vitr3ous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Προσφατα εκανα format το pc μου και εβαλα τα windows xp...ολα ειναι καλα αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ και δεν μου διχνει το εικονιδειο για το ιντερνετ κατω δεξια...οποιος ξερει καποια λυση ας την γραψει εδω...
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις ρουτερ modem με τι συνδεση (ethernet usb) ? Αν ειναι usb θελει drivers Αν ειναι ethernet εχεις βαλει drivers καρτας δικτυου? Αν ειναι οκ η συνδεση σου ανοιξε τον Internet explorer-Tools -Internet options connections-setup
vitr3ous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις ρουτερ modem με τι συνδεση (ethernet usb) ?Αν ειναι usb θελει drivers Αν ειναι ethernet εχεις βαλει drivers καρτας δικτυου? Αν ειναι οκ η συνδεση σου ανοιξε τον Internet explorer-Tools -Internet options connections-setup εχω ενα modem Philips CGA5720N με ethernet τωρα εδω ειναι το προβλημα δεν εχω τους drivers και αυτοι βρισκοντε τωρα σε καμια χωματερη και δεν μπορω να βρω τους drivers για να τους κανω install....
e-tic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εχω ενα modem Philips CGA5720N με ethernet τωρα εδω ειναι το προβλημα δεν εχω τους drivers και αυτοι βρισκοντε τωρα σε καμια χωματερη και δεν μπορω να βρω τους drivers για να τους κανω install.... Αν το συνδέεις μέσω ethernet δεν χρειάζεσαι drivers για το modem. Έλεγξε αν έχουν εγκατασταθεί οι drivers της κάρτας δικτύου του υπολογιστή σου. Αν αυτοί οι drivers βρίσκονται σε καμιά χωματερή, τότε ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το internet cafe της γειτονιάς σου.
vitr3ous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το συνδέεις μέσω ethernet δεν χρειάζεσαι drivers για το modem.Έλεγξε αν έχουν εγκατασταθεί οι drivers της κάρτας δικτύου του υπολογιστή σου. Αν αυτοί οι drivers βρίσκονται σε καμιά χωματερή, τότε ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το internet cafe της γειτονιάς σου. θα ριξω ενα ψαξιμο μπας και βρω τπτ αν δεν βρω τπτ...δεν υπαρχει αλλη λυση????
darksoho33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 1) δες ποια μητρικη εχεις με το cpu-z 2) πηγαινε στην διαχειριση συσκευων και δεν αν υπαρχουν συσκευες με ερωτηματικο αν ναι 3) κατεβασε απο το site του κατασκευαστη της μητρικης τους οδηγους για την καρτα δικτυου και θα εισαι οκ
danaos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστά. Οπωσδήποτε χρειάζεται το cd με τους drivers που ήρθε μαζί με τη μητρική. Αν δεν το έχεις μη σκας. Θα τους κατεβάσεις - όλο και κάποιος φίλος θα έχει internet - από τη σελίδα της μητρικής και θα είναι και πιο "φρέσκοι" από αυτούς που είχε το αρχικό δισκάκι! Καλή επιτυχία!
bitsas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα μονο που βαζω το CD της μητρικης...κανω κανονικα την εγκατασταση μονο που και παλι δεν μου δημιουργει καποιο δικτυο στις συνδεσεις δικτυο..ξερει καποιος το γιατι?
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα μονο που βαζω το CD της μητρικης...κανω κανονικα την εγκατασταση μονο που και παλι δεν μου δημιουργει καποιο δικτυο στις συνδεσεις δικτυο..ξερει καποιος το γιατι? Και το λειτουργικό σου. Γιατί δεν το αναφέρεται ρε παιδιά, πως να σας βοηθήσουμε αν δεν ξέρουμε τι έχετε; Δες παραπάνω αυτό που είπε ο darksoho33 για τις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα