Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην ταχυτητα απο Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δλδ τώρα το browsing σου πάει σφαίρα, τα pings σου είναι άψογα και κατεβάζεις τέρμα με 1.5-1.6MB/sec? :o

αποσυνδέσεις λόγω των ημερών έχουν λίγοι/ελάχιστοι...

Από torrents (με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό σε ταχύτητα!) που κατεβάζω η ταχύτητα κυμαίνεται κατά μέσο όρο (δεν μιλάω για μέγιστη τιμή αλλά για σταθερή ταχύτητα!) 1.3-1.4mbps!Δεν πιστεύω ότι είναι άσχημα!!!Αντιθέτως...!!

Όσον αφορά τις σελίδες.....ανοίγουν χωρίς κολλήματα κ.α.!Τα pings....δεν τα έχω τεστάρει αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το καταλάβω κυρίως μόνο αν παίξω online games,κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το ότι δεν σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα...

εγώ πάντως για κάποιο λόγω αμφιβάλω ότι οι σελίδες ανοίγουν τόσο γρήγορα όσο πχ με OTEnet...

Δημοσ.
το ότι δεν σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα...

εγώ πάντως για κάποιο λόγω αμφιβάλω ότι οι σελίδες ανοίγουν τόσο γρήγορα όσο πχ με OTEnet...

Μπορεί να είναι για κάποιους αλλά όπως είπα ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!Ελπίζω να το φτιάξουν!

Για τις αμφιβολίες σου.....δηλαδή τι θες να σου πω;Με το που πατάω enter απευθείας ανοίγουν οι σελίδες!

Αν με πιστεύεις ή όχι.....δεν με ενοχλεί!

Για την ταχύτητα στα torrents ομως δεν ανέφερες κάτι...!

Δημοσ.
ούτε εγώ έχω πρόβλημα με downloading/disconnects, τα pings και το browsing είναι η όλη πίκρα...

pings :mad::mad::mad: μεγαλη πικρα

Για ποσο υπολογιζετε να κρατησει ολο αυτο το θεμα???

Γιατι μας βλεπω τελη νοεμβρη να συζηταμε τα ιδια θεματα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

who knows, αν σκεφτείς ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα εδώ και 1+ χρόνο...απλά όχι τέτοια χάλια όπως τώρα...

Δημοσ.
ούτε εγώ έχω πρόβλημα με downloading/disconnects, τα pings και το browsing είναι η όλη πίκρα...

Εγω εχω προβλημα εδω και 10 μερες περιπου με το download. ΜΑΧ 670 (σχεδον το μισο δηλαδη) πιανω και πραγματικα θελω να τα σπασω ολα. Τι γινεται επιτελους γαμωτο? Θα τους παρει ο διαολος ολους εκει μεσα ετσι και παω απο τα γραφεια τους. Αντιθετα το ping μου διχνει στα 110 περιπου αλλα οχι οτι με ενδιαφερει κιολας μιας και δεν παιζω online games. Ελεος ομως, πραγματικα ελεος.

Δημοσ.
Εγω εχω προβλημα εδω και 10 μερες περιπου με το download. ΜΑΧ 670 (σχεδον το μισο δηλαδη) πιανω και πραγματικα θελω να τα σπασω ολα. Τι γινεται επιτελους γαμωτο? Θα τους παρει ο διαολος ολους εκει μεσα ετσι και παω απο τα γραφεια τους. Αντιθετα το ping μου διχνει στα 110 περιπου αλλα οχι οτι με ενδιαφερει κιολας μιας και δεν παιζω online games. Ελεος ομως, πραγματικα ελεος.

Σημερα οντως καπως εφτιαξαν τα pings αλλα απο εκει που συγχρονιζα στα 5-6 τωρα 1 και με δυσκολια..

Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη!:-(

Δημοσ.

Να προσθεσω πως χθες το βραδυ εκτος απο τα τρελα pings και το packetloss που εβγαζε παντου, ειχα και χαλια download...οτι και να εκανα δεν περασε τα 80Kb/s

Δημοσ.
Να προσθεσω πως χθες το βραδυ εκτος απο τα τρελα pings και το packetloss που εβγαζε παντου, ειχα και χαλια download...οτι και να εκανα δεν περασε τα 80Kb/s

Τα ιδια και σ'εμενα τις προηγουμενες μερες αλλα απο σημερα η κατασταση εχει βελτιωθει σημαντικα.

Δημοσ.
Τα ιδια και σ'εμενα τις προηγουμενες μερες αλλα απο σημερα η κατασταση εχει βελτιωθει σημαντικα.

Σημαντικα αλλα οχι και εκει που πρεπει. Οταν νορμαλ download εχω 1.4 Mbs και τωρα με το ζορι πιανει 670Kbs καταλαβαινεις οτι :mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
Σημαντικα αλλα οχι και εκει που πρεπει. Οταν νορμαλ download εχω 1.4 Mbs και τωρα με το ζορι πιανει 670Kbs καταλαβαινεις οτι :mad::mad::mad::mad:

Eεε ενταξει ρε φιλε αν κατεβαζεις με 670 δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι κιολας.

Σε λιγο καιρο λογικα θα στρωσει.

Δημοσ.
Eεε ενταξει ρε φιλε αν κατεβαζεις με 670 δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι κιολας.

Σε λιγο καιρο λογικα θα στρωσει.

Ποσο λιγο γιατι εχω καμια δεκαρια μερες ετσι.

Δημοσ.
Ποσο λιγο γιατι εχω καμια δεκαρια μερες ετσι.

Δεν ξερω σε ποσο λιγο θα στρωσει αλλα φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις λιγη υπομονη ακομη με 670.

Αν ηταν 80 θα καταλαβαινα την αγανακτηση σου αν και για μενα το πιο σπαστικο απ'ολα θα ηταν να υπηρχαν συνεχεις αποσυνδεσεις και οχι χαμηλη ταχυτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια ούτε λόγος από την Forthnet για μείωση λογαριασμού ή τσάμπα μήνα λόγω προβλημάτων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...