Προς το περιεχόμενο

Muramasa the demon blade

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε, στα dvd + r συνήθως υπάρχει θεματάκι. Να χρησιμοποιείς άγραφα μόνο τύπου "-" δηλαδή DVD - R. Εκτός αν το + το γραψες από κεκτημένη ταχύτητα.:-)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι το εγραψα γιατι χρησιμοποιω + και οχι -. Δεν ειχα ποτε μου προβλημα με αυτα γι αυτο και τα χρησιμοποιω αλλωστε. Θα δοκιμασω αυριο σε -R γιατι δεν προλαβα να παω και στο net-caffee κιολας.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, για όσο χρησιμοποιούσα dvds, με DVD - R της verbatim δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αντίθετα με + R μου βγαζε 324 σφάλμα. Ακόμη είχε τύχει μια φορά (μπορεί να ταν τυχαίο) να μην μου παίζει -R της TDK.

Δημοσ.

Ναι ρε συ αλλα αν γραφεις σε κανονικες ταχυτητες οπως πρεπει δεν πιστευω να εχεις προβλημα με κανενα. Ξερω οτι τα + ειναι ποιο πολυ για video και εικονα παρα δεδομενα αλλα κανουν για τα παντα αν τα γραφεις σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες και μαλιστα παρατηρησα οτι παιχνιδια που πριν δεν μπορουσα να παιξω με - με τα + τα διαβαζε αμεσως και το PS2 και το Wii.

Θα δω αυριο ομως τι συμβαινει.

Δημοσ.

Έχει να κάνει με το driver περισσότερο. Το driver του wii πάει καλύτερα με - R

Και μην νομίζεις όλοι με 2.4 τα γράφαμε (πλέον παίζω με σκληρό). Παρεμπιπτόντως, αν έχεις ένα flashaki 1 gb το muramasa χωράει για να το δεις μια με gx loader. Τσέκαρε στο νήμα με τα mods του wii.

Δημοσ.

Να γραφετε μονο σε -R.Στο +R θα σας δημιουργηθει προβλημα αργοτερα στο διαβασμα απο το DVD του wii.Επισης να αποφευγετε τα tdk.Δεν θεωρω καθολου τυχαιο οτι 2 pc dvd drives δικα μου και αλλα 3 φιλων αρνουνται ξαφνικα να διαβασουν tdk ενω διαβαζουν ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ.
Να γραφετε μονο σε -R.Στο +R θα σας δημιουργηθει προβλημα αργοτερα στο διαβασμα απο το DVD του wii.Επισης να αποφευγετε τα tdk.Δεν θεωρω καθολου τυχαιο οτι 2 pc dvd drives δικα μου και αλλα 3 φιλων αρνουνται ξαφνικα να διαβασουν tdk ενω διαβαζουν ολα τα υπολοιπα.

Συμφωνώ. Το ίδιο έχω διαπιστώσει και εγώ για τα TDK. Τα καλύτερα είναι -R verbatim, αλλά σε καμία περίπτωση +R

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά αρχικά είχα πορωθεί με το καινούργιο Batman (xbox) αλλά.... Πάει ο Batman. Τον έφαγε ο Muramasa :lol: .

Το παιχνίδι παιδιά είναι εκπληκτικό. Το μόνο μειονέχτημα είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα saving points. Σήμερα αναγκάστηκα να χάσω 3 levels

Δημοσ.
Επαυξάνω. Κάτι παλιότερα dvd+r tdk που έχω αρνούνται να τρέξουν ή τρέχουν και κολλάνε μετά απο κάνα 20λεπτο.

:shock::shock::shock:

Το δικο μου το Wii με TDK +R τα παει περιφημα.Ολα τα παιχνιδια που εχω , γυρω στα 25, σε TDK +R ειναι.

Ειχα δοκιμασει και Tayio Yuden και Verbatim και δεν επαιζαν....:rolleyes:

Δημοσ.

Το δικο μου το Wii με TDK +R τα παει περιφημα.Ολα τα παιχνιδια που εχω , γυρω στα 25, σε TDK +R ειναι.

Μπορεί να τυχε στο driver. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι όλα ίδια.

Δημοσ.

Εμένα έπαιζαν άψογα... Με την πάροδο του χρόνου για κάποιον ανεξήγητο λόγο άρχισαν να τα φτύνουν (όχι δεν φταίει το drive)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε βάλτε κανένα σκληρό να βρείτε την υγειά σας.

υπάρχει τέτοια δυνατότητα για το Wii?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...