Προς το περιεχόμενο

επιλογη καρτας

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H δευτερη δεν υπαρχει και η επιλογη θα ειναι με το καλο μια 4850 οταν ερθουν οι νεες 58χχ της ATI. Περιμενε λιγες μερες ακομα, δεν χανεις και τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
H δευτερη δεν υπαρχει και η επιλογη θα ειναι με το καλο μια 4850 οταν ερθουν οι νεες 58χχ της ATI. Περιμενε λιγες μερες ακομα, δεν χανεις και τιποτα.

μάλλον θέλει AGP κάρτες...

πόσο θα σου πάει μεταχειρισμένη η 3850?

• Super Moderators
Δημοσ.

πολλά τα λεφτά για τόσο παλιό σύστημα, καλύτερα θα ήταν να έκανες ολική αναβάθμιση...

Δημοσ.

1) Ποιά είναι η καλύτερη nvidia κάρτα για cpu:Ε6400 mobo:965p-ds4 και 22" οθόνη?

Προς το παρόν έχω μία ati radeon 1600 pro, να κάνω υπομονή για κάτι φθηνότερο αργότερα ή τελειώνει η εποχή των specs μου και μετά δε θα χει νόημα?

Δημοσ.

Για απαντησε λιγο τα αποκατω...

Aπο τροφοδοτικο πως παμε?

Ποσα χρηματα σκοπευεις να διαθεσεις?

Στα ποσα τρεχει ο Ε6400 σου?

Δημοσ.
Για απαντησε λιγο τα αποκατω...

Aπο τροφοδοτικο πως παμε?

Ποσα χρηματα σκοπευεις να διαθεσεις?

Στα ποσα τρεχει ο Ε6400 σου?

η cpu τρέχει στο default της δηλαδή 2.13 Ghz

δεν είπα οτι θέλω να πάρω κάρτα γραφικών, αυτό που θέλω είναι να μου πεί κάποιος αν η εποχή των χαρακτηριστικών μου τελειώνει οπότε και η αντίστοιχη καλή κάρτα γραφικών δε θα υπάρχει. Αν έχω ακόμη καιρό οκ, απλα να μου πει κάποιος επειδή δεν έχω ιδέα απο κάρτες γραφικών. Το τροφοδοτικό θα πάρω μαζί με τη κάρτα αν θα πάρω κάρτα...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για το pc μου για να το συνδέσω με την tv μου μια 32αρα Samsung Lcd για να βλέπω ταινίες με Blueray ανάλυση. Τι πρέπει να ψάξω? Αυτό το έχω σαν 2η επιλογή αν δεν πάρω το Egreat m31b ή το Popcorn A-110. Τι λέτε :rolleyes: ?

• Moderators
Δημοσ.
η cpu τρέχει στο default της δηλαδή 2.13 Ghz

δεν είπα οτι θέλω να πάρω κάρτα γραφικών, αυτό που θέλω είναι να μου πεί κάποιος αν η εποχή των χαρακτηριστικών μου τελειώνει οπότε και η αντίστοιχη καλή κάρτα γραφικών δε θα υπάρχει. Αν έχω ακόμη καιρό οκ, απλα να μου πει κάποιος επειδή δεν έχω ιδέα απο κάρτες γραφικών. Το τροφοδοτικό θα πάρω μαζί με τη κάρτα αν θα πάρω κάρτα...

Αν υπερχρονισεις τον επεξεργαστη στα 2,6-3,0Ghz (τα φτανει ευκολα), μια νεα καρτα του στυλ HD4870 ή GTX275 θα σε ΥΠΕΡκαλυψει. Και φυσικα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με την Χ1650... Τι τροφοδοτικο εχεις?

Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για το pc μου για να το συνδέσω με την tv μου μια 32αρα Samsung Lcd για να βλέπω ταινίες με Blueray ανάλυση. Τι πρέπει να ψάξω? Αυτό το έχω σαν 2η επιλογή αν δεν πάρω το Egreat m31b ή το Popcorn A-110. Τι λέτε :rolleyes: ?

Πες μας τι PC εχεις. Επισης πας μας αν η τηλεοραση του ειναι FULL HD ή HD ready απλως..

Δημοσ.

Έχει νόημα μια τόσο καλή κάρτα γραφικών ή θα μου είναι άχρηστη λόγω μητρικής ή επεξεργαστή? Αν όχι θα περιμένω κι άλλο μέχρι να πέσουν οι τιμές.Δε βιάζομαι, αυτό που ψάχνω είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών (που μπορούν να δεχτούν τα specs μου) τη σωστότερη χρονική στιγμή με το λιγότερο δυνατό κόστος. Έχω 450watt almost noname αλλα είπαμε, μαζί με την αγορά κάρτας γραφικών θα είναι ανάλογη και η αγορά τροφοδοτικού!

• Moderators
Δημοσ.

Η μητρικη σου σηκωνει overclock, ενω εχει 16x pci-express slot... Οποτε δε βρισκω το λογο να μην αγορασεις καποια νεα καρτα γραφικων. Εξαλλου, κι εσυ Core 2 Duo επεξεργαστη εχεις που φημιζεται για το overclockability του και θεωρω οτι πολυ ευκολα μπορεις να τον πας στα 2,6-3Ghz και να μην εχεις να ζηλεψεις τιποτα απο ενα νεο συστημα με επεξεργαστη σε αυτη τη συχνοτητα και ιδια καρτα γραφικων. Εχει υποψη σου οτι πλεον τα 4GB ram ειναι λιγακι απαραιτητα αν θες gaming... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...