Eagle_IIz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 epidi den thimame pos bazoyme ton skliro disko se dms mporite na moy to thimisete
MY80- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 DMA thes na peis? Device manager->IDE controller->properties tou kathe controllers kai checkareis an einai on
anaxiopistos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Κανουμε εγκατασταση τα win xp και μετα αμεσως βαζουμε και το sp1 των xp.Τα dma θα ειναι ενεργοποιημενα.Εαν εχουμε chipset VIA και βαλουμε τους οδηγους της τοτε ισως θα αρχισουν τα προβληματα και ισως το το dma να ειναι of.Μετα απο παρα πολλες εγκαταστασεις των xp +sp1 το συμπερασμα ειναι αφηστε τα xp να βαλουν τους οδηγους τους και ολα θα δουλευουν ρολοι.
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 exo ta xp gr ala den blepo pouthena ta dma giati ti den kano sosta
UserX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 eAGLE_iiZ: Sta Windows 2000 opos kai sta XP oi rythmiseis gia ta DMA den briskontai pleon sta properties tis kathe syskevis (p.x. tou cdrom) alla sta properties tou IDE controller. Apo ekei prepei na eheis epilegmeno gia kathe controller tin epilogi "DMA if available" i kapos etsi... Kai logika me to pou kaneis egatastasi ta XP einai apo defaulte energopoiimena ektos an peiraxes esy kati i ekanes egatastasi VIA drivers... Akoloutha tin diadikasia pou sou perigrafei o MYthos pio pano!
Eagle_IIz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 ok apoti eida eine tsekarismana se ultra dma mode 2 ta dvd kai r/rw kai o hd se ultra dma mode 5.eyxaristo
NeTeD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μην ξεχάσεις να περάσεις τους chipset drivers για ότι chipset έχεις. Πχ αν έχεις VIA, κατέβασε το VIA 4-1 από το www.viaarena.com Αν έχεις intel chipset από το site της intel ανάλογα. Μόνο έτσι θα παίξει ΣΩΣΤΑ ο controller.
anaxiopistos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 εγω σε winXp Pro+SP1 ΔΕΝ εχω βαλει τους driver της Via και εχω αφησει τους driver που εχουν τα Win Xp πλεον δεν εχω προβληματα και ενω πριν ειχα προβλημα με το dma του pioneer που ηταν disable,τωρα ειναι enable.Διαφωνω ριζικα με το να βαζουμε τους driver της Via.
Anonymous Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 ego evala tous driver tis via(4in1)ala den ide kati to idietero apo prin
DeCoN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Ennoeitai oti se tetoia pragmata oi diafores einai apeiroelaxistes..... Pantou kai panta isxyei enas kanonas... An kati doulevei mhn to peirazeis! Kai h epektash aftou: Ektos an 8es na to kaneis na doulepsei kalytera Merikoi eimaste tweakers... :grin:
NeTeD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Σωστός ο DeCoN Αν και πιστεύω ότι οι VIA drivers επιβάλλονται. Τουλάχιστον εγώ στα XP με intel chipset, αφού περάσω ΑΤΑ drivers (της intel), bootάρω στον μισό χρόνο
21century Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω post που αφορα τα Home XP. Πουθενα δεν υπαρχει το περιφημο εργαλειο Εξεταση δισκων το γνωστο scandisk.exe. Με ποιο τροπο αποκαλυπτεται στην εκδοση αυτη. Α, εχω ελληνικη version .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δεξί κλικ στον σκληρό δίσκο που θέλεις να εξεταστεί και από την καρτέλα Εργαλεία, διαλέγεις την εξέταση δίσκων (στα αγγλικά ΧΡ λέγεται Error-checking).
ex_tep Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 anaksiopistos auto pou eipes htan arketa anaksiopisto . No offence alla oi via4in1 epivalontai se ola ta sistimata me chipsete via..Ymarto
random Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote 21century:</font><hr> Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω post που αφορα τα Home XP. Πουθενα δεν υπαρχει το περιφημο εργαλειο Εξεταση δισκων το γνωστο scandisk.exe. Με ποιο τροπο αποκαλυπτεται στην εκδοση αυτη. Α, εχω ελληνικη version . <hr /></blockquote> για ποιό σοβαρά προβλήματα που το scandisk δεν φτιάχνει, δώσε start/run/ chkdsk /f και θα γινει διώρθωση στο επομενο boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.