ενημερώσεις". Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Αυτόματες ενημερώσεις": 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και στη συνέχεια στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου. 2. Ανάλογα με την προβολή του Πίνακα Ελέγχου που χρησιμοποιείτε, κλασική ή κατά κατηγορίες, κάντε ένα από τα εξής: * Κάντε κλικ στο κουμπί Σύστημα και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις. * Κάντε κλικ στην περιοχή Επιδόσεις και συντήρηση, κάντε κλικ στο εικονίδιο Σύστημα και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή που θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι η δυνατότητα "Αυτόματες ενημερώσεις" δεν είναι απενεργοποιημένη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για πιο λογο δεν σου κανει το Windows XP Service Pack 3 - Πακέτο εγκατάστασης μέσω δικτύου για επαγγελματίες IT και προγραμματιστές? http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en
clockwork Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en
IMAndreas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μάλλον δεν θα μου άρεσε το ονομά του .....έχω windows xp home edition....πειράζει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μάλλον δεν θα μου άρεσε το ονομά του .....έχω windows xp home edition....πειράζει? Oχι δεν υπαρχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.