Προς το περιεχόμενο

MSN (windows live) messenger & ένταση ήχου

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, θα ηθελα να ρωτησω επειδη οταν εχω την μουσικη μου σε ενα λογικό επιπεδο και ξαφνικα σκασει nudge ή μηνυμα η ενταση ηχου του Msn ειναι πολυυυ μεγαλη σε συγκριση με τη μουσικη και τους αλλους ηχους στον υπολογιστη γενικα

ισως ειναι καποιο θεμα με τη καρτα ηχου μου ή drivers αλλα όσο εχω ψαζει δεν εχω βρει λυση.... αρα σας ρωταω:

υπαρχει καπου επιλογη στο msn να μειωσω την ενταση των ηχων του?

εψαξα και δεν βρηκα αλλα δεν μου κανει κ λογικο να μην εχει

σας ευχαριστω

Δημοσ.

χμμμ.. μαλλον πρεπει να βρω την λυση με τους drivers και τις ρυθμισεις με την καρτα ηχου επειδη δεν δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα στην ενταση ηχου μεταξυ μουσικης - msn

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Στα win7 αν θυμάμαι καλά σου δίνεται η επιλογή να αυξομειώσεις την ένταση συγκεκριμένων εφαρμογών π.χ winamp-firefox-messenger...

Δημοσ.

Άνοιξε τους ήχους (θα τους βρείς στον φάκελο του messenger στο program files) με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, μείωσε την έντασή τους και ξανα-αποθήκευσέ τους.

Δημοσ.
Άνοιξε τους ήχους (θα τους βρείς στον φάκελο του messenger στο program files) με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, μείωσε την έντασή τους και ξανα-αποθήκευσέ τους.

Πολυ καλη ιδεα!

μαλλον προς εκει με βλεπω!

ευχαριστω

Δημοσ.

Σορυ που χρησιμοποιω το thread σου φιλε Dark_Sage αλλα δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα

Καταλαθος εσβησα μια επαφη χωρις να το θελωαπο το msn.

Και δεν ειδα ποια επαφη ηταν.Aρα δεν μπορω και να την επαναφερω αφου δεν ξερω ποια ηταν.:-D

Υπαρχει τροπος να δω ποια επαφη σβηστηκε απο το msn ??

edit -----------

Τελικα μετα απο ψαξιμο , θυμηθηκα ποια επαφη εσβησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...