Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην ταχυτητα απο Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι στο site της δείχνει 17gbit & 5gbit σύνδεση με εξωτερικό από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα :P

Δημοσ.

Τωρα που μιλαμε εβαλα για ενα τεστ και τι βλεπω......ping της ταξης των 600+ και ταχυτητες οχι μεγαλυτερες των 200Kbps. Λες και εχω κακης ποιοτητας 2Mbps συνδεση..... Χωρις πλακα αυτοι οι τυποι πρεπει η να τον παιζουν αβερτα η να μην ξερουν τι τους γινεται.

Δημοσ.

αυτό το προβλημα με την βόρεια ελλάδα πότε θα λυθεί. 2 μέρες είναι καλά και 1 χάλια. σήμερα είχα 600-900 ping εδώ στο ellada και στην γερμανία είχα 65 ping.

Δημοσ.

Και να φανταστεις οτι το ΣΚ ειχα κατι 37 ping και τρελες ταχυτητες σε youtube και serfing. Γενικα δεν υπαρχει η παραμικρη σταθεροτητα. Σε αυτο που μπορεις να υπολογιζεις οτι η forthnet ειναι σταθερη ειναι στην ασταθεια της και την αναξιοπιστια της.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν σκάνε λεφτά για να αγοράσουν σοβαρό bandwidth για το πελατολόγιό τους δεν το βλέπω να λύνεται σύντομα μην πω ποτέ...

τα προβλήματα με τα pings υπάρχουν από πέρσυ το καλοκαίρι και κάθε Σεπτέμβριο γίνονται άστα να παν

• Super Moderators
Δημοσ.

έγινε πέρσυ ομαδική και τους κλάσαμε μια μάντρα...

η σωστή κίνηση είναι το ομαδικό μαύρο...άλλος ISP

Δημοσ.
έγινε πέρσυ ομαδική και τους κλάσαμε μια μάντρα...

η σωστή κίνηση είναι το ομαδικό μαύρο...άλλος ISP

Eτσι.

Κατι ειχε πάρει το αυτι μου για πορεία σχετικά με τις επικοινωνίες αλλα δεν ξέρω αν ειχε γινει...

Που φτασαμε :mad:

Καντε εδω ενα θέμα δηλώστε ημερομηνία για να φύγετε ολοι μαζι και να τους πάρετε ολοι μαζι τηλ να σου πω τι θα πάθουν.:-D

Γ@#μω το ελλαδιστάν :shifty:

Δημοσ.
από την στιγμή που δεν σκάνε λεφτά για να αγοράσουν σοβαρό bandwidth για το πελατολόγιό τους δεν το βλέπω να λύνεται σύντομα μην πω ποτέ......

Αυτη ειναι ολη η υποθεση παιδες....... ολα ειναι θεμα γκαφρων και μονο γκαφρων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...