manic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια εφτιαξα το σπιτι μου αλλα μου μενει η tv και επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θελω την βοηθειας σας, λοιπον το μεγαλυτερο μεγεθος που μπορω να παρω ειναι 32'' και το budget περιοριζεται στα 400-440 ευρω δυσκολα παει παραπανω. Εχεται να μου προτηνεται τπτ εσεις? Απο τα λιγα που κοιταξα εχω καποιες απορριες: 1) Ποια η διαφορα hd full και hd ready ? 2) Τι ρολο παιζει η αντιθεση σε μια tv (πχ ειδα tv με αντιθεση 50.000:1 με hd ready και tv με 50.000:1 με hd full εχουν καποια διαφορα?) 3)υπαρχει καποια μαρκα που πρεπει να προτημισω-αποφυγω?? 4)τλκ αμα παρω hd επειδη ps3 δεν εχω ουτε blue-ray player πως μπορω να την εκμεταλευτω πχ να βλεπω καναλια-εργα σε hd? υγ:αναφερομαι παντα σε 32'' τπτ παραπανω!
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 να κοιτας τα site με τους καταλογους απο saturn,electroworld,kotsovolo,mediamarkt και οποτε πετυχεις προσφορα παρτην. full hd σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κ ουτε προκειτε να δεις διαφορα... αφου δεν εχεις ps3,xbox,blueray μονο με κανενα wd media player,εφοσον μπορεις να κατεβαζεις ταινιες απο ινετ... κ λιγο καλυτερη ποιοτητα αν το dvdplayer σου εχει hdmi θυρα.
manic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 να κοιτας τα site με τους καταλογους απο saturn,electroworld,kotsovolo,mediamarkt και οποτε πετυχεις προσφορα παρτην.full hd σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κ ουτε προκειτε να δεις διαφορα... αφου δεν εχεις ps3,xbox,blueray μονο με κανενα wd media player,εφοσον μπορεις να κατεβαζεις ταινιες απο ινετ... κ λιγο καλυτερη ποιοτητα αν το dvdplayer σου εχει hdmi θυρα. οχι εχω βρει HD FULL σε αυτα τα λεφτα γι αυτο το λεω, βσκ εχω βρει αυτα: http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=238&itmid=18536 http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=238&itmid=18378 για καναλια σε hd δεν παιζει εε? (αμα ειναι με δορυφορικο πιατο?)
phadomas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Χωρις παρεξηγηση,αλλα 32αρα plasma με HD σε φοιτητικο σπιτι δεν εχω ξανακουσει . Καλοριζικη παντος οταν την παρεις .
overclocker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για το budget που διαθέτεις και την χρήση που προορίζεται προτείνω την LG 32LH3000. 1) http://www.besthdtvscreen.com/guides/720p-vs-1080p-images 2) όσο μεγαλύτερη αντίθεση έχει μια τηλεόραση τόσο καλύτερα επίπεδα μαύρου μπορεί να απεικονίσει. 3) δεν κοιτάμε πλέον μάρκες άλλα panels και ηλεκτρονικά βοηθήματα, εξάλλου δεν βγάζει κάθε εταιρεία τα δικάς της panel αλλά συνεργάζεται με άλλες. 4) για να βλέπεις ταινίες, σειρές, εκπομπές μπορείς να συνδέσει το pc σου με την τηλεόραση ή να αγοράσεις κάποιο media player με κόστος κοντά στα 100 euro.
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 +1 στην από πάνω Lg. Aν και στις 32" μετά από κάποια απόσταση δύσκολα ξεχωρίζει το 720 με το 1080p. Και HD κανάλια φυσικά να τα ξεχάσεις...
manic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Χωρις παρεξηγηση,αλλα 32αρα plasma με HD σε φοιτητικο σπιτι δεν εχω ξανακουσει .Καλοριζικη παντος οταν την παρεις . Πρωτον δεν θελω plasma αλλα lcd και δευτερον για το χωρο που την θελω δεν μπαινει crt αλλα μονο lcd (αρα δεν μπορω να παρω απο το σπιτι μου γτ ολες ειναι crt) εε ειπα θα παρω που θα παρω ας ειναι καλη... (γενικα σαν οικογενεια τις τηλεορασεις που περνουμε τις κραταμε 10-20 χρονια) κατι αλλο δλδ το full hd ειναι το 1080p και το hd ready ειναι 720? (panel τι ειναι?)
fabio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 πανελ ειναι αυτο που δειχνει εικονα για να εχει σημασια το full hd πρεπει να καθεσαι στο μισο μετρο απο την 32" τηλεοραση σου. Για μια αποσταση θεασης 3-4 μετρα που πανω κατω ισχυει για τους περισσοτερους χρειαζεται πανω απο 40" τηλεοραση για να μπορεις να δεις τη διαφορα που προσφερει το hd. Με μια 37" πχ στα 3-4 μετρα 720=1080 Με τα δεδομενα που ισχυουν στην περιπτωση σου το hd πρεπει να ειναι το τελευταιο που σε ενδιαφερει.
manic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Με τα δεδομενα που ισχυουν στην περιπτωση σου το hd πρεπει να ειναι το τελευταιο που σε ενδιαφερει. ωραια οποτε για τι κοιταω? (το hd ready ειναι 720p? δεν εχω καταλαβει...)
the_eye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πλάσμα, γιατί δεν σε ενδιαφέρει ; και πάρε hd ready το full είναι πεταμένα λεφτά αν βλέπεις από 3-4 μέτρα.
eSATA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Προτιμησε HD=1920*1080 γτ μπορει να θες να τη συνδεσεις με το PC να παιξεις και κανα game:-)
fabio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Χοντρικα ισχυει hdready = 720 ωραια οποτε για τι κοιταω? (το hd ready ειναι 720p? δεν εχω καταλαβει...) αν και τελευταια δεν εψαξα για tv δεν νομιζω οτι θα βρεις διαφορα σοβαρη στις τιμες αναμεσα σε full και ready. Αυτο που ηθελα να πω με το post ειναι οτι η αναλυση ειναι ενα χαρακτηριστικο που δεν σε νοιαζει. Αν τελικα αυτη που θα διαλεξεις ειναι full δεν εγινε και τιποτα αλλα αν φτασεις σε ενα σημειο με 2-3 μοντελα μην επιλεξεις με βαση το hd
manic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πλάσμα, γιατί δεν σε ενδιαφέρει ; δεν εχω εγω προβλημα το πορτοφόλι μου έχει (ειδα ολες πανω απο 600)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.