Lagoudisio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδες. Αγορασα το Western Digital TV HD Media Player και θελω να βαλω στις ρυθμισεις του το resolution της τηλεoρασης μου. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να δω τι ειναι? Αν ειναι 720p η 1080i η 1080p και σε τι Hz (24,50,60)? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Lagoudisio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μια Sony 40αρα ειναι αλλα δεν ξερω το μοντελο. Μονο στο manual θα το δω ε?
koumos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλυτερα ψαξε πισω απο την τηλεοραση σε καποιο αυτοκολλητο...Το manual μπορει να ειναι για πολλα μοντελα το ιδιο
Lagoudisio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν χωραει το κεφαλι μου απο πισω. Μονο τα χερια... χεχε. Θα κοιταξω αυριο και θα σας πω.
koumos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ οπως θες. Επισης μπορεις να δεις και την αποδειξη αγορας σου. Συνηθως αναγραφουν το ακριβες μοντελο και εκει και στην τελικη ριξε μια ματια και στο manual , μπορει να γραφει το ακριβες μοντελο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.