evve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω να θέσω ενα ερώτημα που με προβληματίζει αρκετά: Θα ήταν παράτολμο να παραγγείλω κοσμήματα (δαχτυλιδια κτλ) ή ηλεκτρονικές συσκευές(kindle,laptop etc) απο το Amazon.com?? Εχω την αίσθηση οτι το τελωνείο θα "σφυρίξει":lol:
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την αίσθηση ότι το Amazon δε στέλνει τέτοια προϊόντα στην Ελλάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 αν είναι από το amazon.co.uk δεν περνάει τελωνείο... τώρα το αν στέλνει ή όχι στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα πράγματα είναι άλλο θέμα
Tigran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει δίκαιο ο slipknot. Δεν στέλνουν τέτοιου είδους προϊόντα στην Ελλάδα.
evve Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή ειμαι μόνιμα signed in στο amazon, με το που προσθέτω κάτι στο καλάθι αγορών με ενημερώνει αυτόματα εαν πράγματι δεν μπορεί να το στείλει Ελλάδα.. Αλλά αυτή τη στιγμή, έχω ενα laptop & μερικά κοσμήματα στο καλάθι, έχω πατήσει proceed to checkout και την εχει δεχτεί.. Θα το επιχειρήσω& θα ενημερώσω Εαν υπάρξει δυστυχημα Thank you guys:)
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε να προχωρήσεις το checkout μέχρι κάποιο σημείο. Εγώ πριν λίγο καιρό είχα κάνει μια δοκιμή με το kindle και μου έγραφε ότι δε μπορεί να το στείλει.
evve Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Στο amazon.co.uk δεν βρήκα καν το kindle(το οποίο κι εγώ ήθελα να αγοράσω), οπότε έκανα ενα "πείραμα": άρχιζα να βάζω στο καλάθι διάφορα laptops, σκληρούς, κινητά, κοσμήματα, βιβλία ,οτιδήποτε τελοσπάντων. Πάτησα proceed& στη κατήγορια 'items' με ενημέρωσε πως δεν μπορεί να στείλει ΚΑΠΟΙΑ απο αυτα: τα laptops, σκληρούς και μερικά βιβλία(?!). Ωστόσο έκανε δεκτό ενα iphone και τα κοσμήματα. Είμαι ένα βήμα πριν το confirm οπότε πράγματι μπορεί να στείλει τα ανωτέρω.. Τώρα, για laptop&kindle, ατυχήσαμε.. ;-p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ---------- αν είναι από το amazon.co.uk δεν περνάει τελωνείο... τώρα το αν στέλνει ή όχι στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα πράγματα είναι άλλο θέμα Εφόσον απο το amazon.com περνάνε τελωνείο, θα πρέπει να προσέχω να μην ειναι μεγάλο το βάρος των παραγγελιών και να ζητάω invoice χωρις να αναφέρει τις τιμές των προιόντων..?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 δεν νομίζω ότι είναι θέμα βάρους, προτείνω να μην ασχοληθείς με το .com γιατί το τελωνείο θα τσούξει
basilis5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αν παρεις απο αμερικη ζητα οπωσδηποτε να γραψουν πανω στην ετικετα πως ειναι δωρο και αν γινεται να δηλωσουν αξια 10-20 δολλαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.