Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτσε, στα dvd + r συνήθως υπάρχει θεματάκι. Να χρησιμοποιείς άγραφα μόνο τύπου "-" δηλαδή DVD - R. Εκτός αν το + το γραψες από κεκτημένη ταχύτητα.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι το εγραψα γιατι χρησιμοποιω + και οχι -. Δεν ειχα ποτε μου προβλημα με αυτα γι αυτο και τα χρησιμοποιω αλλωστε. Θα δοκιμασω αυριο σε -R γιατι δεν προλαβα να παω και στο net-caffee κιολας.
Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά, για όσο χρησιμοποιούσα dvds, με DVD - R της verbatim δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αντίθετα με + R μου βγαζε 324 σφάλμα. Ακόμη είχε τύχει μια φορά (μπορεί να ταν τυχαίο) να μην μου παίζει -R της TDK.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε συ αλλα αν γραφεις σε κανονικες ταχυτητες οπως πρεπει δεν πιστευω να εχεις προβλημα με κανενα. Ξερω οτι τα + ειναι ποιο πολυ για video και εικονα παρα δεδομενα αλλα κανουν για τα παντα αν τα γραφεις σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες και μαλιστα παρατηρησα οτι παιχνιδια που πριν δεν μπορουσα να παιξω με - με τα + τα διαβαζε αμεσως και το PS2 και το Wii. Θα δω αυριο ομως τι συμβαινει.
Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει να κάνει με το driver περισσότερο. Το driver του wii πάει καλύτερα με - R Και μην νομίζεις όλοι με 2.4 τα γράφαμε (πλέον παίζω με σκληρό). Παρεμπιπτόντως, αν έχεις ένα flashaki 1 gb το muramasa χωράει για να το δεις μια με gx loader. Τσέκαρε στο νήμα με τα mods του wii.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστο αυτο, εχω ολοκληρο φορητο σκληρο και δεν τον βαζω σε λειτουργεια!! Θα το δοκιμασω εδω και τωρα !
fearwhatnow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να γραφετε μονο σε -R.Στο +R θα σας δημιουργηθει προβλημα αργοτερα στο διαβασμα απο το DVD του wii.Επισης να αποφευγετε τα tdk.Δεν θεωρω καθολου τυχαιο οτι 2 pc dvd drives δικα μου και αλλα 3 φιλων αρνουνται ξαφνικα να διαβασουν tdk ενω διαβαζουν ολα τα υπολοιπα.
Antretng Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να γραφετε μονο σε -R.Στο +R θα σας δημιουργηθει προβλημα αργοτερα στο διαβασμα απο το DVD του wii.Επισης να αποφευγετε τα tdk.Δεν θεωρω καθολου τυχαιο οτι 2 pc dvd drives δικα μου και αλλα 3 φιλων αρνουνται ξαφνικα να διαβασουν tdk ενω διαβαζουν ολα τα υπολοιπα. Συμφωνώ. Το ίδιο έχω διαπιστώσει και εγώ για τα TDK. Τα καλύτερα είναι -R verbatim, αλλά σε καμία περίπτωση +R
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Επαυξάνω. Κάτι παλιότερα dvd+r tdk που έχω αρνούνται να τρέξουν ή τρέχουν και κολλάνε μετά απο κάνα 20λεπτο.
Antretng Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως ρε παιδιά αρχικά είχα πορωθεί με το καινούργιο Batman (xbox) αλλά.... Πάει ο Batman. Τον έφαγε ο Muramasa . Το παιχνίδι παιδιά είναι εκπληκτικό. Το μόνο μειονέχτημα είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα saving points. Σήμερα αναγκάστηκα να χάσω 3 levels
sheik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Επαυξάνω. Κάτι παλιότερα dvd+r tdk που έχω αρνούνται να τρέξουν ή τρέχουν και κολλάνε μετά απο κάνα 20λεπτο. :shock: Το δικο μου το Wii με TDK +R τα παει περιφημα.Ολα τα παιχνιδια που εχω , γυρω στα 25, σε TDK +R ειναι. Ειχα δοκιμασει και Tayio Yuden και Verbatim και δεν επαιζαν....
Antretng Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 :shock: Το δικο μου το Wii με TDK +R τα παει περιφημα.Ολα τα παιχνιδια που εχω , γυρω στα 25, σε TDK +R ειναι. Ειχα δοκιμασει και Tayio Yuden και Verbatim και δεν επαιζαν.... Μπορεί να τυχε στο driver. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι όλα ίδια.
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 :shock: Το δικο μου το Wii με TDK +R τα παει περιφημα.Ολα τα παιχνιδια που εχω , γυρω στα 25, σε TDK +R ειναι. Ειχα δοκιμασει και Tayio Yuden και Verbatim και δεν επαιζαν.... Εμένα έπαιζαν άψογα... Με την πάροδο του χρόνου για κάποιον ανεξήγητο λόγο άρχισαν να τα φτύνουν (όχι δεν φταίει το drive)
Antretng Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε βάλτε κανένα σκληρό να βρείτε την υγειά σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε βάλτε κανένα σκληρό να βρείτε την υγειά σας. υπάρχει τέτοια δυνατότητα για το Wii?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.