Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην ταχυτητα απο Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω και 2-3 μερες το Internet στην περιοχη του Βολου σερνετε....

Εχω κλειδωσει στα 17 αλλα δεν μου ανοιγει γρηγορα σελιδες και γενικα ειναι σκατα...

Ξερεις κανεις τπτ?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

παίζει να είναι γενικό το πρόβλημα μιας και σέρνομαι στο browsing και εγώ εδώ Αθήνα...

θα σου έλεγα να πάρεις τηλέφωνο Forthnet αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα ακούσεις χαλαρά κάνα "working as intended"...

γύρισαν όλοι από τις διακοπές + νέες συνδέσεις + καμία αναβάθμιση στο bandwidth = πιτάρισμα...

Δημοσ.
Ρε παιδια εδω και 2-3 μερες το Internet στην περιοχη του Βολου σερνετε....

Εχω κλειδωσει στα 17 αλλα δεν μου ανοιγει γρηγορα σελιδες και γενικα ειναι σκατα...

Ξερεις κανεις τπτ?

Mono browsing, ή και DL ?

Δημοσ.

Ειναι οντως χαλια. Με το ζορι στα καλα του τις τελευταιες μερες κατεβαζω με 1 mega και χθες το βραδυ γενικα σκατα. Εδω στη δουλεια που εχουμε επισης forthnet ειναι εντελως για κλαματα. Το download δεν ξεπερναει τα 200kbs και γενικα σερνεται.

Δημοσ.

Ναι μια απο τα ιδια. Μην τολμησω να ανοιξω κανενα youtube και πατησω HD mode. Αυριο θα το δω το βιντεο (διαρκειας 1 λεπτο). Ποιος ξερει τι γινεται παλι.....

Δημοσ.

ενταξει,δεν ειναι προβλημα αυτων των ημερων,ειναι προβλημα μηνων με την φορθνετ και τα κυκλωματα της,ολοι εχουμε προβλημα.

το προβλημα με το browsing και τα συνεχη disconnect ειναι στην ημερησια διαταξη.

• Super Moderators
Δημοσ.

disconnects δεν έχω, το καλοκαίρι το router βάρεσε κάτι legendary 1000+ hours uptime...

για browsing ναι κλασικά εδώ και 1+ χρόνο...

Δημοσ.

Disconects δεν εχω ουτε ενα ουτε σε δουλεια ουτε σε σπιτι αλλα η ταχυτητα ειναι εντελως κατω απο τα αποδεκτα ορια. Αμαν αλλη μιση ωρα να σχολασω να παω σπιτακι μου τουλαχιστον να μπορεσω να βαλω κανενα παιχνιδακι για να μην με πρηζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...