Προς το περιεχόμενο

Intel i5 και intel core 2 duo

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μητρική+επεξεργαστή για να κάνω αναβάθμιση το σύστημα μου και να βάλω socket LGA775 με επεξεργαστή Q9550 και μόλις είδα ότι βγήκαν αυτοί οι επεξεργαστές. Έψαξα και είδα ότι ο i5-750 έχει πολύ καλύτερα review από τον Q9550 οπότε και παρήγγειλα μητρική και επεξεργαστή μαζί.

Λέτε να περιμένω ή να τα πάρω? Βασικά έχω ένα υπόλοιπο στο eshop και γι αυτό ξεκίνησα να κάνω αναβάθμιση.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι το σύστημα με LGA775 θα μου έβγαινε στα 300 ευρώ και με τον i5 στα 293 ευρώ. Πείτε καμια γνώμη ρε παίδες.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μητρική+επεξεργαστή για να κάνω αναβάθμιση το σύστημα μου και να βάλω socket LGA775 με επεξεργαστή Q9550 και μόλις είδα ότι βγήκαν αυτοί οι επεξεργαστές. Έψαξα και είδα ότι ο i5-750 έχει πολύ καλύτερα review από τον Q9550 οπότε και παρήγγειλα μητρική και επεξεργαστή μαζί.

Λέτε να περιμένω ή να τα πάρω? Βασικά έχω ένα υπόλοιπο στο eshop και γι αυτό ξεκίνησα να κάνω αναβάθμιση.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι το σύστημα με LGA775 θα μου έβγαινε στα 300 ευρώ και με τον i5 στα 293 ευρώ. Πείτε καμια γνώμη ρε παίδες.

φυσικα κ ειναι καλυτερα να πας στον i5 ,εκτος οτι ειναι πιο γρηγορος ειναι κ νεα τεχνολογια . καλοριζικα .

Δημοσ.

Thanks man.Και γω προς τα κει κλίνω. Επίσης είδα απίστευτα επίπεδα overclocking που πετυχαίνει.

Ρίξτε μια ματιά: 2150.jpg

Από θέμα ότι είναι ολοκαίνουργιοι και δεν έχουν περπατήσει δεν νομίζω να παίζει τίποτα ε?

Και οι μητρικές τους είναι πολύ δυνατές.

Πήρα αυτήν:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526833

Δημοσ.

το γεγονος οτι ειναι ολοκαινουργοι εινια ενα + . φαντασου οτι ο Q9550 η ο Q9650 ειναι περιπου 2 η 3 χρονια περιπου στην αγορα . αρα i5 με κλειστα ματια,καινουργια τεχνολογια man .

Δημοσ.
Καλά,πόσο ρεύμα αντέχουν?1,56 core voltage?

θα ήθελα πολύ ενα benchmark i5 750 @ 4,5 vs amd phenom 955 όσο πάει (με stock ψύκτρες)

Το παραπάνω οβερκλοκ αποκλείεται να είναι με στοκ ψύξη. Όχι με τόσο τρελό voltage.

Δημοσ.

Μάλιστα.Απ ότι είδα, σε πολλά benchmarks ο i5-750 ξεπερνά τον i7-920 ο οποίος είναι και πολύ πιο ακριβός.

Σε θέμα κατανάλωσης ενέργειας επίσης είναι απίστευτοι.

Γενικά όλα κλίνουν στο ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση.

Το απόγευμα θα τον έχω στα χέρια μου.Περισσότερα μετά τη συναρμολόγιση.

Δημοσ.

επιτελους!τωρα φτιαχνεις συστημα με 300Ε(cpu,ram,mobo)!πολυ καλο αυτο.και αφου σε μερικες περιπτωσεις ξεπερνα και τον 920 τοτε θα τον παρω και εγω με κλειστα ματια : P

Δημοσ.
επιτελους!τωρα φτιαχνεις συστημα με 300Ε(cpu,ram,mobo)!πολυ καλο αυτο.και αφου σε μερικες περιπτωσεις ξεπερνα και τον 920 τοτε θα τον παρω και εγω με κλειστα ματια : P

Βασικά και με πολύ λιγότερα.Εμένα μητρική και επεξεργαστής και μνήμη μου βγαίνουν 240 ευρώ.:-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...