Προς το περιεχόμενο

Amazon: Να το τολμήσω?

evve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να θέσω ενα ερώτημα που με προβληματίζει αρκετά:

Θα ήταν παράτολμο να παραγγείλω κοσμήματα (δαχτυλιδια κτλ) ή ηλεκτρονικές συσκευές(kindle,laptop etc) απο το Amazon.com??

Εχω την αίσθηση οτι το τελωνείο θα :X "σφυρίξει":lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι από το amazon.co.uk δεν περνάει τελωνείο...

τώρα το αν στέλνει ή όχι στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα πράγματα είναι άλλο θέμα :o

Δημοσ.

Επειδή ειμαι μόνιμα signed in στο amazon, με το που προσθέτω κάτι στο καλάθι αγορών με ενημερώνει αυτόματα εαν πράγματι δεν μπορεί να το στείλει Ελλάδα..

Αλλά αυτή τη στιγμή, έχω ενα laptop & μερικά κοσμήματα στο καλάθι, έχω πατήσει proceed to checkout και την εχει δεχτεί..

Θα το επιχειρήσω& θα ενημερώσω Εαν υπάρξει δυστυχημα :lol:

Thank you guys:)

Δημοσ.

Δοκίμασε να προχωρήσεις το checkout μέχρι κάποιο σημείο. Εγώ πριν λίγο καιρό είχα κάνει μια δοκιμή με το kindle και μου έγραφε ότι δε μπορεί να το στείλει.

Δημοσ.

Στο amazon.co.uk δεν βρήκα καν το kindle(το οποίο κι εγώ ήθελα να αγοράσω),

οπότε έκανα ενα "πείραμα":

άρχιζα να βάζω στο καλάθι διάφορα laptops, σκληρούς, κινητά, κοσμήματα, βιβλία ,οτιδήποτε τελοσπάντων.

Πάτησα proceed& στη κατήγορια 'items' με ενημέρωσε πως δεν μπορεί να στείλει ΚΑΠΟΙΑ απο αυτα: τα laptops, σκληρούς και μερικά βιβλία(?!). Ωστόσο έκανε δεκτό ενα iphone και τα κοσμήματα. Είμαι ένα βήμα πριν το confirm οπότε πράγματι μπορεί να στείλει τα ανωτέρω..

Τώρα, για laptop&kindle, ατυχήσαμε.. ;-p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ----------

αν είναι από το amazon.co.uk δεν περνάει τελωνείο...

τώρα το αν στέλνει ή όχι στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα πράγματα είναι άλλο θέμα :o

:-)

Εφόσον απο το amazon.com περνάνε τελωνείο, θα πρέπει να προσέχω να μην ειναι μεγάλο το βάρος των παραγγελιών και να ζητάω invoice χωρις να αναφέρει τις τιμές των προιόντων..?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι θέμα βάρους, προτείνω να μην ασχοληθείς με το .com γιατί το τελωνείο θα τσούξει

Δημοσ.

αν παρεις απο αμερικη ζητα οπωσδηποτε να γραψουν πανω στην ετικετα πως ειναι δωρο και αν γινεται να δηλωσουν αξια 10-20 δολλαρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...