Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην ταχυτητα απο Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μετά δεν θα υπάρχει καθόλου ταχύτητα...

ούτε καν forthnet.

κι εγώ τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

και το ping στο θεό

Δημοσ.

Πωπω οντως ξεκινησε και σε εμενα το προβλημα! Μονο τα ξημερωματα εχω κανονικη ταχυτητα!

Δημοσ.
έπεσαν πάλι κυκλώματα με εξωτερικό σήμερα...

μη το λες τοσο διακριτικα ρε πρεσβη, πες την αληθεια κατευθειαν

" Δεν πληρωσαν παλι οι μαλακοφτωχομπινεδες τα links του εξωτερικου και τα ριξανε "

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια. τελειωνει το συμβολαιο με την forthnet και σκεφτομαι σοβαρα να παω σε ΟΤΕ ξανα...

ειναι πολυ τραγικοι οι τυποι...

• Super Moderators
Δημοσ.
μη το λες τοσο διακριτικα ρε πρεσβη, πες την αληθεια κατευθειαν

" Δεν πληρωσαν παλι οι μαλακοφτωχομπινεδες τα links του εξωτερικου και τα ριξανε "

τραγικά τα πράγματα και από όσο γνωρίζω τα κυκλώματα που μισθώνει η Forthnet είναι από τα φτηνά της αγοράς, όχι τπτ OTEGlobe ξέρω γω που κοστίζουν παραπάνω...

Δημοσ.

Σωστος εισαι και κατι αλλο που εμαθα ειναι οτι απο περυσι που παραγγειλαν αναβαθμισεις......... δεν εχουν πληρωσει ακομη κανεναν, τους κλεινουν τα κυκλωματα, δινουν ενα μικρο ποσο, μετα απο 10 ημερες τα ιδια.......... and life goes on ;)

Δημοσ.

ρε παιδια τι γινετε σημερα? ολα down ειναι? ολα αργουν, σερνονται...κανω ping το aix της forthnet και 1/4 βγαζει 25% packet loss τι σκατα? αμα κανω προς αλλες εταιριες εχω κατι ping 280+ AMAN πια...

Δημοσ.

Διαβάζω για αποσυνδέσεις,χαμηλούς συγχρονισμούς,χαμηλές ταχύτητες κ.α.!

Έχω μια απορία......μήπως είμαι τυχερός τελικά; :-)

Εγώ παιδιά δεν έχω τίποτα από αυτά που αναφέρεται.Είμαι σε 2Play σχεδόν 2 χρόνια και όλα κυλάνε άψογα!!!Αποσυνδέσεις....όχι (πριν λίγο καιρό είχα ένα θέμα αλλά έφταιγε το modem το οποίο μου το άλλαξαν αυθημερόν),ταχύτητες από την πρώτη μέρα πάνω από 13mbps και τον τελευταίο μήνα πάνω από 15(και η πλάκα ότι πιάνω και πραγματικές ταχύτητες δεν είναι μόνο ο συγχρονισμός!),κανένα πρόβλημα με τηλέφωνο (ποιότητα κ.α.) κ.α.!!Γενικώς μια χαρά....φτου φτου μην το ματιάσω! :-)

Να τονίσω ότι δεν παίζω online games έτσι δεν με πολυενδιαφέρουν τα pings.Στο browsing,torrents,downloading από διάφορους servers,βίντεο κ.α. μια χαρά είναι τα πράγματα (εκτός από το youtube και τα παρεμφερή που είναι λίγο πιο αργά από πριν αλλά και πάλι ικανοποιητικά!)!

Επισυνάπτω και 2 φωτογραφίες:

post-45-129063024155_thumb.jpg

post-45-129063024158_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ τώρα το browsing σου πάει σφαίρα, τα pings σου είναι άψογα και κατεβάζεις τέρμα με 1.5-1.6MB/sec? :o

αποσυνδέσεις λόγω των ημερών έχουν λίγοι/ελάχιστοι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...