ANHLIKOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα εχω να πω (προλαβαίνω δεν προλαβαίνω), Εχει γ@αμηθεί ο Δίας. 3 λεπτά connected kai 10 disconnected. Αυτό να γίνεται συνέχεια σημερα ΟΛΗ μερα...
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εγω και μετα απο restart του modem σερνομαι ακομα...
xolloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο το προλημα με τα disonnects το εχω οταν επιχειρω να κανω 2-3 εργασιες συγχρονως και μου συμβαινει τον τελευταιο καιρο. ξεφτιλα ειναι!
100 010 00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 έπεσαν κυκλώματα με εξωτερικό και σέρνεται το σύμπαν... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3037319&postcount=1979 Με τη διαφορα οτι δεν πεσανε σημερα αλλα............... απο τις 19 Αυγουστου, λογω του οτι δεν τους εχουν πληρωσει τα links που μεταφερουν το bandwindth και τους κοψανε. Απλα μαλλον σημερα το πηρανε καποιοι χαμπαρι και η forthnet το παραδεχτηκε επειδη τη συμφερει να νομιζουν οτι κοπηκαν σημερα. Οσοι μετρανε τακτικα τη ταχυτητα τους, σιγουρα θα το εχουν καταλαβει εδω και πολλες μερες, εξαλλου το τηλ. κεντρο της υποστηριξης της forthnet εχει λιωσει αυτο το καιρο για χαμηλες ταχυτητες (και οχι μονο σημερα). Εν ολιγοις.............. καλο χειμωνα παλι με τους μαλακες τους Ελληνες
xolloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ακριβως οπως τα λες ειναι,παει κανας μηνας.
Luxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ευτυχως δεν εχω disconnects. Και απο ταχυτητα κατεβαζω σχετικα καλα. Ενταξει δε πιανω τα 2.0 mbs που επιανα, αλλα και το 1,3 καλα ειναι.. Μονο προβλημα με το browsing εχω λιγο και με το youtube.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Με τη διαφορα οτι δεν πεσανε σημερα αλλα............... απο τις 19 Αυγουστου, λογω του οτι δεν τους εχουν πληρωσει τα links που μεταφερουν το bandwindth και τους κοψανε. Απλα μαλλον σημερα το πηρανε καποιοι χαμπαρι και η forthnet το παραδεχτηκε επειδη τη συμφερει να νομιζουν οτι κοπηκαν σημερα. Οσοι μετρανε τακτικα τη ταχυτητα τους, σιγουρα θα το εχουν καταλαβει εδω και πολλες μερες, εξαλλου το τηλ. κεντρο της υποστηριξης της forthnet εχει λιωσει αυτο το καιρο για χαμηλες ταχυτητες (και οχι μονο σημερα). Εν ολιγοις.............. καλο χειμωνα παλι με τους μαλακες τους Ελληνες παίζει σήμερα να πέσαν και άλλα για αυτό γίναμε έτσι... να πούμε συγχαρητήρια πάντως και εις ανώτερα!
memtsas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 και γω ρε γαμωτο απο λαρισα προβλημα εχω. να μην μπορουμε να δουμε ενα βιντεο στο utube???και γω που νομιζα οτι τα επαιξε το μοντεμακι μου και το φυσουσα. ουτε skype ουτε τιποτα. αντε να κατεβω αθηνα να δω και απο το σπιτι τι παιζει.αν ειναι και απο κει τα ιδια ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙ@0Λ0Σ! ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΝΟΜΙΚΑ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ??? ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ INTERNET!! δε μπορουμε να κανουνε ταξιδια μην κολλησουμε γριπη δε μπορουμε να γαμ...... μην κολλησουμε τιποτα αλλο εξω δε μπορουμε να βγουμε γιατι ειμαστε μπατιρια αμα μας κοψουν το νετ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? update: μολισ εκλεισα με την τεχνικη υποστηριξη. απαντησαν σχετικα γρηγορα (ειναι και η ωρα βεβαια) και ενας (ευγενης παραδοξος υπαλληλος) μου ειπα να ξεκινησω να κατεβασω κατι. κατεβαζα το καινουριο itunes (80MB) εγω εβλεπα ταχυτητα στο ETHERNET του laptop 60ΚΒ/s και αυτος μου ελεγε οτι κατεβαζε με 400KB/s η συνδεση. προφανως και δεν υπηρχε κατι αλλο να δημιοουργει κινηση στη γραμμη. μου λεει κοιταξτε το πισι για ιο. του λεω εχω mac........ μου λεει μηπως παιρνει κανεις αλλος απο τη γραμμη εκτος απο το λαπτοπ. του λεω εχω το δικο το μοντεμ το siemens με μια μονο θυρα...... μου λεει οτι δεν ειναι σωστα τα δικα μου τα νουμερα.του λεω τοση ωρα που μιλαμε αν κατεβαζα οντως με 400 θα ειχε κατεβει το αρχειο. μου λεει ξερω τι σας λεω, ειμαι τεχνικη υποστηριξη. για να μην του πω οτι ειναι μ@λ@κ@ς και καλυπτει την εταιρια, τον καληνυχτησα και το εκλεισα. ελεος ρε γαμ.... αν αυριο δεν βελτιωθει παλι τηλ θα τους παιρνω ολη μερα. αν δεν πληρωνουν γραμμες καλα να παθουν
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ειπε οταν του ειπες οτι εχεις Mac; Lol. Το speedtest μου βγαζει μονο 15.85 mbs.. Ελεος! Που ειναι τα παλια 18αρια που επιανα.. ξεφτιλες!
100 010 00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παίζει σήμερα να πέσαν και άλλα για αυτό γίναμε έτσι... να πούμε συγχαρητήρια πάντως και εις ανώτερα! E σαφως κυριε πρεσβη μου να εγινε αυτο............. απλα στη δευτερη δε μπορεσαν να κρυφτουν
xolloth Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 [δε μπορουμε να κανουνε ταξιδια μην κολλησουμε γριπη δε μπορουμε να γαμ...... μην κολλησουμε τιποτα αλλο εξω δε μπορουμε να βγουμε γιατι ειμαστε μπατιρια αμα μας κοψουν το νετ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?] Mεγαλε εγραψες!
nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εγινε παλι ρε παιδια? σερνομαι παλι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 κατεβάζω 1 torrent στα τέρματα... nick#18 κάνε restart το router μπας και παίξεις με άλλο BBRAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.