kostasKJ7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας, Σας παραθέτω μία άσκηση στην οποία επιζητώ την λύση της, όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει. Έχουμε δύο πληθυσμούς με 100 δείγματα ο καθένας. (διάσταση 2d) Ο ένας έχει μέση τιμή (0,0) και διασπορά (1,1) και ο άλλος μέση τιμή (5,5) και διασπορά (1,1)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας,Σας παραθέτω μία άσκηση στην οποία επιζητώ την λύση της, όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει. Έχουμε δύο πληθυσμούς με 100 δείγματα ο καθένας. (διάσταση 2d) Ο ένας έχει μέση τιμή (0,0) και διασπορά (1,1) και ο άλλος μέση τιμή (5,5) και διασπορά (1,1) Λύσεις έτοιμες γιοκ! Δώσε τον κώδικα που έχεις γράψει να βοηθήσουμε ή pm me να σου δώσω τον αριθμό λογαριασμού μου!
kostasKJ7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί σε έπιασε η οικονομική κρίση ;; Μια βοήθεια ζήτησα για το πως θα γίνει το πρόγραμμα Θα χρησιμοποιήσω την εντολή randn καθώς θέλω να το αναπαραστήσω σε 2d?? Η την plot;
g_alex_stef Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 αν και καποτε την matlab την κατειχα τωρα δε θυμάμαι τίποτα σχεδόν, πάντως τη Plot θα χρησιμοποιήσεις για την αναπαρασταση ενω την randn για για να συμπληρώσεις την Plot. υποθέτω οτι η ασκηση ζηταει να γινει γραφική αναπαράσταση της κανονικής κατανομής....
kostasKJ7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτό ζητάει. Αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί σε έπιασε η οικονομική κρίση ;;Μια βοήθεια ζήτησα για το πως θα γίνει το πρόγραμμα Θα χρησιμοποιήσω την εντολή randn καθώς θέλω να το αναπαραστήσω σε 2d?? Η την plot; Εσένα σε έπιασε τεμπελίτιδα; "Μια βοήθεια" όπως το ζήτησες αρχικά είναι όλο το πρόγραμμα! Κάνε post τον κώδικα που έχεις γράψει μεχρι τώρα, πές μας που θές βοήθεια και τοτε ναι πραγματι θα είναι "μια βοήθεια".
Dark_Sage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας,Σας παραθέτω μία άσκηση στην οποία επιζητώ την λύση της, όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει. Έχουμε δύο πληθυσμούς με 100 δείγματα ο καθένας. (διάσταση 2d) Ο ένας έχει μέση τιμή (0,0) και διασπορά (1,1) και ο άλλος μέση τιμή (5,5) και διασπορά (1,1) http://pelopas.uop.gr/~simos/Matlab.pdf & http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7 αυτο που ζητας ειναι γελοιο, τα 2 παραπανω Links ειναι η βοηθεια που θες... οριστε λοιπον καλη αναπτυξη του .m file
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ...αυτο που ζητας ειναι γελοιο, τα 2 παραπανω Links ειναι η βοηθεια που θες... οριστε λοιπον καλη αναπτυξη του .m file Από το στόμα μου το πήρες!
Tosou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 παιδια θελω και εγω βοήθεια στο matlab!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 @Tosou ΛΟΛ, μάλλον ξέχασες να δεις τα προηγούμενα posts... Τι ζητάς και τι έχεις κάνει μέχρι τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.