Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα σε video

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα pc συνδεμενο με μια smasung FullhD...μεχρι στιγμης έχω κατεβασει 2 ταινιες...στις οποιες και στις δυο..κολλουσε που και που...δοκιμασα με windows media player kai k-lite...το ιδιο...δοκιμασα vlc που έδειχνε Pixel και οτι να ναι χρωματα που κ που...μετα δοκιμασα bsplayer me k-lite...πάλι ετρωγε κολλημα που και που...ξερεται κανενα καλο codec με ένα καλο προγραμμα και να ειμαι κομπλε...

ευχαριστω πολυ

ΦΙλικα,

Νικος

Δημοσ.
kmplayer.

Από τι αποτελείται το σύστημά σου;

quad 8200 2 gb ram 280gtx asus p5q3...επισης θέλω να προσθέσω οτι μάλλον πρεπει να κανω και κατι ρυθμισεις για FullHD...οι οποιες δεν ξέρω πως γινονται...παιζει ρολο και η αναληση μηπως;...γενικα τι ρυθμισεις χρειαζομαι..αυτο το kmplayer χρειαζεται codec?!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ----------

ebala 1920x1080 και τα χρωματα δεν βγαιναν καλα σαν να παιζω 16bit...πχ στο μαυρο ειχε κατι σαν συνεφακια...μηπως φταιει ο ρυθμος ανανεωσης...γιατι ειναι στα 60hz...παιδια help...θέλω να μου πειτε τα βηματα ενα προς ενα..

Δημοσ.
quad 8200 2 gb ram 280gtx asus p5q3...επισης θέλω να προσθέσω οτι μάλλον πρεπει να κανω και κατι ρυθμισεις για FullHD...οι οποιες δεν ξέρω πως γινονται...παιζει ρολο και η αναληση μηπως;...γενικα τι ρυθμισεις χρειαζομαι..αυτο το kmplayer χρειαζεται codec?!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ----------

ebala 1920x1080 και τα χρωματα δεν βγαιναν καλα σαν να παιζω 16bit...πχ στο μαυρο ειχε κατι σαν συνεφακια...μηπως φταιει ο ρυθμος ανανεωσης...γιατι ειναι στα 60hz...παιδια help...θέλω να μου πειτε τα βηματα ενα προς ενα..

Ρυθμο ανανεωσης θα βαζεις αναλογα με το fps που τρεχει η ταινια, σηνηθως ειναι στα 24, στα 24hz πρεπει να βαζεις και το refresh rate στις ιδιοτητες της οθονης, διεγραψε τα παντα απο codecs και περνα του shark007.

Πες μου τι λειτουργηκο εχεις.

Δημοσ.
Ρυθμο ανανεωσης θα βαζεις αναλογα με το fps που τρεχει η ταινια, σηνηθως ειναι στα 24, στα 24hz πρεπει να βαζεις και το refresh rate στις ιδιοτητες της οθονης, διεγραψε τα παντα απο codecs και περνα του shark007.

Πες μου τι λειτουργηκο εχεις.

επιτελους ενας ψαγμενος...λοιπον φιλαρακο...

1.Αν κανω δεξι κλικ ιδιοτητες και μετα για προχωρημενους δεν μπορω να αλλαξω ρυθμο ανανεωσης...εχει μονο 60hz

2.Όμως Στον πινακα ελενχου βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται Nvidia PhysX...στο οποιο μια απο τις καρτελες εχει το ονομα αναληση....παταω εκει...και βλεπω τα εξης

HD, SD

1080p, 1920x1040 24hz 32 bit

1920x1040 25hz 32 bit

1080p, 1920x1040 50hz 32bit

1080p, 1920x1040 60hz 16bit

και στην συνεχεια 1080p κτλ...

