Προς το περιεχόμενο

Muramasa the demon blade

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aνεφερα στο τοπικ του wii σημερα για το παιχνιδι.Απαρατηρητο θα περασει σιγουρα καθως δεν θα βγει σε PAL..Εχω την NTSC και το παιχνιδι ειναι εντυπωσιακο.

Δημοσ.

Είναι από τα παιχνίδια που περιμένω κι εγώ καιρό, αλλά όπως ξέρω δεν πρόκειται να πιάσει εκτός Ιαπωνίας...

Εδώ δεν έπιασε κοτζάμ Okami...

//Από όσο ξέρω θα έρθει και Ευρώπη, αλλά σε 2-3 μήνες...

Δημοσ.
Είναι από τα παιχνίδια που περιμένω κι εγώ καιρό, αλλά όπως ξέρω δεν πρόκειται να πιάσει εκτός Ιαπωνίας...

Εδώ δεν έπιασε κοτζάμ Okami...

//Από όσο ξέρω θα έρθει και Ευρώπη, αλλά σε 2-3 μήνες...

Θα ερθει στην Ευρωπη το 2010 απο την Rising Star που ειχε κανει publishing κ το No More Heroes.

ΒΤW το παιχνιδι φαινεται εκπληκτικο - τα γραφικα ειναι απιστευτα, σιγουρα οτι καλυτερο εχω δει σε 2D και σιγουρα μεσα στα πιο ομορφα games της γενιας ΙΜΟ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:42 ----------

ωραίο δεν λέω, αλλά όπως λέει και ο Glover, "i'm too old for this shit"...

Old-gamer--44286.jpg

Δημοσ.

Το έπαιξα και εγώ και ένα έχω να πω. Να σαι καλά ikaruga24 που άνοιξες το topic. Το παιχνίδι είναι διαμάντι και ούτε που το ήξερα. Απλά απίστευτο. Και εννοείτε στο hard mode για να το απολαύσεις.

Αλλά ρε παιδιά, σαν να πέφτουν τα fps όταν κάνεις εναέρια combo η ή ιδέα μου είναι;

Δημοσ.

Το κατεβασα και εγω και εχω καψει ως τωρα 4 δισκακια. Απλα δεν θελει να ξεκινησει :(

Δεν ξερω αν φταιει το ISO που κατεβασα η αν κατι παιζει με το DVD-R μου. Το εβαλα στο στικακι μου και πηρα καμια 10αρια δισκακια μαζι μου, μολις σχολασω θα παω σε κανενα net cafe να το γραψω για να δω τι παιζει.

Antret, ειναι (μαλλον) το κλασσικο "τεχνιτο" slowdown σε τετιου ειδους 2D παιχνιδια. Στο Odin Shpere στο PS2 δεν ηταν τεχνητο βεβαια καθολου γιατι οπου και αν ησουν οτι και αν εκανες ειχε απιστευτο slowdown, ειδικα οι μαχες θα μπορουσαν να θεωρηθουν οτι επαιζες σε μονιμο Viewtiful Joe με την Slow VFX δυναμη.

Δημοσ.

Για αυτό ρώτησα "μήπως είναι η ίδεα μου".. έχω την εντύπωση πως δεν είναι μόνο τεχνητό. Anyway, το game τα σπάει και για όσους έχουν πρόβλημα εμένα μου παίζει κανονικά η έκδοση prominent, φόρτωμα σε σκληρό και μέσω του gx loader και cios 13a

Δημοσ.
Το κατεβασα και εγω και εχω καψει ως τωρα 4 δισκακια. Απλα δεν θελει να ξεκινησει :(

Δεν ξερω αν φταιει το ISO που κατεβασα η αν κατι παιζει με το DVD-R μου. Το εβαλα στο στικακι μου και πηρα καμια 10αρια δισκακια μαζι μου, μολις σχολασω θα παω σε κανενα net cafe να το γραψω για να δω τι παιζει.

Antret, ειναι (μαλλον) το κλασσικο "τεχνιτο" slowdown σε τετιου ειδους 2D παιχνιδια. Στο Odin Shpere στο PS2 δεν ηταν τεχνητο βεβαια καθολου γιατι οπου και αν ησουν οτι και αν εκανες ειχε απιστευτο slowdown, ειδικα οι μαχες θα μπορουσαν να θεωρηθουν οτι επαιζες σε μονιμο Viewtiful Joe με την Slow VFX δυναμη.

Γραφε σε verbatim dvd-r σε 2.4χ ταχυτητα και θα εισαι οκ.

Δημοσ.
Γραφε σε verbatim dvd-r σε 2.4χ ταχυτητα και θα εισαι οκ.

Eτσι τα γραφω ολα, δεν ειναι το πρωτο μου. Αυτο ομως οπως και το Tatsukono VS capcom δεν θελουν να ξεκινησουν....

Δημοσ.
Εβαλες το 56αρι?

Για ποιο 56 μιλας? Τo DVD-R? Αυτα που χρησιμοποιω καιρο τωρα και για PS2 και για Wii και για PC ειναι τα Verbatim DVD+R 16x speed. Δεν αντιμετωπιζω προβληματα με κανενα παιχνιδι του Wii εκτος απο αυτα τα 2 ως τωρα και δεν ξερω γιατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...