Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για backup συστήματος

Aristeidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνω backup/image τα windows και τα προγράμματα,userfiles και γενικώς όλο το partition εκτός απ'τα drivers που έχω περάσει; Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:

έχω δύο laptop που το ένα είναι και αυτό που χρησιμοποιώ και θέλω να περάσω τα windows 7 64bita που έχει στο παλιό το λάπτοπ που προς το παρών δεν έχει κάποιο λειτουργικό σύστημα.. Τι μπορώ να κάνω εκτός απ'το να του περάσω τα windows πρώτα (γιατί δεν έχω το dvd τους);

Δημοσ.

σορρυ αλλά και μετά τον 2ο καφε που ήπια, πάλι δεν σε κατάλαβα!

Στο παλιό λαπτοπ (Β) δεν έχεις λειτουργικό και θες να περάσεις ότι έχεις (λειτουργικό+ντατα) από το τρέχον (Α) λαπτοπ, για να βάλεις τα 7αρια στο Α. Αν ναι, τότε προτείνω:

1. clone με Acronis όλο τον δίσκο του Α στον δίσκο του Β,

2. full image με Acronis όλο τον δίσκο του Α σε κάποιο άλλο μέσο (π.χ. δανεικό εξωτερικο σκληρό) για καλό και για κακό που λέει και η Ασπις Πρόνοια,

3.πλήρης δοκιμή του λαπτοπ Β με τα δεδομένα του Α (για να δεις οτι παίζουν όλα σωστά- κυρίως συσκευές και drivers),

4. αν το Β δουλεύει ΟΚ, κάνεις clean install τα win7 στο Α (που προφανώς θα φορμαριστεί) και join the fun,

5. αν για κάποιο λόγο κρασσάρει το Β με τα partitions του Α, ξαναφορμάρεις Α (bye bye win7) και θα μπορέσεις να ανακτήσεις το αρχικό disk imageτου Α στο Α.

Δημοσ.

Αυτό που πρακτικά θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω τα windows απ'το ένα λάπτοπ στο άλλο εκτός απ'τα drivers που ήδη έχει το πρώτο laptop αφού τσάμπα θα τα φορτώνει τα windows και ίσως δημιουργήσουν προβλήματα, αφού τα δύο λάπτοπ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...