Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην ταχυτητα απο Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1200 και εχεις 24αρα; Εγω κατεβαζω με 2000. Αλλα αυτη τη στιγμη παλι εχω προβλημα.. Μετα τις 12 θα φτιαξει παλι.

Εγω κατεβάζω με 7000 και ανεβάζω με 2000. Ειμαι καλά? :P:-D

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετα απο καμια 10αρια μερες πολυ καλου ping σε ξενους servers αρχισε παλι το latency.αυτην την στιγμη σε μερικους servers εχω 600 ping και στους περισσοτερους εχω 150...

Ελπιζω να μην μπω σε αλλο ενα δεκαημερο τρομου!!!

Δημοσ.
Εγω κατεβάζω με 7000 και ανεβάζω με 2000. Ειμαι καλά? :P:-D

Τι εννοείς με αυτό? Αν έχεις γραμμή 24 Mbps αυτή κλειδώνει σε κάποια ταχύτητα, ας πούμε 8300 kbps DL και 1021 kbps UL, για λόγους διαφορετικούς (έγραψα τις δικές μου). Στις ταχύτητες αυτές έχουμε 800 kb/s περίπου DL και 100 kb/s περίπου UL.

Δημοσ.

Εξηγώ, για να μην "παρεξηγούμαι" εδω δεν είμαστε για να την βγάζουμε εξω και να δούμε ποιος την εχει μεγαλύτερη (την σύνδεση! Δεν θέλω πονηριές μεσημεριάτικα :P )

Απλώς θελω να πω, πως υπάρχουν και αυτες οι ταχύτητες και τις θέλουμε!

ετσι κι αλλιώς χαβαλέ κάνουμε.

Αλλα για να ζηλέψετε λίγο ακόμα :-D

: t32gigab.png t32giga.png

Δημοσ.

Ο ένας έχει 18Mbps, ο άλλος 17, άλλος 16 και παραπονιέστε;

Εγώ αν κλειδώσω με 10 πετάω.Και να φανταστείς ότι με 18 ξεκίνησα,αλλά από τις πολλές αποσυνδέσεις με υποβίβασαν "για το καλό μου..."

Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες στη Fnet... :) Αν πάτε στην Καλλιθέα, στην οδό Ατθιδων 4 και σταθείτε απ' έξω, θα καταλάβετε ποιοι δουλεύουν στη Fnet.

Είναι αυτοί που περπατάνε και τα σέρνουν...

Δημοσ.

Μέσα στην μέρα χωρίς να κάνω καμία αλλαγή και ενώ πριν κατέβαζα κανονικά με 900kbps/sec άρχισε να σέρνεται για τα καλά...:confused:

Από rapidshare μέ ανοιχτό ή κλειστό το utorrent κατεβάζω με 20kbps/sec :fear: Aπο utorrent το upload στα φυσιολογικά επίπεδα (100kbps/sec) το download από ελληνικό private tracker στα 60-65kbps/sec και από ξένο private tracker χτύπησε με το ζόρι 300kbps/sec :X

Στο router φαίνεται να κλειδώνει στα φυσιολογικά του νούμερα..:whistle:

Τι στο καλό έγινε πάλι :mad:

Edit; Μετά από σχεδόν μία μέρα το πρόβλημα φαίνεται πως λύθηκε.

Δημοσ.

α δλδ έχουν και άλλοι το πρόβλημα;;; εδώ και μερικές μέρες το ρουτερ βαράει επιληψίες,αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται πάνω από 15 φορές την μέρα...

για 1-2 λεπτά την φορά...πρέπει να κλείσω τον browser και να περιμένω λίγο για να επανασυνδεθεί....

όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη (ξηροκρηνη)...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Η FORTHNET

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...