klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 υπάρχει τέτοια δυνατότητα για το Wii? Ναι φυσικά.. Βασικά δεν λέτε ποιός δουλεύει ΣΙΓΟΥΡΑ να πάω να πάρω τώρα έναν να τελειώνω; Έναν 250ρι μάλλον θα αναζητήσω.. Για πείτε
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι και απο οτι λενε ειναι σιγουρα μακραν η καλυτερη.
Antretng Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι. Υπάρχει mod όπου παίζεις τα games μέσω usb (δηλαδή ακόμη και από flashaki αν χωράει). Συγκεκριμένα μέσω κάποιου usb loader (πχ gx loader, usb loader κλπ) μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που χεις φορτώσει στην usb συσκευή. Τσέκαρε το topic wii mod για περισσότερα. Στη πρώτο post έχει και links (αν και νομίζω ότι έχει καιρό να ανανεωθεί) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- Ναι και απο οτι λενε ειναι σιγουρα μακραν η καλυτερη. Τελικά σου παιξε το muramasa ;
BucketheadGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το game θερίζει... Από χτες που το έβαλα, δεν έχω ξεκολλήσει. Με wiikey (1η version) τρέχει άψογα.
Antretng Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το game θερίζει... Από χτες που το έβαλα, δεν έχω ξεκολλήσει. Με wiikey (1η version) τρέχει άψογα. Ήμουν σίγουρος ότι εσύ θα καιγόσουν. Δηλαδή και εγώ έχω καεί. Μόνο λίγο τα saves μου τη σπάνε.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά σου παιξε το muramasa ; Να σου πω την αληθεια ακομα διαβαζω το wiimod thread. Γεμισε το κεφαλι μου με ολα αυτα που διαβαζω. Μπορω να πω πως εχω χαθει και δεν εχω την παραμικρη ιδεα του τι πρεπει να κανω και τι να αποφυγω. Θελω να ειμαι σιγουρος πριν κανω καμια κινηση.
Antretng Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το homebrew το χεις περάσει; Το cios 10; Με λίγα λόγια έχεις κάνει softmod; Αν ναι κατέβασε από εδώ την τελευταία έκδοση του gx loader και στο φάκελο aps της sd βάλε ένα φάκελο με όνομα gx loader στον οποίο θα χεις βάλει τα αρχεία που κατέβασες και είσαι άρχοντας.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν κανω οτιδηποτε να πω οτι το τσιπακι που εχω περασμενο θα επηρεαστει κανωντας κατι τετοιο? Χρειαζεται να κανω καποια ενεργεια πριν κανω οτιδηποτε και μηπως ολα αυτα ειναι για συγκεκριμενες εκδοσεις Wii? Οπως διαβασα καπου μεταξυ 3.2 και 4.0 ?
Antretng Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το softmod είναι ότι λέει η λέξη... software mod. Δηλαδή το ότι έχεις τσιπάκι δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία... απεναντίας, ίσως να στο κάνει και πιο εύκολο μιας και, ενδεχομένως, έχεις ήδη περάσει το homebrew οπότε γλιτώνεις τα πρώτα βήματα. Γενικότερα το τσπάκι δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι ή κάνει πιο πολύπλοκη τη διαδικασία.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τελεια, πιαστε τα σφυρια και τα κατασαβιδια εχουμε δουλεια!! Αυριο με το καλο το απογευματακι θα πιαστω κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.