Προς το περιεχόμενο

Muramasa the demon blade

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπάρχει τέτοια δυνατότητα για το Wii?

Ναι φυσικά..

Βασικά δεν λέτε ποιός δουλεύει ΣΙΓΟΥΡΑ να πάω να πάρω τώρα έναν να τελειώνω;

Έναν 250ρι μάλλον θα αναζητήσω..

Για πείτε :)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι. Υπάρχει mod όπου παίζεις τα games μέσω usb (δηλαδή ακόμη και από flashaki αν χωράει). Συγκεκριμένα μέσω κάποιου usb loader (πχ gx loader, usb loader κλπ) μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που χεις φορτώσει στην usb συσκευή. Τσέκαρε το topic wii mod για περισσότερα. Στη πρώτο post έχει και links (αν και νομίζω ότι έχει καιρό να ανανεωθεί)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ----------

Ναι και απο οτι λενε ειναι σιγουρα μακραν η καλυτερη.

Τελικά σου παιξε το muramasa ;

Δημοσ.
Το game θερίζει... Από χτες που το έβαλα, δεν έχω ξεκολλήσει.

Με wiikey (1η version) τρέχει άψογα. :D

Ήμουν σίγουρος ότι εσύ θα καιγόσουν. ;) Δηλαδή και εγώ έχω καεί. Μόνο λίγο τα saves μου τη σπάνε.

Δημοσ.

Τελικά σου παιξε το muramasa ;

Να σου πω την αληθεια ακομα διαβαζω το wiimod thread. Γεμισε το κεφαλι μου με ολα αυτα που διαβαζω. Μπορω να πω πως εχω χαθει και δεν εχω την παραμικρη ιδεα του τι πρεπει να κανω και τι να αποφυγω. Θελω να ειμαι σιγουρος πριν κανω καμια κινηση.

Δημοσ.

Το homebrew το χεις περάσει; Το cios 10; Με λίγα λόγια έχεις κάνει softmod; Αν ναι κατέβασε από εδώ την τελευταία έκδοση του gx loader και στο φάκελο aps της sd βάλε ένα φάκελο με όνομα gx loader στον οποίο θα χεις βάλει τα αρχεία που κατέβασες και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

Πριν κανω οτιδηποτε να πω οτι το τσιπακι που εχω περασμενο θα επηρεαστει κανωντας κατι τετοιο? Χρειαζεται να κανω καποια ενεργεια πριν κανω οτιδηποτε και μηπως ολα αυτα ειναι για συγκεκριμενες εκδοσεις Wii? Οπως διαβασα καπου μεταξυ 3.2 και 4.0 ?

Δημοσ.

Το softmod είναι ότι λέει η λέξη... software mod. Δηλαδή το ότι έχεις τσιπάκι δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία... απεναντίας, ίσως να στο κάνει και πιο εύκολο μιας και, ενδεχομένως, έχεις ήδη περάσει το homebrew οπότε γλιτώνεις τα πρώτα βήματα.

Γενικότερα το τσπάκι δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι ή κάνει πιο πολύπλοκη τη διαδικασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...