thakisn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα!! Απ'τη στιγμή που πήρα το iphone 3gs μου έχει καρφωθεί η ιδέα να πάρω και υπολογιστή mac.Τελικά κατέληξα στα νέα macbook pro.Eχω βρεί πάρα πολλά στο e-bay σε πολύ καλές τιμές αλλά δεν ξέρω ποιό να πάρω.Το 13αρι ή το 15αρι? Απ'τη μία το μικρό θα είναι μάλλον πολύ βολικό για να το παίρνεις μαζί σου αλλά απ την άλλη,μήπώς είναι συμβιβασμός?Η χρήση για την οποία το προορίζω είναι για ίντερνετ,ταινίες και κυρίως για να μπώ στον κόσμο της Apple!! Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω για αρχή είναι αν το μικρό μπορεί να παίζει full hd ταινίες είτε στην οθόνη του είτε αν το συνδέσω σε "καλή" εξωτερική οθόνη. Θα μου προτείνατε να πάρω το μικρό ή να δώσω λίγα ακόμα και να πάρω το 15αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν, σου απαντάω απο προσωπική εμπειρία καθώς πέρασα 2μιση χρόνια με 15,4 MBP το οποίο πούλησα κ τώρα έχω 13,3 MB. Το MBP το είχα ολο εκείνο το διάστημα σαν βασικό υπολογιστή, χωρίς καν εξωτερική οθόνη. Εκεί εκανα τα πάντα, δν διαμαρτυρήθηκε ούτε στιγμή κ με έβγαλε ασπροπρώσοπο. Το πούλησα και πήρα το 13,3(2008 model) γιατί πλέον οι 15,4 ίντσες δν μου χρειάζονταν αφού πήρα iMac. Στη περίπτωσή σου, το top 13" έχει τα ίδια specs με το low 15". Άρα είναι καθαρά θέμα διαστάσεων. Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς το laptop πάντα με εξωτερική οθόνη όταν είσαι σπίτι, τότε και το 13" είναι μια χαρά. Αλλιώς είναι κουραστικό να κάνεις τα πάντα στις 13 ίντσες. HD ταινίες παίζει ανετότατα, δοκιμασμένο σε 37" κ 32" ίντσες τηλεοράσεις. Η επιλογή σου πιστεύω κρίνεται απτο αν θα χρησιμοποιείς εξωτερική οθόνη. Είναι γεγονός επίσης οτι το μικρό το παίρνεις μαζί σου όπου ναναι χωρίς ταλαιπωρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω πουλήσει το desktop που είχα και βολεύομαι άνετα με το 13αρι και εξωτερική οθόνη μαζί με keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 παρόμοιο προβληματισμό έχω και εγώ, αυτή την στιγμή είμαι με 13,3MBwhite και σκέφτομαι να πάω σε MBP σύντομα. Είναι καθαρά θέμα χρήσης, προσωπικά το 13,3 τόσο καιρό με έχει βολέψει απίστευτα ακόμα και στο σπίτι ενώ το θεωρώ ΟΚ αν θέλω να δω ταινιούλα μόνος στον καναπέ. Όταν έχω παρέα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσω στην TV(DLNA power!) Από την άλλη το 15 μπορεί να είναι κάπως καλύτερο από την άποψη ταινίας αλλά αν έχεις σκοπό να το κουβαλάς συχνά μαζί σου, τότε σκέψου πάλι αν θέλεις το παραπάνω βάρος μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 παρόμοιο προβληματισμό έχω και εγώ, αυτή την στιγμή είμαι με 13,3MBwhite και σκέφτομαι να πάω σε MBP σύντομα.Είναι καθαρά θέμα χρήσης, προσωπικά το 13,3 τόσο καιρό με έχει βολέψει απίστευτα ακόμα και στο σπίτι ενώ το θεωρώ ΟΚ αν θέλω να δω ταινιούλα μόνος στον καναπέ. Όταν έχω παρέα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσω στην TV(DLNA power!) Από την άλλη το 15 μπορεί να είναι κάπως καλύτερο από την άποψη ταινίας αλλά αν έχεις σκοπό να το κουβαλάς συχνά μαζί σου, τότε σκέψου πάλι αν θέλεις το παραπάνω βάρος μαζί σου. Tαινία βλέπεις σε φορητό μόνος σου, και σε 15'' αν πας. Για παρέα δεν κάνει, καλύτερα τηλεόραση η εξωτερική οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.