διαπιστωσεις και δοκιμες

1. Η ταινια τρωει που και που κολληματα (θα δοκιμασω με το προγραμμα που ειπες και θα σου πω) παρολα αυτα διαπιστωνω σε ολο το καρε κατι σαν μπιμπικια στο χρωμα(ισως να φταιει η ταινια)

2.Βαζοντας απο τις πιο πανω επιλογες απο 50hz και κατω διαπιστωνω οτι στα windows εχει μια εμφανη αλλαγη χρωματων πχ το γκρι γινεται καπως μπεζ...και βαζοντας απο 50hz και κατω...ειναι οκ αλλα απο την τηλεοραση δεν εχει βασικες επιλγες πχ DNIe μειωση,μειωση φορυβου,μαυρο hdmi,100hz motion...που απο τα λιγα που ξερω σημαινει πωσ δεν δουλευει τερμα...

3.Βαζοντας αναλυση πχ 50 η 24 hz αν κανω δεξι κλικ και ιδιοτητες ο ρυθμος ανανεωσης αλλαζει αντιστοιχα σε 24 η 50...

4. Αν βαλω 24 hz ο ηχος καθυστερει...δλδ ο ηχος ερχεται αργοτερα απο το στωμα...η δεν ταιργιαζει...εδω μηπως παιζει ρολο που δεν κατεβασα και full hd audio?!...και το κολλημα ειναι περισσοτερο...

λειτουργικο windows xp

Δημοσ.
επιτελους ενας ψαγμενος...λοιπον φιλαρακο...

1.Αν κανω δεξι κλικ ιδιοτητες και μετα για προχωρημενους δεν μπορω να αλλαξω ρυθμο ανανεωσης...εχει μονο 60hz

2.Όμως Στον πινακα ελενχου βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται Nvidia PhysX...στο οποιο μια απο τις καρτελες εχει το ονομα αναληση....παταω εκει...και βλεπω τα εξης

HD, SD

1080p, 1920x1040 24hz 32 bit

1920x1040 25hz 32 bit

1080p, 1920x1040 50hz 32bit

1080p, 1920x1040 60hz 16bit

και στην συνεχεια 1080p κτλ...

διαπιστωσεις και δοκιμες

1. Η ταινια τρωει που και που κολληματα (θα δοκιμασω με το προγραμμα που ειπες και θα σου πω) παρολα αυτα διαπιστωνω σε ολο το καρε κατι σαν μπιμπικια στο χρωμα(ισως να φταιει η ταινια)

2.Βαζοντας απο τις πιο πανω επιλογες απο 50hz και κατω διαπιστωνω οτι στα windows εχει μια εμφανη αλλαγη χρωματων πχ το γκρι γινεται καπως μπεζ...και βαζοντας απο 50hz και κατω...ειναι οκ αλλα απο την τηλεοραση δεν εχει βασικες επιλγες πχ DNIe μειωση,μειωση φορυβου,μαυρο hdmi,100hz motion...που απο τα λιγα που ξερω σημαινει πωσ δεν δουλευει τερμα...

3.Βαζοντας αναλυση πχ 50 η 24 hz αν κανω δεξι κλικ και ιδιοτητες ο ρυθμος ανανεωσης αλλαζει αντιστοιχα σε 24 η 50...

4. Αν βαλω 24 hz ο ηχος καθυστερει...δλδ ο ηχος ερχεται αργοτερα απο το στωμα...η δεν ταιργιαζει...εδω μηπως παιζει ρολο που δεν κατεβασα και full hd audio?!...και το κολλημα ειναι περισσοτερο...

λειτουργικο windows xp

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=33

Ριξε μια ματια και οπου κολλησεις γραψε.

Παντως αν εχεις κατεβασει πολλα πακετα με codecs δυσκολο να στρωσει, κανε unistall στα παντα, κατεβασε το ccleaner και κανε ενα καθαρισμα στην registry, περνα τον kmplayer χωρις extra codecs και δες, στον kmplayer θα κανεις δεξι κλικ στο παραθυρο media info και εκει θα δεις τα ftps της ταινιας, αμα ειναι 24=23976 fps, θα βαζεις αυστηρα 24 και στην οθονη 1080p, 1920x1040 24hz 32 bit.

Ριξε ενα διαβασμα στο site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...