ANHLIKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Η forthnet εχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ! Το εχει ξεφτιλίσει εντελώς το θέμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 η πλάκα είναι ότι στο site της δείχνει 17gbit & 5gbit σύνδεση με εξωτερικό από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα
ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα που μιλαμε εβαλα για ενα τεστ και τι βλεπω......ping της ταξης των 600+ και ταχυτητες οχι μεγαλυτερες των 200Kbps. Λες και εχω κακης ποιοτητας 2Mbps συνδεση..... Χωρις πλακα αυτοι οι τυποι πρεπει η να τον παιζουν αβερτα η να μην ξερουν τι τους γινεται.
jakegate7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό το προβλημα με την βόρεια ελλάδα πότε θα λυθεί. 2 μέρες είναι καλά και 1 χάλια. σήμερα είχα 600-900 ping εδώ στο ellada και στην γερμανία είχα 65 ping.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Και να φανταστεις οτι το ΣΚ ειχα κατι 37 ping και τρελες ταχυτητες σε youtube και serfing. Γενικα δεν υπαρχει η παραμικρη σταθεροτητα. Σε αυτο που μπορεις να υπολογιζεις οτι η forthnet ειναι σταθερη ειναι στην ασταθεια της και την αναξιοπιστια της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 από την στιγμή που δεν σκάνε λεφτά για να αγοράσουν σοβαρό bandwidth για το πελατολόγιό τους δεν το βλέπω να λύνεται σύντομα μην πω ποτέ... τα προβλήματα με τα pings υπάρχουν από πέρσυ το καλοκαίρι και κάθε Σεπτέμβριο γίνονται άστα να παν
Street-Fighter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα γιατι δεν τους κάνετε καταγγελία ρε παιδιά? Ολοι οσοι έχουν φορ8νετ έχουν πρόβλημα.. Δεν μπορεί κάτι θα πετύχετε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 έγινε πέρσυ ομαδική και τους κλάσαμε μια μάντρα... η σωστή κίνηση είναι το ομαδικό μαύρο...άλλος ISP
Street-Fighter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 έγινε πέρσυ ομαδική και τους κλάσαμε μια μάντρα... η σωστή κίνηση είναι το ομαδικό μαύρο...άλλος ISP Eτσι. Κατι ειχε πάρει το αυτι μου για πορεία σχετικά με τις επικοινωνίες αλλα δεν ξέρω αν ειχε γινει... Που φτασαμε Καντε εδω ενα θέμα δηλώστε ημερομηνία για να φύγετε ολοι μαζι και να τους πάρετε ολοι μαζι τηλ να σου πω τι θα πάθουν. Γ@#μω το ελλαδιστάν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 θα πήγαινα ΟΤΕ αλλά δεν έχω όρεξη να δίνω 50 euro παραπάνω το δίμηνο
DDoS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 από την στιγμή που δεν σκάνε λεφτά για να αγοράσουν σοβαρό bandwidth για το πελατολόγιό τους δεν το βλέπω να λύνεται σύντομα μην πω ποτέ...... Αυτη ειναι ολη η υποθεση παιδες....... ολα ειναι θεμα γκαφρων και μονο γκαφρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.